Роялі шлях на дно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 May 2024
ад
Andrey_777
|
212 Адказаў
|
10,862 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне было пару раз,дзе было такое,там перастаў рабіць дэпазіт.
таксама роялі не гуляю
Дарэчы!!Не ведаю як дзе,у Маскве толькі Электронны СНІЛС выдаюць ужо колькі год у МФЦ заўсёды,таксама як і ІНН,і тое і іншае ў нармальных людзей даўно ў дзяржаўных паслугах знаходзіцца ў тэлефоне!!!Таму, дзе браць СНІЛС і ІНН у папяровым выглядзе я ў прынцыпе не разумею……ігрокам ды і ўвогуле,як памятаеце я Вам і казаў што з памыйкамі Роялл сеткі ўсё ясна,грошай у іх НЯМА (выключэнне гэта Старда і пакуль яшчэ Рокс,усё!!)астатнія 11 месцаў сеткі абыходзім СТОронай вось пазбяганні Праблем менавіта ў першую чаргу з Выплатамі!!!!
Дарэчы ,супрацоўнік саппорту знакамітая асоба🤣Арсений і па астатняй сетцы “спецыяліст”а значыць адказваў не бот,ён усю сетку абслугоўвае практычна, вядома такое цяпер будзе і ўсюды лічу,таму робім высновы!!!!
Пра фота карт,выкарыстаных раней🤮🤣!!гэта ўжо адверты СКАМ з іх боку,Сам Фреш Протух і стаў павацьваць Запахам агідным пасля падобнага лічу,Дно прабіта дакладна!!!!!!
А я яшчэ і думаю,пачаму так паветра сапсавалася ў апошні час і нясее пах гнілага і разлажанага,а аказваецца гэта Сам Фреш сапсаваўся!! Ну-Ну,трэба будзе ім у вольны час адправіць спецпрапанову па Рит паслугах!!!
Які жах…
Як можна так нізка ўпасці, каб прасіць столькі. А пра якую суму ідзе гаворка?
Скрын не мой – з ТГ групы гульцоў, дакладнай сумы не ведаю – але зусім невялікая
Прапаную называць гульнявы скамресурс Фреш цяпер як смярдзючы,тухлы ,па-англійску варыянты Stinking,Rotten
stinking,rottenАбо дрэнны пах. Bad Smell
bad smellА што здарылася, што аж адразу пасля інаўгурацыі гэтага нахабнага “амерыканца”, ты як альтэрнатыву пачаў выкарыстоўваць гэтую “англійскую мову”)
Ахахха не ну гэта рэальна прабіўка дна ўжо, а дзе сэлфі з сям’ёй , сэлфі з хатнім гадаванцам і сэлфі з тэлефонам у руцэ, дзе зроблена сэлфі?) 😀
Сэлфі з пашпортам і паперкай бачыў у іншых казіках( і тое звычайна калі бездэпы кушаеш такі запытваюць) але сэлфі з ІНН і СНІЛС і сведчаннем не разу не бачыў)
p.s у парадку бреду памятаю 1 казік прасіў сэлфі побач з маніторам, дзе адкрыта іх казіно) але каб такія дакі як пра нараджэнне – дакладна не бачыў
Выкрэслена толькі як няпоўнацэнная чалавечая недамова,каб, кажучы, наш вялікі і магутны не запэцкаць і не забрудзіць у абазначэнні вось усяго гэтага…….
Да таго ж, усе назвы рэсурсаў, вас і не казіно і праектаў заўсёды на лацінцы пішуць, то бок на гэтай вось няпоўнацэннай мове, таму і напісаў.
А што да гэтага дэрзкага чальца, дык увогуле ён напалову нямец, а напалову ірландзец па родаславе🤣👍😎 а так я на ім толькі нажывіўся, то бок “нажыліся” на яго інаўгурацыі, (што і павінен зрабіць кожны рускі чалавек і славянін, на маю думку, перамагаючы недругаў і ворагаў англасаксонскіх) прадаў(абмяняў) тыя свае біткі, пра што распавядаў у тваёй тэме пра Джек пот, па курсе 107.000$ і не лысы!!! (Купляў па 95.200$🤣👍😎) Вось думаю дадаць да таго, што нажыў яшчэ трохі сваіх і кватэрачку аднапакаёвую або (полкватэркі) дадатковую прыкупіць пад здачу……… сёння пачаў думаць дзе і якую. Як і прадбачыў, курс бітка вырас, узяў сябе ў рукі і прадаў(абмяняў) 40% таго, што было, 30% дэпнуў у 4 Каза рулямі пад бонусныя па максімалцы. Задаволены як слон, можна на халяву яшчэ гадоў тры гуляць і нават прайграць, так што да Фредовічу прэтэнзій не маю, хоць ён і вораг нам, тым больш, але мужык і за словы адказвае, гэта факт, ды і 🏳️🌈🌈🧑🤝🧑дружбу згасіў адразу, а значыць гэтая заразу не будзе асабліва па свеце разрастацца.
Дарэчы, яшчэ раз як ні круці, а зразумела цяпер на 100%, што крыпта наўпрост прывязаная да амэраў у першую чаргу – біток.
Дарэчы, thee4 табе, як блізкаму сатыравецу і пабраціму па форуме, а таксама як разумеламу і грамадзяціну эсэсэра🤣🚩 асабіста !!!! на бутэльку рома і закуску і на лазню з феямі павінен грошай ✈️, так што ствары там нейкі кашалёк левы для гульні або яшчэ якую крыптахрэнь, я цябе падагрэю па братску, па душэўнаму пашлю💸💸💸💸💸💸!!!
На піастрыкс не пасылай галоўнае 😀 у мяне апошнія 10к адабралі якія сумленна ў розыгрышы выйграў і цяпер на ўсе прэтэнзіі закрываюць пытанне і кажуць тэхнічны збой
а бабкі ой як патрэбныя,але ім плюваць)
Я ваўком бы
выгризаў
бюракратызм.
Да мандатам
павагі няма…
PS.Ды-а ж… Спакуслівая прапанова, спакуслівая)… Нават не ведаю, што і сказаць? Па-мойму, там занадта вялікія працэнты, таму больш схільны адмовіцца, чым прыняць).
🤣
смяюся, не магу, яны б яшчэ папрасілі аналізы мачы, крыві і кала…….
я даўно там не гуляю, памятаю тады яны таксама мудрылі будь здаровы – маўляў бонус не адыграў, грошы прайграў, а ўсё роўна абавязаны яго адыграць, хоць ты нават узяў іншы бонус……..да ну іх, чудзікаў………
Фрэш…..
З такімі картамі, як у дзядзькі Джо, “неХрэн” далей гуляць.., у нас спадзяюся, “тройка” “сямёрка” “туз”)
Гэта што гульня ў “наперсткі” і як звычайна з групай падтрымкі і сканчвалася чарговым “разводам на бабкі”…. Даўненька бачыў, як гэта ўсё “рабыцца”… Але там была празрыстая “пліта”, а не як тут “картонка”, да і здымка вялася на камеру знізу ўверх). І пасля таго, як “кручу верчу…” шаріка там ужо не было нідзе)
…Прашу пардону, забыў спытаць, а куды падзеліся “бріты”, неўжо УСЁ? Неўжо здзейснілася мара – і яны “раствараліся” на бяскрайніх прасторах мораў і акіяна або іх “паслалі” шукаць “бабкі”, каб разлічыцца за гульню) 😉
Упершы раз у жыцці скарыстаўся промакм на 1000 (які бездэпавы з вагерам х20) у Стардэ. Гульня ішла нядрэнна, адыграў і паставіў на вывад 5к, але адмовілі і запатрабавалі дэпазіт. Спіраюцца на правілы, але як я падпадаю пад гэта, калі я ніколі не актываваў такія промкі ? Раней я заўсёды шанаваў гэтую сетку, але з кожным годам толькі горш і горш.
роялы чым далей, тым горш. Праблемы з бонусамі, для вываду трэба прыкруціць мільён дакументаў
Поўнасцю згодзен, для мяне роялі таксама скотзіліся, хаця раней былі адной з любімых сетак. Дзесьці з 2022 па 2024 актыўна гуляў ва ўсіх іх праектах (а ў рокс вообще з 2019-2020), юзаў акцыі, удзянічаў у турнірах, усё было шикарна, атрымлівалася за кошт гэтага даволі добра паднімаць перыядычна. У нейкі момант яны, відаць, палічылі, што я злоўжываю акцыямі і раптам на ўсіх 10 праектах адрубілі мне бонусы. З таго часу я перастаў там гуляць (а які сэнс, калі без бонусаў ёсць куча праектаў лепш). Раней яны бонусы на спорт дасылалі стабільна, 1-2 разы на тыдзень кожны праект (прычым бонусы былі тоўстыя, з разраду: депні 10к, атрымай фрыбет 5к – я на тыдзень на 100к фрыбетаў атрымліваў са wszystkich праектаў, тупа депаючы па чарзе). Зараз я так зразумеў ужо няма такой акцыі, бо рэгістраваўся ў іх апошніх праектах (флагман, 1го, мартин) і ні ў адным з іх я не бачыў падобнай акцыі. Зато ліміты абрэзалі імгненна. Закінуў мінімалку вось на мартин літаральна некалькі дзён таму, зрабіў 1 стаўку на 1000 руб на топ-свяце (тэніс, кваліфікацыя да Уімблдону), выйграў, на наступную стаўку я ўжо не мог паставіць ва-банк (г.зн. не давала нават ўмоўныя 1800 руб паставіць), гэта жах, канешне. Адзінае, што яны ўвялі кідковае, дык гэта колы для рэфералаў. Многа разоў удавалася выйграваць у гэтых колах і атрымліваць халявныя бабкі ад стрэмерў)
У ўсіх праектаў ад Роялаў чыста бутафорскі раздзел ставак на спорт. Нібыта нормальная платформа з мноствам падзей у прэматчы і лайве, ды і ліміты нармальныя, але калі што-небудзь выйграеш, то адразу рэжуць і мучаць верыфікацыяй. У Гизбо пасля першай жа стаўкі ў 1000р парэзалі ліміт да 50 рублёў. Паставіў на вывад з камісіяй 10%, але і гэта правіла аказалася бутафорскім. Адмовілі і запатрабавалі адыгрыш у слотах, у якіх з 17 000 сышоў да 5000, адыгрываючы вагер у 33 000 па 10-20р за спін, г.зн. гэтая дзіра зжрала 2/3 балансу за 2 абароты.
Акуратна гуляў у розных правайдэраў і слотах, але ў выніку проста мінус за мінусам усюды. Нагадаў прама Старду, дзе яны адмовіліся выводзіць 5к з бэдэпа на 1000, бо я да гэтага актываваў адзін з “бездапазітных” бонусаў з адыгрышам за свае. Патрабавалі дэп з адыгрышам х3 і таксама злілі ў выніку.
А тут яшчэ ў каго-небудзь сумневы ёсць пра выйгрыш у 192 мільёны б-дь !, якія яны нібы вывеоі за суткі. Шапіта электроннае !
192 ляма гэта рофл/мэм, калі паглядзець скаргі, то роялы ў абморок падаюць ужо пры вывадзе 500к-1кк.
Яны нават абузераў абрэзалі, выставіўшы абмежаванні на бонусы х10 і дадаўшы запыт відэаверыфу праз чат, як я зразумеў ад 100к.
Я глядзеў скаргі на такое, усюды жаночы ак/ і ў профілі прагматос з заносамі выпадковымі.
@pavel555 калі толькі Фрэш адкрыўся яшчэ нармальнае казіно было не тое што зараз
@tanar2001 я цалкам згодзен з Вамі