Роялі шлях на дно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 мая 2024 г.
ад
Andrey_777
|
212 Адказаў
|
11,256 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
як ён мог паглядзець? Калі ніхто нічога не глядзеў .Ён што пашпартны стол каб па адной фотцы вызначыць ?Гэта поўны бред .Я кажу я магу відэа скінуць .Проста тут нельга вялікія файлы загружаць .Магу відэаверыфікацыю прайсці хоць што .Хоць з суседам сфатаграфавацца .гэта такі поўны бред .Мяне вывярочвае
На ютубе тады выкладу цалкам усё .Я ўпэўнены ў сабе на 100 %.
Ты ж стварыў прэтэнзію, яе прынялі, разабралі, далі адказ, што дакі падробныя.
Хто і дзе цябе ігнаруе?
Змірыся ўжо, што не прайшло і забудзь.
Я на ісціну не прэтэндую і нікого абразіць не хачу. Але, як я думаю, больш-менш адэкватны чалавек наўрад ці стаў бы ўсім паказваць свае НАСТОЯЩЫЕ дакументы.
А так я ведаю хлопцаў, якія для нейкіх мутак з крыптавалютай малююць любыя дакументы ад Вялікабрытаніі да Расіі за 5 хвілін з квітанцыямі і ўсім астатнім.
Божа, які ты ўсё ж такі “разумны”. А тое, што ў казіно свае докі загружаеш на агульны агляд – нічога? Я яшчэ раз паўтараю, я магу нават у дзяржаўных паслугах скінуць. Прайсці любую верифікацыю. Хоць з пашпартнага стала сфатаграфавацца. Або з паліцыі. Гэта мае дакументы, мае. АУуууууу. Хлопцы, хто дома?
Дык напішы Леніна ў ПП, спытай што і як, скажы, што можаш любыя відэа яму кінуць, у чым праблема?
Тут табе ніхто не дапаможа. Магчыма, ты мяняў ініцыялы, або твой пашпарт быў страчаны. Калі гэта сапраўды твой пашпарт, а калі была падробка, то кінь гэтае справа, раз не ўмееш рабіць.
Напішы, калі ласка, Леніну ў ЛС, бо тут я пісаў на пошту – ніхто мне не адказвае.
@VyacheslavLenin
Тут чалавек у пастзе вышэй хоча з вамі звязацца.
Гэта тэлеграм ці?
не магу знайсці ў тэлеграме
Гэта я, відаць, тэгнуў, у яго павінна з’явіцца апавяшчэнне пра гэты пост тут.
Дзякуй, я яму ў прыват напісаў, чакаю адказу.
Проста калі вы паглядзіце маю скаргу, то нават прадстаўнік казіно яе ўвогуле ігнараваў. І тут на форуме ён увогуле нічога не напісаў і ніякіх доказаў не прадставіў. і мне не далі даказаць сваю праўду ніяк. А проста выкінулі з тэмы і ўсё. таму што менеджэрам казіно няма чаго сказаць. Нічога няма таму што яны сапраўдныя
Хто вас там: Сямён, Аляксей або Мікалай
Мне не трэба пісаць у асабістыя паведамленні, прапаноўваць яшчэ што-небудзь прайсці, канчатковы адказ і рашэнне я вам прадастаўлю ў вашай скарзе і яно не зменіцца.
У вас падробленыя дакументы – гэта факт.
Паглядзіце, якія докі і на каго вы дасылалі ў тры іншыя праекты гэтай сеткі
Усяго добрага.
ахаххахаха гэта жорстка, вядома) ён думаў, роялы па ўсіх праектах праверку не робяць? 😀 . у іх нават калі ў адным заблакіраваўся па азартнай залежнасці аўтаматам у новых праектах бан ідзе нават калі там рэгі не было, я ўжо маўчу пра тое, каб паспрабаваць з лявымі дакументамі падмануць(
Я і не збіраўся вам пісаць нікуды .
Спадзяюся гэтага клоуна забаняць назаўсёды за падман і больш у яго ніколі не атрымаецца зрабіць акаўнт на форуме.
Няхай свае праблемы сам вырашае, раз такі разумны)
Ты што абражаешся? ДРУГ не абражайся ) Я ж пажартаваў
Я такі ж сам і ўсё прайграю ў казіно .
А нам потым бонусы адключаюць з-за такіх вось таварышаў. 4 месяцы аб’юзіў нармальна так))
Усё будзе ў вас нармальна. Зараз усё ўключаць, усё норм)
Тэма разблакіраваная
3 месяцы прайшло дарэчы з маёй скаргі 🔗
Я піймаў злодзейку за руку, папрасіў вярнуць украдзенае мірам, на што яна пачала бучыць і казаць, што нічога не крала.
Я даказаў, што адміністрацыя казіно ш_изи лгала і не прадставіла ніякіх пруфаў, лагі чату на момант здарэння яны ўжо месяц Леніну адпраўляюць… і ўсё ніяк не могуць адпавіць.
Гэта тое самае, як чалавек запросіць вывад з казіно, яму ў казіно намалююць, што грошы вывелі, а грошай няма, ты папросіш пруфы, а акрамя сумленнага слова ніякіх пруфаў і не прадставяць… Скажаш пакажы чэк, так, так, усё будзе, пройдзе тыдзень/месяц/два/тры, а выніку няма, ні грошай, ні чорнага спісу для скамераў.
Аказваецца, можна кідаць і ніякіх санкцый з боку праекта не наступіць у бок скам-казіно.
А якія санкцыі павінны быць?
Калі праект дададуць у чорны спіс, то скаргі на яго прымацца не будуць. Так хоць нешта вырашаецца.
Так ты сам адказаў на сваё пытанне. Калі б я ўбачыў казіно ў чорным спісе, то не гуляў бы ў такім казіно, як і большасць людзей. Калі ты хоць крыху парушыш правіла казіно, твая скарга адхіляецца, бо правілы ёсць правілы. Калі цябе казіно кідае, то супраць казіно нічога не робіцца, я гэтага не разумею.
Гэта поўны бред і шлак, увогуле сама сітуацыя, калі казіно крадзе твае грошы і нахабна хлусіць пры гэтым, і гэта не нейкі менеджар ці голова з чата, а адміністрацыя казіно. Для мяне цяпер гэта справа прынцыпу, і яны павінны адказаць.
Ты думаеш, шмат людзей перад іграю заходзяць і глядзяць у чс казіно ці не? Чытаюць водзывы і г.д.? Большасць гэта ў гугле робяць, на сайтах з накручанымі або купленымі водзывамі.
Людзі дагэтуль у вулканах і азино гуляюць, пры гэтым яны па 3-4 гады на форуме.
Калі парушыў правілы, то ні адзін форум не дапаможа.
Санкцыі тут ужываюць, можаш не сумнявацца і не думаць, што Ленін на баку казіно і іх прыкрывае. З тых жа роялов старда была ў спісе назірання, калі нават не ў чс (пра чс не дакладна), але ў спісе дакладна была. Калі адтуль зніклі, значыць выправіліся.
У цябе адзінкавы выпадак, калі б такое масава адбывалася, то і твой праект як мінімум патрапіў бы ў спіс назірання. Зноў жа, з-за адзінкавага выпадку ніхто не будзе кідаць у чс. Паўтаруся, калі іх туды адправяць, то іншыя скаргі разглядацца не будуць.