Роялі шлях на дно

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 3 мая 2024 г. ад | 212 Адказаў | 11,261 Прагляд | 13 Рэакцый
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
lopata999, 20 мая 2024 г.
Прагледзеў тваю скаргу.Ну добра казіно сказала што ў цябе падробныя дакументы,але я так разумею што і Леніна азнаёміўся з тваімі дакументамі і таксама лічыць што яны сапраўды падробныя.Яму няма сэнсу займаць чыйсьці бок .

як ён мог паглядзець? Калі ніхто нічога не глядзеў .Ён што пашпартны стол каб па адной фотцы вызначыць ?Гэта поўны бред .Я кажу я магу відэа скінуць .Проста тут нельга вялікія файлы загружаць .Магу відэаверыфікацыю прайсці хоць што .Хоць з суседам сфатаграфавацца .гэта такі поўны бред .Мяне вывярочвае

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
Паглядзеў тваю скаргу.Ну добра казіно сказала, што ў цябе падробныя дакументы, але я так разумею, што і Ленін азнаёміўся з тваімі дакументамі і таксама лічыць, што яны сапраўды падробныя. Яму няма сэнсу займаць чью-небудзь бок.

На ютубе тады выкладу цалкам усё .Я ўпэўнены ў сабе на 100 %.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 138
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
sema7392, 20 мая 2024 г.
Хто-небудзь падкажыце тут увогуле адказваюць ці няма рэакцыі ўвогуле .Проста мяне ігнаруюць усюды. ЛЕКС казіно дно .Мае дакументы сапраўдныя .

Ты ж стварыў прэтэнзію, яе прынялі, разабралі, далі адказ, што дакі падробныя.

Хто і дзе цябе ігнаруе? 

Змірыся ўжо, што не прайшло і забудзь.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.

Я на ісціну не прэтэндую і нікого абразіць не хачу. Але, як я думаю, больш-менш адэкватны чалавек наўрад ці стаў бы ўсім паказваць свае НАСТОЯЩЫЕ дакументы. 

А так я ведаю хлопцаў, якія для нейкіх мутак з крыптавалютай малююць любыя дакументы ад Вялікабрытаніі да Расіі за 5 хвілін з квітанцыямі і ўсім астатнім.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
MercavaIV, 20 мая 2024 г.
Я на ісціну не прэтэндую і нікога абразіць не хачу. Але як мне здаецца, больш-менш адэкватны чалавек наўрад ці стаў бы ўсім паказваць свае САПРАЎДНЫЯ дакументы.  А так я ведаю хлопцаў, якія для якіх-небудзь мутак з крыптавалютай малююць любыя докі ад Вялікабрытаніі да Расіі за 5 хвілін з кв [...]

Божа, які ты ўсё ж такі “разумны”. А тое, што ў казіно свае докі загружаеш на агульны агляд – нічога? Я яшчэ раз паўтараю, я магу нават у дзяржаўных паслугах скінуць. Прайсці любую верифікацыю. Хоць з пашпартнага стала сфатаграфавацца. Або з паліцыі. Гэта мае дакументы, мае. АУуууууу. Хлопцы, хто дома?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.
sema7392, 20 мая 2024 г.
Божа, які ты ўсё ж такі “разумны”. А тое, што ў казіно свае дакі грузіш на ўсеагульнае агляданне – нічога? Я яшчэ раз паўтараю: я магу нават у дзяржаўных паслугах скінуць. Прайсці любую верифікацыю. Хоць з пашпартнага стала сфатаграфавацца. Ці з паліцыі. Гэта мае дакументы, мае. АУуууууу. Хлоп [...]

Дык напішы Леніна ў ПП, спытай што і як, скажы, што можаш любыя відэа яму кінуць, у чым праблема? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
sema7392, 20 мая 2024 г.
Божа, які ты ўсё ж такі “разумны”. А тое, што ў казіно свае дакі грузіш на ўсеагульнае агляданне – нічога? Я яшчэ раз паўтараю, я магу нават у дзяржаўных паслугах скінуць. Прайсці любую вэрыфікацыю. Хаця б з пашпартнага стала сфатаграфавацца. Ці з паліцыі. Гэта мае дакументы, мае. АУуууууу. Хл [...]

Тут табе ніхто не дапаможа. Магчыма, ты мяняў ініцыялы, або твой пашпарт быў страчаны. Калі гэта сапраўды твой пашпарт, а калі была падробка, то кінь гэтае справа, раз не ўмееш рабіць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
extratip, 20 мая 2024 г.
Дык напішы Леніну ў ЛС, спытай што і як, скажы, што мадэль любое відэа яму скінуць, у чым праблема? 

Напішы, калі ласка, Леніну ў ЛС, бо тут я пісаў на пошту – ніхто мне не адказвае.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.
sema7392, 20 мая 2024 г.
Напішы, калі ласка, Леніну ў лічку, бо тут я пісаў на пошту – ніхто мне не адказвае.

@VyacheslavLenin

Тут чалавек у пастзе вышэй хоча з вамі звязацца. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
extratip, 20 мая 2024 г.
@VyacheslavLenin Тут чалавек у пасту вышэй хоча звязацца з вамі. 

Гэта тэлеграм ці?

не магу знайсці ў тэлеграме

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.
sema7392, 20 мая 2024 г.
Гэта тэлеграм ці? не магу знайсці ў тэлеграме

Гэта я, відаць, тэгнуў, у яго павінна з’явіцца апавяшчэнне пра гэты пост тут. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
extratip, 20 мая 2024 г.
Гэта я нібыта тэгнуў, у яго павінна з’явіцца апавяшчэнне пра гэты пост тут. 

Дзякуй, я яму ў прыват напісаў, чакаю адказу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
sema7392, 20 мая 2024 г.
калі што мой тэлеграм    @Sem7392

Проста калі вы паглядзіце маю скаргу, то нават прадстаўнік казіно яе ўвогуле ігнараваў. І тут на форуме ён увогуле нічога не напісаў і ніякіх доказаў не прадставіў. і мне не далі даказаць сваю праўду ніяк. А проста выкінулі з тэмы і ўсё. таму што менеджэрам казіно няма чаго сказаць. Нічога няма таму што яны сапраўдныя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 987
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
sema7392, 20 мая 2024 г.
Проста калі вы паглядзіце маю скаргу, то нават прадстаўнік казіно цалкам яе ігнараваў. І тут на форуме ўвогуле нічога не напісаў і ніякіх доказаў не прадставіў. і мне не далі даказаць сваю праўду ніяк. А проста выкінулі з тэмы і ўсё. таму што мэнэджэрам казіно няма што сказаць. Нічога няма, та [...]

Хто вас там: Сямён, Аляксей або Мікалай

Мне не трэба пісаць у асабістыя паведамленні, прапаноўваць яшчэ што-небудзь прайсці, канчатковы адказ і рашэнне я вам прадастаўлю ў вашай скарзе і яно не зменіцца.

У вас падробленыя дакументы – гэта факт.

Паглядзіце, якія докі і на каго вы дасылалі ў тры іншыя праекты гэтай сеткі

Усяго добрага.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
VyacheslavLenin, 20 мая 2024 г.
Хто вас там: Сямён, Аляксей або Мікалай Мне не трэба пісаць у прыват, прапаноўваць нешта яшчэ прайсці, фінальны адказ і рашэнне я вам прадаставіў у вашай скарзе і яно не зменіцца. У вас падробныя дакументы – гэта факт. Паглядзіце, якія дакі і на каго вы дасылалі ў трох іншых праектах [...]

ахаххахаха гэта жорстка, вядома) ён думаў, роялы па ўсіх праектах праверку не робяць? 😀 . у іх нават калі ў адным заблакіраваўся па азартнай залежнасці аўтаматам у новых праектах бан ідзе нават калі там рэгі не было, я ўжо маўчу пра тое, каб паспрабаваць з лявымі дакументамі падмануць(

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
oopsant, 20 мая 2024 г.
ахахахаха гэта жорстка, канешне) ён думаў роялы па ўсіх праектах праверку не робяць? 😀 . у іх нават калі ў адным заблакіраваўся па азартнай залежнасці аўтаматам у новых праектах бан ідзе нават калі там рэгістрацыі не было, я ўжо маўчу пра тое, каб паспрабаваць абдурыць з лівымі дакументамі(

Я і не збіраўся вам пісаць нікуды . 

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 138
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Спадзяюся гэтага клоуна забаняць назаўсёды за падман і больш у яго ніколі не атрымаецца зрабіць акаўнт на форуме.

Няхай свае праблемы сам вырашае, раз такі разумны)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
Misha55, 20 мая 2024 г.
Спадзяюся, гэтага клоуна забаняць назаўсёды за шахрайства і больш у яго ніколі не атрымаецца зрабіць рахунак на форуме.  Няхай свае праблемы сам вырашае, раз такі разумны)

Ты што абражаешся? ДРУГ не абражайся ) Я ж пажартаваў

sema7392, 20 мая 2024 г.
Ты што абражаешся? ДРУГ не абражайся ) Я ж пажартаваў

Я такі ж сам і ўсё прайграю ў казіно .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
177
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.

А нам потым бонусы адключаюць з-за такіх вось таварышаў. 4 месяцы аб’юзіў нармальна так))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 мая 2024 г.
А нам потым бонусы адключаюць з-за такіх вось таварышаў. 4 месяцы абузіў нармальна так))

Усё будзе ў вас нармальна. Зараз усё ўключаць, усё норм)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Тэма разблакіраваная

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

3 месяцы прайшло дарэчы з маёй скаргі 🔗

Я піймаў злодзейку за руку, папрасіў вярнуць украдзенае мірам, на што яна пачала бучыць і казаць, што нічога не крала. 

Я даказаў, што адміністрацыя казіно ш_изи лгала і не прадставіла ніякіх пруфаў, лагі чату на момант здарэння яны ўжо месяц Леніну адпраўляюць… і ўсё ніяк не могуць адпавіць.

Гэта тое самае, як чалавек запросіць вывад з казіно, яму ў казіно намалююць, што грошы вывелі, а грошай няма, ты папросіш пруфы, а акрамя сумленнага слова ніякіх пруфаў і не прадставяць… Скажаш пакажы чэк, так, так, усё будзе, пройдзе тыдзень/месяц/два/тры, а выніку няма, ні грошай, ні чорнага спісу для скамераў.

Аказваецца, можна кідаць і ніякіх санкцый з боку праекта не наступіць у бок скам-казіно.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 138
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Andrey_777, 29 ліпеня 2024 г.
Прайшло, дарэчы, 3 месяцы з маёй скаргі 🔗 Я спіймаў вораўку за руку, папрасіў мірна вярнуць украдзенае, на што яна пачала паводзіць сябе нахабна і казаць, што нічога не крала.  Я даказаў, што адміністрацыя казіно ш_ізы лжала і не прадставіла ніякіх пруфаў, логі чату на момант здарэння я [...]

А якія санкцыі павінны быць?

Калі праект дададуць у чорны спіс, то скаргі на яго прымацца не будуць. Так хоць нешта вырашаецца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
Misha55, 29 ліпеня 2024 г.
А якія санкцыі павінны быць? Калі праект дададуць у чорны спіс, то скаргі на яго не будуць прымацца. Хай хоць нешта вырашаецца.

Так ты сам адказаў на сваё пытанне. Калі б я ўбачыў казіно ў чорным спісе, то не гуляў бы ў такім казіно, як і большасць людзей. Калі ты хоць крыху парушыш правіла казіно, твая скарга адхіляецца, бо правілы ёсць правілы. Калі цябе казіно кідае, то супраць казіно нічога не робіцца, я гэтага не разумею. 

Гэта поўны бред і шлак, увогуле сама сітуацыя, калі казіно крадзе твае грошы і нахабна хлусіць пры гэтым, і гэта не нейкі менеджар ці голова з чата, а адміністрацыя казіно. Для мяне цяпер гэта справа прынцыпу, і яны павінны адказаць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 138
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Andrey_777, 29 ліпеня 2024 г.
Так ты сам адказаў на сваё пытанне. Калі б я ўбачыў казіно ў чс, то не гуляў бы ў такім казіно, як і большасць людзей. Калі ты хоць крыху правіла казіно парушыш, твая скарга адхіляецца, бо правілы – ёсць правілы. Калі цябе казіно кідае, то супраць казіно нічога не прадпрымаецца, я гэтага не ра [...]

Ты думаеш, шмат людзей перад іграю заходзяць і глядзяць у чс казіно ці не? Чытаюць водзывы і г.д.? Большасць гэта ў гугле робяць, на сайтах з накручанымі або купленымі водзывамі.

Людзі дагэтуль у вулканах і азино гуляюць, пры гэтым яны па 3-4 гады на форуме. 

Калі парушыў правілы, то ні адзін форум не дапаможа.  

Санкцыі тут ужываюць, можаш не сумнявацца і не думаць, што Ленін на баку казіно і іх прыкрывае. З тых жа роялов старда была ў спісе назірання, калі нават не ў чс (пра чс не дакладна), але ў спісе дакладна была. Калі адтуль зніклі, значыць выправіліся.

У цябе адзінкавы выпадак, калі б такое масава адбывалася, то і твой праект як мінімум патрапіў бы ў спіс назірання. Зноў жа, з-за адзінкавага выпадку ніхто не будзе кідаць у чс. Паўтаруся, калі іх туды адправяць, то іншыя скаргі разглядацца не будуць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...