Роялі шлях на дно

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 3 May 2024 ад | 212 Адказаў | 10,863 Прагляду | 13 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 20 October 2024
І там і там скрыпт💯,мы ўжо ўсе прывыклі як то!🙃🤣💩✍️🤮 Проста ніхто ў іх не гуляе нууу вельмі пачаткоўцы і хто толькі пачаў,на гэта ўласна ўсюды і разлічана т.к яны самыя папулярныя  і элементарныя… У Крыптабосе ўсё 💯 арыгінал ,і Amatic у сто прашчы,дарэчы,вот хто хто ,а яны не пойдуць [...]

У мяне Amatic у Крыптабосе самы мёртвы ён нідзе так не жаў у мяне як там мінус паўтара мільёна за паўгода чыста ў яго. А бонусы я ўвогуле маўчу якія ў іх проста чысты развод з Макс выйгрышам 30к. Раней у іх без абмежаванняў былі бонусы і вось узяў чарговы думаючы што Макс выйгрыш неабмежаваны ну ці хаця б х10-15 ад сумы бонуса а атрымалася депаеш 10 бонус +10 і Макс выйгрыш 30 а яшчэ адкруці 450к дзеля 20к рублёў ну і дурніца. Увогуле нейкае жабрацкае гэта казіно стала Крыптабос яны нават на перводэпы падрэзалі Макс выйгрыш 30к ну смешна ж) .Тыя ж Роялы могуць без абмежаванняў вывесці з якога то дэпа ў 1к) хоць сотню.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
lopata999, 20 October 2024
У мяне аматык у крыптабос самы мёртвы – ён нідзе так не жраў у мяне як там мінус паўтара мільёна за паўгода чыста ў яго. А бонусы я ўвогуле маўчу – якія ў іх проста чысты развод з Макс выйгрышам 30к. Раней у іх без абмежаванняў былі бонусы і вось узяў чарговы думаючы, што Макс выйгрыш неабмежа [...]

А з яго ты ўзяў што і крыптабос не “круціць” rtp з пакета ад прова?! Вядома ж круціць і яшчэ як, але аматык у іх 💯 арыгінал, я глядзеў адкуль ідзе трансляцыя! У іх усе слоты ліцэнзія! Але варта ўлічыць, што і сам пров аматык абнаглел і даўно сапсаваўся і не гуляе! Па пытанню бонусаў і вэйгераў – гэта тэма не па крыптабосу, Вавада і ўвогуле іншых казіно, а менавіта па сетцы Роялл і іх месцах… не забывайце пра назву тэмы, хлопцы!!!!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 514
Публікацыі
6 477
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018

Заблакаваўся перманентна ва ўсёй роялаўскай сетцы, пра што ні кроплі не шкадую, праблем не ведаю, купу нерваў зэканоміў, мусіў бы я такія імянiny за свае ж сродкі набываць сабе галаўняк.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
А з чаго ты ўзяў, што і крыптабосс не “крутзіць” rtp з пакета ад прова?! Вядома што крутзіць і яшчэ як, але аматык у іх 💯 арыгінал, я глядзеў, адкуль ідзе трансляцыя! У іх усе слоты  з ліцэнзіяй! Але трэба ўлічваць, што і сам провайдар аматык абнаглеў і даўно сапсаваўся і не гуляе! Што датычы [...]

Так гэта было параўнанне криптобоса і роялаў па макс вывядзенню, так што ўсё па тэме. дарэчы рэдка сустрэнеш, дзе бонус не абмежаваны  па максімальнай выйгрышы – я нават зараз не назаву, дзе такое казіно прапануюць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
lopata999, 20 October 2024
Так, гэта было параўнанне Крыптабоса і Роялаў па максімальным вывадзе, так што ўсё па тэме. дарэчы рэдка дзе сустрэнеш, дзе бонус не абмежаваны  па максімальным выйгрышы – я нават зараз не назаву, дзе казіно такое прапануюць.

Як ні дзіўна  гэта ПФ🤪🫢🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020
Як ні дзіўна  гэта ПФ🤪🫢🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ну ты там і гуляеш на свае вось у чым розніца)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Ці гэта не першы заход роялаў на падобныя рэчы? я не ведаю, скрыпт гэта ці не – менавіта аматик, але яны ж у свой час дадавалі новоматик, які быў 100% скрыпт (даўно-даўно) і потым убралі яго, як людзі кіпіш паднялі, джои так жа рабілі) да і игрософт я чуў, там не вельмі якасны стаяў 😀

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
113
Публікацыі
388
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22.03.2019
Andrey_777, 3 May 2024
Накінем яшчэ на вентылятар, яны дарэчы агітуюць падпісвайцеся на нашы соц сеткі і г.д., каб атрымліваць інфармацыю пра казіно і акцыі ў казіно. Здаецца крута і здорава, але ёсць адно але) Прыклад прыйшоў ліст з фрыспінамі, глядзім дату да 29 красавіка, навіна ў тг іх канале афіцыйным, да 30 кр [...]

Пра соц. маркетынг роялы, канкрэтна jet, прабіваюць чарговае дно! Частая на каналах праектаў ад роялаў у тг можна сустрэць розыгрышы бяскоштных дэпазітаў сярод удзельнікаў, маўляў націсні кнопка і ўбачыш заўтра вынік. Так, улучыўшыся ў ліку пераможцаў сярод рандомных удзельнікаў, jet ганарліва апублікаваўшы пералік пераможцаў, з пазнакай што з вамі неўзабаве звяжацца прадстаўнік для налічэння бонуса, гэтым ўласна ўсё і сканчаецца. За трое сутак з моманту абвяшчэння вынікаў, са мной так ніхто з jet і не звязаўся і нават не паспрабаваў. Спробы ўдакладніць сітуацыю ў чаце падтрымкі не прынеслі вынікаў, у чаце падтрымкі ў тг аператар проста ігнаруе звароты і не дае зваротнай сувязі, нават банальнага адказу на паведамленні, проста маўчанне. У чаце на сайце аператары марозяцца стандартнай адмашкай што ў хуткім часе ўсё адбудзецца, на пытанне калі гэтае «у хуткім» ўключаюць мароз і ігнараванне па тыпу як у тг. Калі іх маркетолагі думаюць, што падобныя разводы як-небудзь матывуюць да далейшай гульні, то наступны свой дэпазіт я на гэты jet ўнясу таксама, «у хуткім» часе. А пакуль толькі хочацца падзякаваць усім прычынам да праекта за такое стаўленне, без крупінкі павагі да сваёй пастаяннай, праверанай гадамі, аўдыторыі. Гэта вам сумленны водгук і ўражанні ад jet за 3 гады актыўнай гульні на праекце.

P.S: адносна астатняй працы праекта, стабільнасці гульнявых сесій, працы плацяжоў, і ў прыватнасці, па працы аператараў падтрымкі, прэтэнзій і прыкладаў «грубага шэйва» таксама дастаткова, але паказуха і развод у соц. медыя стаў проста апошняй «капляй у бочцы»

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
mrch1p, 23 October 2024
 Пра соц. маркетынг роялы, канкрэтна jet, прабівaюць чарговае дно! Частачка на каналах праектаў ад роялаў у тг можна сустрэць разыгрышы бездэпаў сярод удзельнікаў, маўляў націсні на кнопку і ўбачыш заўтра вынік. Так, патрапіўшы ў лік пераможцаў сярод рандомных удзельнікаў, jet ганарліва апублі [...]

Пра што ўвогуле гаворка па тым смеццевым Легзо, калі яны мяне на нашы!!! Прывітальныя фрыспіны з форума адразу кінулі!!! Проста пасля рэгі я папрасіў іх нарахаваць, а яны мне кажуць, – “Вы не адтуль зайшлі!”😁🤔🤪🤷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖 Я яшчэ наш код увёў, прома з іх жа агляду па іх жа…🤪✍️🤣🤣🤮🤮🤮🤮🤮 Увогуле 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈💩💩💩💩💩💩 яны, што тут яшчэ скажаш. Там РОКС і Старда, нуууу трохі стары і ўжо недабры Фреш, астатняе ўсё Шлак!!!!!! Гэтыя трое праектаў рэальна маюць шансы выжыць, калі адпочкуцца ад роялл групы🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 а так💯 утонуць разам з імі, паглядзім, ці возьме здаровы сэнс у кіраўніцтва гэтых вайт-лейблаў верх, ці яны утопяць свой бізнес……. канчаткова ў 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤔🫠🧐🧐🧐🧐🧐🧐

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
mrch1p, 23 October 2024
 Пра соц. маркетынг роялы, канкрэтна jet, прабіваюць чарговае дно! Часта на каналах праектаў ад роялаў у тг можна сустрэць розыгрышы бясплатак сярод удзельнікаў, маўляў націсні на кнопку і ўбачыш заўтра вынік. Так, апынуўшыся ў ліку пераможцаў сярод рандома ўдзельнічаючых, jet ганарліва апублі [...]

Што да розыгрышаў хз, на форуме нядаўна чалавек выклаў фота, што са старда сумку нейкую і трусы сямейныя падарылі і прысалі.

Я здзівлены дарэчы, што адзінаму чалавеку, які трымае за гэты праект з яго заснавання, Паўлу не падарылі хаця б шапку на зіму.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Andrey_777, 23 October 2024
Наконт розыгрышаў хз, на форум нядаўна чалавек выклаў фота, што са старда сумку нейкую і сямейныя трусы падарылі і даслалі. Я здзіўлены, дарэчы, што адзінаму чалавеку, які трымае за гэты праект з яго заснавання, Паўлу не падарылі хаця б шапку на зіму.

Ідэя добрая, Андрэй!! Зараз напішу гэтым недаразуменням🥳✍️😎 гэты скрын кіну, можа што і падаруюць, праўда я норкавую шапку ношу і баюся, што яны мне лепшую, чым у мяне ёсць, не падаруць💯 таму мне іх шкада нават…… убогія яны, уцёрбныя, жадныя……. толькі на чужое дабро і грошы могуць пазіраць!!! Я пра Роял групу 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 кажу

Старда можа што і падорыць, дарэчы, трэба будзе спытаць у іх✍️🤣😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
426
Публікацыі
424
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
06.01.2024

Некаторыя роялі вельмі нават добра граюць, хаця і мала бездэпаў, але дэпныя ўмовы прыемныя. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
770
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023

Найгоршае ў гэтай сетцы – гэта ПАДТРЫМКА. Гэта менавіта першая з прычын, якая адбівае ўсё жаданне наведваць іх праекты.

Каротка пра сітуацыю

Папоўніў картай (так, цудоўна ведаю, што цяпер праблемы і пры папаўненні/вывадзе можна атрымаць мноства праблем, але я перш за ўсё скарджуся на ПАДТРЫМКУ)
Першы вывад прыйшоў за 30 хвілін і шчыра кажучы здзівіўся, але потым усё стала на свае месцы – 3 вывады запар адменяліся ў працягу сутак (СБП, па нумары карты). У казіно ёсць некалькі станаў ВЫВАДУ: 1) Адменены – тут нічога абмяркоўваць 2) У Апрацоўцы – гэта калі казіно вывад зацвярджае і перадае ў плацёжную сістэму і 3) ПРАЦЯГНУТА (УСПЕШНА) што з маёй пункта гледжання і з пункту гледжання логікі азначае, што плацёж завершаны, плацёжная сістэма сказала, што грошы пералічыла і ўсё добра.

Такім чынам, учора паставіў вывад СБП, праз гадзіну вывад змяніўся на “ПРАЦЯГНУТА” сумарна “ПРАЦЯГНУТА” вісеў амаль суткі, а грошай няма, я ледзь не адразу звярнуўся ў падтрымку (а сумарна было каля 15 дыялогаў) і ўсе як адзін пісалі па СКРЫПТУ тыпу ВАШ ВЫВАД У АПРАЦОЎЦЫ, калі я ім задаваў канкрэтнае пытанне – адкуль ён у апрацоўцы, калі статус абсалютна іншы, яны зліваліся з дыялога і ў большасці выпадкаў ігнаравалі, сёння я зноў пісаў – адзін аператар сказаў, што гэта дзве аднолькавыя стадыі апрацоўкі, то бок выходзіць кожны аператар прыдумляе нейкі свой адказ…
І вось літаральна гадзіну таму іншыя два аператары (Каріна і Аляксей) зрабілі ПРАВІЛЬНЫ ХАД – яны запыталі выпіску з маёй карты і адправілі запыт у ПЛАЦЁЖНУЮ СІСТЭМУ.

ПЫТАННЕ НАСТУПНАЕ

У чым была праблема адразу яшчэ ўчора запытаць ВЫПІСКУ? За гэты час СТАН ВЫВАДА зусім ніяк не змяняўся, чаму я марную свой час праз дурных людзей у падтрымцы, якія не гатовыя выконваць сваю працу? за 15 зваротаў – 13 аператараў мудакі і 2 проста зрабілі сваю працу.

Уявіць такое стаўленне да кліентаў у тым самым Joy проста НЕМАВЕРНА.

Там не тое што адразу пачнуць вырашаць праблему – яны яшчэ будуць высылать на пошту лісты пра ход праблемы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Nicolas0821, 14 December 2024
Самая жудасная рэч у гэтай сеткі – гэта SUPPORT. Гэта менавіта першая з прычын, якая выбівае ўсё жаданне наведваць іх праекты. Каротка пра сітуацыю Папоўніў картай (так, выдатна ведаю, што цяпер праблемы і пры папаўненні/вывадзе можна атрымаць масу праблем, але я перш за ўсё ратуюся на П [...]

У роялях заўсёды такі сапорт быў, і я сумняваюся, што ў іх зменіцца падыход да сваёй працы.

Нядаўна калі з бездэпа ў Іржане выводзіў 10к, так там у чаце ўвогуле дурку ўладкавалі, і чалавек пачаў хаміць, ну і я адказаў тым самым, у выніку гэты цуд-працаўнік у падтрымцы паплёўся і пераключыў на старшага змены іх) І там ужо зовсім іншая размова пачалася. Мэтадычна – як вада са зліўнога бачка, спачатку набралася, у канцы слілася, так гэты канфлікт мне бачышыўся.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
oopsant, 21 October 2024
Хіба гэта не першы заход роялаў на падобныя рэчы? я не ведаю скрыпт ці не менавіта аматик, але яны ж у свой час новоматик дадавалі, які быў 100% скрыпт (даўно-даўно) і потым прыбралі яго, як людзі кіпіш паднялі, джои таксама рабілі) да і игрософт я чуў там не вельмі якісны стаяў 😀

А ў ліцэнзійных, здаецца, скрыпта няма, але сэнс у тым, што rtp цяпер лёгка рэгулюецца самім казіно па запыце ў правайдэра

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
igor9555, 14 December 2024
Але ў ліцэнзійных, здаецца, скрыпта няма, але сутнасць у тым, што ртп цяпер лёгка рэгулюецца самім казіно па запыце да правайдэра

А ты падумай у вольную хвіліну, у чым адрозненне казіно з ліцэнзіяй і казіно без ліцэнзіі? Я спецыяльна ствараў тэму для гэтага, дзе сам Ільіч пацвердзіў той факт, што казіно без ліцэнзіі праз пасярэднікаў атрымліваюць тыя ж правайдэры і слоты, што і казіно з ліцэнзіяй (афіцыйныя) у абодвух выпадках. І калі казіно без ліцэнзіі нібыта можа ўмешвацца ў гульнявы працэс, дык чаму казіно з ліцэнзіяй не можа? Калі ўсё па сутнасці аднолькавае, то гэта ж бязглузда параўноўваць падобнае.

Ну параўнай сетку Крыптабосса з максімальнымі ртп на паперы і ліцэнзіяй, і нейкага Вована ці Чарлі, без ліцэнзіі, будуць ці розніцы ў гульні? І там, і там будзе зліваць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Andrey_777, 23 October 2024
Наконт розыгрышаў хз, на форуме нядаўна чалавек выклаў фота, што са Старда сумку якуюсьці і шорты сямейныя падарылі і даслалі. Я здзіўлены дарэчы, што адзінаму чалавеку, які топіць за гэты праект з яго заснавання, Павлу не падарылі хаця б шапку на зіму.

Шапку давялося самому купляць,на днях купіў,па акцыі дарэчы🤣😎💯😁😀 спартоўную,для прабежак і заняткаў на вольным паветры.

Старда так і не падарылі ні… …я!)

igor9555, 14 December 2024
Але ў ліцэнзійных быццам скрыпта няма, але сама сутнасць што ртп рэгулюецца лёгка цяпер самім казіно па запыце ў правайдэра

Аматык ва ўсіх рояллах Скрыпт як правіла100.А вось Старда зняла скрыпты і Аматык у іх цяпер  арыгінал,і ў іх усяго 10 слотаў,….але…..Лепш увогуле пра Аматык ад рояллаў усё ж забыць у прынцыпе.Усё астатняе ў іх ліцэнзія таксама 100% менавіта ў Старды.Пра астатніх нават і гаварыць не буду,нясур’ёзна гэта ўсё!!!!Рояллы – гэта Шлак!Калі Сстары кіраўніцтва ўсё ж вырашыць адпочкавацца ад рояллаў,якраз карыстаючыся момантам па выдачы новых ліцэнзій на Кюрасао,то яны зробяць сур’ёзны ход.Не, значыць патануць разам з  астатнімі роялламі  рана ці позна,

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
188
Публікацыі
370
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
06.10.2024
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 14 December 2024
Шапку давялося самому купляць,на днях купіў,паводле акцыі дарэчы🤣😎💯😁😀 спартыўную,для прабежак і заняткаў на адкрытым паветры. Старда так і не падарыла ні… …я!) Аматик ва ўсіх рояллах Скрыпт як правіла100.А вось Старда выдаліла скрыпты і Аматик у іх цяпер арыгінал,і ў іх усяго 10 сло [...]

Павел, у іх 10, таму што ты выбраў “бонус бай”
Напэўна аматыка там болей.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Ааа,ну так,ну так!Ты маеш рацыю,аднак!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
692
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
16.01.2025

А як улаштавана гэтая сетка казіно ? 
У ўсіх 14 казіно адзін уласнік/менеджмент/фін.бяспека ці не ?
А то нейкая шызафрэнія атрымліваецца. Цвярдзяць, што ўсе розныя незалежныя праекты і што ў іншых адбываецца іх не датычыць, а па факце не так. 

Зарэгістраваўся на ДРЫП ў 23 годзе, гуляў у слоты і стаўкі некалькі месяцаў усё ок было, выйшаў у плюс і ў нейкі момант пасля адной стаўкі атрымаў вяртанне гэтай стаўкі і абрэзку ў іх БК. Плюс запрасілі гару дакументаў. Не стаў гэта праходзіць і проста зліў астатнія некалькі тысяч. 

Потым прыйшла чарга 1ГО, пытаўся ў падтрымцы ці маюць яны дачыненне да ДРЫП і ці будуць у іх праблемы з-за сітуацыі ў тым казіно. Забяспечылі, што незалежны праект і ўсё будзе ОК. Зарэгістраваўся, гуляў, праблем не было.

З ЛЕКС таксама праблем не ўзнікла. У снежні пачаў гуляць у ІРВІН, а ў студзені, пасля максвіна ў слоце, сутыкнуўся з невывадам, абрэзкай БК і запытам кучы асабістых докаў. Хоць чаму яны абрэзалі БК, калі ў плюс выйшаў у слотах ? Каб проста зачапіцца ?

Апісваў тут –

🔗

Але і гэта яшчэ не ўсё. Сёння выявіў, што абрэзаны БК раздзел у ЛЕКС і 1ГО. Хаця да гэтага ўсё было добра.
А што я там парушыў ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Alexander7, 17 January 2025
А як пабудавана гэтая сетка казіно? У ўсіх 14 казіно адзін уласнік/менеджмент/фін.бяспека ці не? А то нейкая шызафрэнія атрымліваецца. Цвердзяць, што ўсе розныя незалежныя праекты і што на іншых іх гэта не тычыцца, а па факце не так. Рэгістраваўся на ДРИП у 23 годзе, гуляў у слоты і с [...]

Рэжуць на ўсю сетку бонусы, блакуюць таксама на ўсю сетку. 

Саппорт адзін на ўсю сетку, як і ўсе супрацоўнікі можна сказаць, у касе ў іх няма адрозненняў, метады вываду/дэпазіту ідэнтычныя ва ўсіх праектах.

Калі блакавалі па залежнасці ў адным, то адалітаеш ва ўсіх і ўключна з новымі праектамі, якія выйдуць.

У раздзеле БК, рэжуць рахункі пасля пары ўдалых ставак, нават калі нічога не парушаў, вілы, ваўі і г.д. + На месяц замарожваюць баланс, для праверак.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
113
Публікацыі
388
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22.03.2019
Alexander7, 17 January 2025
А як пабудавана гэтая сетка казіно? У ўсіх 14 казіно адзін уладальнік/менеджмент/фін.бяспека ці не? А то нейкая шызафрэнія атрымліваецца. Цвярдзяць, што ўсе розныя незалежныя праекты і што на тое, што адбываецца ў іншых, іх не датычыць, а па факце не так. Зарэгістраваўся на ДРИП у 23 [...]

Перамагчы ў казіно (выйсці ў плюс) у іх ужо парушэнне правілаў, бо гэта выкарыстанне пляцоўкі з мэтай асабістага абагачэння (а не забаў). Рабі высновы, пажадана – грашовыя. ☘️

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
692
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
16.01.2025
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 August 2024
Прывітанне Гульнявым і адміністрацыі нашага ру адзінага ў сваім родзе гульнявога Форуму руэта!))))Усім поспехаў і Здароўя! НА днях планую запісаць поўнае відэа па роял груп і іх казіно.З відэа і каментарыямі!.А пакуль забягаю наперад скажу адно гульнявыя!У нас на форуме дакладна і ясна прап [...]

Калі я зарэгіструюся ў Стардзе, то па логіцы я буду адразу абрэзаны ў БК.
Або ж яны вылучаюцца асобна, хоць з той жа сеткі, ці іх лаяльнасць тычыцца толькі ВІП гульцоў ? 

Не да канца зразумела, як яны працуюць. Гэта адна сетка з рознымі ўладальнікамі або гэта ўсё адно і тое ж пад рознымі скінамі ?
Прачытўшы гэтую тэму так і не змог зразумець. Хаос нейкі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
394
Публікацыі
2 316
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25.03.2020

Проста пакіну гэта тут,падатковая адпачывае

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
485
Публікацыі
875
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.09.2016
ewgen99, 20 January 2025
Проста пакіну гэта тут, падаткавая адпачывае

Перастаў там гуляць, пасля таго як пры пройдзенай верыфікацыі і ўдалых вывадах раптам за мінімальны вывад запатрабавалі фота карт, раней выкарыстаных для дэпазіту, настолькі раней, што тэрмін дзеяння іх скончыўся, на што прасілі ісці ў банк і прадастаўляць даведкі аб закрыцці карт.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...