Роялі шлях на дно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 мая 2024 г.
ад
Andrey_777
|
212 Адказаў
|
11,247 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто-небудзь сутыкаўся з немагчымасцю актываваць промік ад афіліята (той, што на 1000 рублёў)? Пры ўводзе проміка сістэма выдае паведамленне, што трэба ўключыць бонусы ў профілі, але яны і так уключаныя. Служба падтрымкі прапануе мяняць браўзэры і чысціць кукі, што, канешне ж, праблему не вырашае.
@alexander7 было такое не мог актываваць ) потым нешта вырашылі праз падтрымку, дакладна не памятаю як ) нібыта ўручную як-бы яны актывавалі, а так таксама было пачысціце кукі)))) змяніце браўзер
@loud
прычым кожнае казіно з-за любой праблемы дзірнага сайта піша ачысьціце кукі і г.д.
а па факце гэта яшчэ ніколі не дапамагала
@olvlav так, у іх гэта, напэўна, шаблон для адказу, усё ачысціць ))) а сэнсу нуль, мне гэта не дапамагала ніколі і нідзе )
@loud
таму пры праблеме заўсёды пішу, што кукі пачысціў, браўзэр памяняў, тэлефон перазагрузіў , з іншага інтэрнэту ўвайшоў)
@olvlav спрабуй пішы ў падтрымку, хай уручную табе налічваюць )) скажы ўсё ачысціў і памыў ))))))) толку нуль
@olvlav
Мяне нічога з гэтага не дапамагло, а ўручную яны і не прапаноўвалі. У выніку проста забіў на гэтыя промкі, падумаў, што гэта тыпу ценевага бана ў іх.
@olvlav ды яны там тупарылыя сядзяць, ім вечна кукі чысціць трэба))
Яны ўсе пашыраюць сваю лінейку і пашыраюць, а старымі займацца няма часу)))
@amernmes так яны ўжо зразумелі тэму, што лудзікі думаюць, што новае казіно значыць аддача будзе лепш. а там няма аддачы, гэта значыць нават калі маю статыстыку паглядзець – у іх ужо за год прыкладна 7 новых праектаў, у мяне ніводзін першы дэпазіт нічога не прынёс і тут яшчэ такія ёсць, вось табе і зарабак.
Учора на Фугу без праблем актываваў прома на 1к, вырашыў праверыць у двух папярэдніх, дзе сістэма адхіляла, і таксама ўсё спрацавала. Нічога не мяняў і не рабіў, х.з. як у іх гэта працуе.