Рулетка таксама чалавек)))

Мы любім рулетку! | 21 снежня 2015 г. ад | 106 Адказаў | 8,647 Праглядаў | 7 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
430
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
10 сне 2015 г.
air212, 21 снежня 2015 г.
ну ў любым выпадку не ў рандом кідаць депы ў слотах, тут жа ў цябе ёсць выбар і аналіз

Канешне, гаворыш праўду. Рысавалкі, гсч, кч, sha і md5 лесам наф.

ок па вашых словах чалавек, які з 30р падняў у бетіне 3к толькі на рандоме?))))не паверу)

А хто гэта на рандоме 3К падняў з 30р?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
ок па вашых словах чалавек які з 30р падымаў у бетіне 3к толькі на рандоме?))))не паверу)

ніхто і не прымушае цябе ў гэта верыць. Ён мог падняць 200 р на слотах, перакінуць на рулетку і там. 

Або проста дзіка прэла, і ўвесь час ставіў і ставіў.

Напрыклад

з 30 да 60

з 60 да 120

з 120 да 240

з 240 да 480

з 480 да 960

з 960 да 1920

трэба ўсяго 6 разоў запар выйграць. ;D А далей ужо справа выпадку.

Калі не выпадала 15 разоў чорнае, то і 15 разоў запар можна выйграць.!

Ih8udream, 21 снежня 2015 г.
Естэсна, гаворыш праўду. Рысаванькі, гсч, кч, sha і md5 лесам наф.   А хто гэта на рандоме 3К падымаў з 30р?

Яшчэ 1. Аналізу не існуе ў рулетцы. ГЭТА САМААБМАН. ДА КАЛІ ў гэта верыць вы будзеце – і БУДЗЕЦЕ ЗОМБАКАМІ, 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 сне 2015 г.

Вось глядзі, я з 100 рублёў у голфишке падняўся за тыдзень да 1850 рублёў, потым пачаліся качэлі – ці страчваеш грошы, ці рызыкуеш, вынімаеш, што прайграў, і так на месцы дэп стаяў цэлую тыдзень; замест таго, каб вывесці грошы, псіхануў, паставіў усё на адну камбінацыю – выйграў, паставіў на другую, зліў дэп, гойдаецца каля 10 рублёў на рахунку цяпер і пакуль што гуляць не цягне

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
  А хто гэта на рандоме 3К падымаў з 30р?

наадварот лічу што як бы па накатанай)ну ці я не ведаю)ну відавочна не без аналізу

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 сне 2015 г.
MiLady, 21 снежня 2015 г.
бо вас чакала 😏 дзячна свайму сыходу з той фігні..а таксама Фішу, які пайшоў за мной сюды. дзякуючы чаму, уласна кажучы, мы тут усе сёння сабраліся 😁 я да таго, што вельмі шмат людзей прышлі з той шарагі..былых і цяперашніх, што, безумоўна, не можа не радаваць. і прыкладна 80% з іх – рулетач [...]

Чакіст у асноўным на слотах як рулетачнік, сярэднячок 😏

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
наадварот лічу што як то па накатанай)ну або я не ведаю)ну відавочна не без аналізу

ужас. 30 гадоў Аир. Ну як так. НУ ЯК, БОЖА МАЯ, ТАК? Які, да чорта, АНАЛІЗУ???????????

Лічу, што шанец таго, што сапраўды таемнае таварыства ілюмінатаў-масонаў існуе, большы, чым ёсць САПРАЎДЫ матэматычна даказаная і на практыцы даказаная стаўковая сістэма ў рулетцы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
Feya_Line, 21 снежня 2015 г.
Няма схем. А хто думае, што яны ёсць – ГЭТА ЗОМБАКІ. Проста ЗОМБІ. Думаць, што ў рулетцы ёсць схемы гульні, тое самае, што думаць, што калі ў РА спіймаць 2 мужыкоў, то праз 20-30 пракручванняў будзе БОНУСКА. Ці калі ў Колубмусе спіймаць на 1 барабане ўверсе карабель і на трэцім барабане пасярэ [...]

нікалы, ніколі не параўноўвай рулю і слоты.

увогуле.

адзінае, што можна вылучыць – чулка… у які слот зайсці, напрыклад, або паставіць зараз/не паставіць на лік, або выпадзе/не выпадзе.

у рулю трэба пагуляць нейкі час, каб убачыць тую самую паслядоўнасць, якая так часта паўтараецца.

схемы, чулка..усё разам – вынік. але чалавек ужо сам вызначае дыстанцыю..і калі ён не заўважыў, што змяніўся ГСЧ..ці дылер стаў па-іншаму кідаць,

то тут ужо чыста іх віна. сама, бывала, заганялася. потым тупа 2-3 спіны..калі не ідзе, то лепш спыніцца. альбо пераключыцца ўжо на новую “схему” па новых ліках, што ходзяць у дадзены момант.

розніца толькі ў тым..што ў рулі я ставлю 400-4000 за спін, а ў слотах я гэтыя 4к магу не так дрэнна расцягнуць..асабліва па лоу стаўках у гуд казінах.

але затое ў рулі пры выйгрышы, як мінімум, падваенне ідзе, але ў мяне часцей утраенне нават..бо на пэўныя лікі ставлю больш, чым на іншыя

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 сне 2015 г.
нікогда, никогда не сравнивай руль и слоты. вообще. единственное, что можно выделить – чуйка…в какой слот зайти, к примеру, или поставить сейчас/ не поставить на число, или выпадет/не выпадет. в руль надо поиграть какое-то время, чтобы увидеть ту самую последовательность, которая так часто име [...]

Прывітаю, калега :82:  

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
ніколи, ніколі не параўноўвай рулетку і слоты. увогуле. адзінае, што можна вылучыць – чуйка…у які слот зайсці, напрыклад, ці паставіць зараз/ не паставіць на лік, ці ўпадзе/не ўпадзе. у рулетку трэба пагуляць нейкі час, каб убачыць тую самую паслядоўнасць, якая так часта мае месца паўтарацца. [...]

1) Старажылая бабка, якая ходзіць па кватэры і бачыць свайго даўна высахлага мужа. Яна ходзіць і гаворыць з ім. Яе дачк і сыны кажуць, што ён памёр маці і што яго тут няма. А яна ўсё па-свойму і гаворыць, што ён тут. Бачыць тое, чаго няма, гэта, па-мойму, ШЫЗАФРЭНІЯ. СТАРАЧЫ МАРАЗМ. Мне шчыра шкада тых людзей, якія думаюць, што ёсць сістэма, паслядоўнасць і г.д. Яны хворыя. Гульня іх захамутала.

2) МАРАЗМ.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
1) Старая бабка, якая ходзіць па кватэры і бачыць свайго даўно засахлага мужа. Яна ходзіць і гаворыць з ім. Ёй дачкі і сыны кажуць, што ён памёр маці і што яго тут няма. А яна ўсё на сваім і кажа, што ён тут. Бачыць таго, чаго няма, па-мойму – ШЫЗАФРЭНІЯ. СТАРЧЫНСКІ МАРАЗМ. Мне шчыра шкада тых [...]

cугуба тваё асабістае меркаванне.

толькі просьба вялікая…калі ты так лічыш – ліч бачыць далей.

не трэба нічога і нікому тут даказваць..дарэчы, спрабаваць.

тым больш людзям з вопытам..а ёсць і з 10-гадовым!

так вось..ты ўжо неаднаразова напісаў – МАРАЗМ і ЗОМБАКІ, сістэм няма! ок. больш тады ўвогуле нічога не пішы, бо сэнсу няма ў тваіх меседжах.

мб пазней да цябе дойдзе..і ў якой-небудзь з жыццёў і ты нарадзішся з чуйкай і здольнасцямі.

P.S.: калі ты чагосьці не бачыш, не адчуваеш і не ведаеш – не значыць, што гэтага няма.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
сугуба тваё асабістае меркаванне. толькі вялікая просьба…калі ты так лічыш – ліч і далей. не трэба нічога і нікому тут даказваць..хутчэй кажучы, спрабаваць. тым больш людзям з вопытам..а ёсць і з 10-гадовым! так вось..ты ўжо неаднаразова напісаў – МАРАЗМ і ЗОМБАКІ, сістэм няма! ок. тады больш [...]

Ясна. ЗОМБІ-ЭКСТРАСЭНС.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
сувора тваё асабістае меркаванне. толькі вялікая просьба…калі ты так лічыш – ліч ці далей. не трэба нічога і нікому тут даказваць..вобразней – спрабаваць. тым больш людзям з вопытам..а ёсць і з 10-гадовым! вось..ты ўжо неаднаразова напісаў – МАРАЗМ і ЗОМБАКІ, сістэм няма! ок. больш тады ўвогул [...]

чытка!расудзіла!))а цяпер хочацца рэальна паслухаць вопытных рулетачнікаў!як гуляць?як гуляць і выйграваць?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
чотка!разважыла!))а цяпер хочацца рэальна паслухаць вопытных рулетчыкаў!як гуляць?як гуляць і выйграваць?

Навіны лепш паглядзіце. Там таксама ўсю праўду кажуць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 сне 2015 г.
1) Старая бабуля, якая ходзіць па кватэры і бачыць свайго даўно высахлага мужа. Яна ходзіць і гаворыць з ім. Яе дачкі і сыны кажуць, што ён памёр, маці, і што яго тут няма. А яна ўсё на сваім і гаворыць, што ён тут. Бачыць тое, чаго няма, гэта, па мойму, ШЫЗАФРЭНІЯ. СТАРЧЭСКІ МАРАЗМ. Мне шчыра [...]

Вось тут ты памыляешся, і адразу відаць, што ёсць заканамернасці і ўсё іншае, проста гэта не бачна няўзброеным вокам і не заўсёды гэта працуе, але даволі часта. Вазьмі хаця б 1000 спінаў у адным казіно і сам убачыш

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Зомбаки – гэта вам,

У любым казіно аднымі з самых азартных і наведвальных відаў гульняў з’яўляецца рулетка. На самой справе відаў рулеткі на дадзены момант налічваецца больш за чатыры. Пры гэтым самай распаўсюджанай з’яўляецца класічная рулетка. За шмат гадоў свайго існавання яна знайшла сваіх прыхільнікаў. У [...]

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 сне 2015 г.
Зомбакі гэта вам,  

Па-першае, хопіць нас абражаць, па-другое, ніколі не кажы пра тое, у чым нават зялёнага паняцця не маеш, і па-трэцяе, тут тэма для рулетачнікаў – калі ты троль як фишер, ідзі тусавацца на сваю трыбуну і дай людзям пагаварыць 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.

Лін, ты не гуляў у рулетку альбо)) я з Марго гуляў у скайпе і бачыў, як яна гуляе і як яна ставіць і ведае, што выйграе і колькі) увогуле быў вельмі здзіўлены!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Лін,ты не гуляў у рулетку альбо))я з Марго гуляў у скайпе і я бачыў як яна гуляе і як яна ставіць і ведае што выйграе і колькі)наагул быў вельмі здзіўлены!

Ёсць розныя паняцці.

Умець гуляць у рулетку – ведаць куды трэба ставіць і колькі ты можаш выйграць

Не ўмець гуляць у рулетку – пастаянна ставіць толькі на чорнае і на чырвонае.

Я гуляў у рулетку, вядома не столькі колькі некаторыя. І не стаў ЗОМБАКОМ.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Ладна, не буду вас болей чапаць. )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
430
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
10 сне 2015 г.
сугодна тваё асабістае меркаванне. толькі вялікая просьба… калі ты так лічыш – ліч. далей. не трэба тут нічога і нікому даказваць.. ці точней, спрабаваць. тым больш людзям з досведам.. а ёсць і з 10-гадовым! так вось.. ты ўжо неаднаразова напісаў – МАРАЗМ і ЗОМБАКІ, сістэм няма! ок. то больш у [...]

Я так бы мовіў, ага?

Хлопцы, нам няма чаго дзяліць. У кожнага сваё меркаванне. Я гуляю па чуйцы не першы год і, па-мойму, нават лепей многіх тут. Як я пісаў, сістэм няма, але якія-небудзь стратэгіі ўсё ж дапамагаюць трымацца ў рамках, блізкіх да сліву, і трохі дапамагаюць падняць, але гэта толькі на кароткім адрэзку.

Што датычыцца веры ў чуйку і г.д. Пераконваць няверуючых няма сэнсу. Правільна Марга сказала, калі ты не бачыў чаго-небудзь, то не варта крычаць, што гэтага няма.

Мы ўсе ў нейкім сэнсе браты, гульцы. Не трэба ламаць кап’і аб агароджы звышнатуральнага.

Хоць, нават навукай даказана, што чалавек – мерзкае стварэнне, карыстаецца толькі 5% свайго мозгу, натхняе на якія-небудзь думкі?? Проста ў кагосьці задзейнічана трохі больш за 5%

Вось і ўсё тлумачэнне.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
Я як бы скажу, га? Хлопцы, нам няма чаго дзяліць. У кожнага сваё меркаванне. Я гуляю па чуйцы не першы год і, па-мойму, нават лепей за многіх тут. Як я пісаў, сістэм няма, але якія-небудзь стратэгіі ўсё ж дапамагаюць трымацца ў рамках, блізкіх да праліву, і трохі дапамагаюць падняць, але гэта [...]

урывак з маёй артыкулы па тэме… пра кароткія сесіі і г.д.

там аб’ектыўнае ў аснове, пра чуйку я там не пісала.. і як я гуляю – таксама.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
38
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 сне 2015 г.

Вельмі рады з’яўленню рулетачнай тэмы. Рулетка – гэта каралева азартных гульняў. Такая вялікая гульня абавязкова павінна быць прадстаўлена на гульнявым форуме.

Я лічу, што рулетку на доўгай гульнявой дыстанцыі перамагчы немагчыма. Закон вялікіх лікаў усё роўна спрацоўвае і гульцo прайграе.

Але на кароткай дыстанцыі вынік непрадказальны. Калі гуляць кароткімі серыямі, то магчымыя вялікія выйгрышы ў асобных серыях. Пры разумным кіраванні банкролам можна павышаць стаўкі пры выйгрышы і паніжаць іх пры прайгрышы. У гэтым выпадку гулец атрымае прыбытак.

Яшчэ важнае ўдача гульца. Бывае, што якая-небудзь сістэма дае стабільныя выйгрышы ў двух онлайн-казіно, а ў двух іншых – адбываецца хуткі зліў.

Колькі год таму я пісаў на іншым рэсурсе пра тое, як прайграў у казіно Бет-Эт-Хоум на лайв-рулетцы. На рахунку было 298 еўра. Я хацеў давесці да 300 еўра і вывесці грошы. Не атрымалася нагуляць усяго 2 еўра – адбыўся зліў.

Тады я не пісаў пра папярэднюю частку гэтага прайгрышу. За месяц да гэтага я амаль зліўся ў казіно Лив-Рулетка. Астатак на рахунку быў усяго 20 рублёў. За месяц гульні я падняў гэтыя 20 рублёў да згаданых 298 еўра. Вось такі атрымалася магутны ўзлёт.

У наземным казіно каля 6 гадоў таму мне ўдалося з 50 долараў падняцца да 600 долараў. Гуляў 7-8 гадзін запар. Стаўіў на 3 сікслайна – фактычна ставіў на “большe-мяншe”.

Такія ўзлёты, вядома, рэдкасьць. Нашмат часцей зліваешся. Калі сябе не кантраляваць, то можна ўсё зліць за некалькі хвілін. Такая гэта гульня.

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
651
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
8 сне 2015 г.

Па сей дзень часам наведваю падпольную рулетку, некалькі разоў Риксос-Борорвое, каб нейкім чынам разнастаіць анлайн пасядзелкі, і магу сказаць, што метады, якія больш-менш працуюць у анлайне, у “падвале” не ідуць) і наадварот таксама, стараюся гуляць па сектарах кола, у дапамогу – чуйка, удача і стрыманы падыход, тады можна падняць не толькі настрой. Шмат важны аспект – кантроль дэпазіту. Самая моцная ўдача ў мяне была ў Рио, калі яшчэ была старая воздушка: у мяне на рахунку засталося 50 ру, і ў нейкі момант краем вуха па тэлевізары пачуў лік 12 і вырашыў паставіць на яго 50 ру = 1800 ру)) яшчэ падобны выпадак – перапутаў фішкі, замест 5 ру паставіў 50 на 6 лікаў і, канечне, сыграла мая пазіцыя)) але гэта чыстае шчасце, я да таго, што часам можна тупа па ГСЧ выбраць 3-6-9 лікаў і яны могуць стаць выйгрышнымі.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
67
Публікацыі
1 491
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
17 жні 2015 г.

Можа таксама і мне з вамі ў рулетку пачаць гуляць))))

Хоць чуйка мяне падводзіць, таму і не гуляла ў яе))))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 сне 2015 г.
noorion, 22 снежня 2015 г.
Па сённяшні дзень іншы раз наведваю падпольную рулетку, некалькі разоў Риксос-Борорвое каб як-небудзь разнастаіць онлайн пасядзіны, і магу сказаць што метады, якія больш-менш працуюць у анлайн, не ідуць у “падвале”) і таксама наадварот, стараюся гуляць па сектарах кола, у дапамогу = чутка, уда [...]

Ноор прывітанне, ведаю цябе як гульца і вельмі спачуваю, што памойка зрабіла з тваім імем, хоць мы з табой і пасвяраліся

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...