Рэпутацыя і астин67
Агульныя пытанні
|
2 чэрвеня 2019 г.
ад
StalinGulag
|
140 Адказаў
|
9,146 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
тэма канкрэтна пра аднаго таварыша усё
іншае табою напісанае г**но расцэньваецца як стварэнне правакацыі
Ніякай правакацыі не бачу. У чым яна хоць выяўляецца? Што ён паўтарае меркаванне, што крысы павінны быць забанены?
Я табе факты перадаю па нагоды яго бана тое, што гэта несправядліва, тое, што адзін за 1к спробу публічна нечэсным шляхам атрымаць забанены, а 2 за 300$ не атрымаў нічога , а ўсё напісанае табою ў апраўданне другога кідача паказвае, што як менеджар форума не кампетэнтны .
у тым, што ён кажа пра сітуацыю, якая тут ніякім бокам увогуле; сваім падыманнем меркавання, тыпу, ён абражае канкрэтна іншага карыстальніка форума
пайдзі пажалуйся гэта раз.
па-другое бан быў за СУМАРНАСЦЬ гэта два
😮а вось тут не згодзен….выказванне праўды не з’яўляецца абразай
у гэтай тэме ў дадзенай сітуацыі ёсць
Я не абражаю іншага карыстальніка так як не пішу яго нік з якім ён тут зарэгістраваны . Вось калі ўбачыш што я яго нік напісаў то тады так .
Да няма…проста праведзена паралель з іншай падобнай сітуацыяй😎 так што не трэба тут мне
😎і ўвогуле …мне ўжо надакучыла…пайду справамі займацца
Ну хз, тэмы пераплятаюцца, сам разумееш, глянь, нават Пуціна ўспаміналі)
А мне падабаецца, што ён піша, добра шопу лізаць, праўда куды ярчэй і прыкольней.
Хоць я і не падтрымліваю, ну дакладней падтрымліваю не ва ўсім)
без розніцы
я цябе папярэдзіў, працягнеш правакацыі – атрымаеш
правільна
Якія правакацыі? я табе факты прадставіў якія ты ўпарта ігнаруеш і навязваеш сваё меркаванне ўсім астатнім .
Згубіш электарат дарма)
я табе ўсё сказаў і табе і ўсім астатнім было сказана паўгода таму. у тым ліку і Іванам. інцыдэнт вычарпаны тэма закрыта усё.
электарат? ты зноў на выбарах?)
А пры чым тут той інцыдэнт?😁 Я тую тэму пра той інцыдэнт не абнаўляў, я выказаў сваё меркаванне і прывёў прыклад такога ж выпадку, што і ў Астіна, што бан выданы несправядліва, бо быў падобны выпадак, дзе таварыш зрабіў тое ж і нічога не атрымаў.
ты канкрэтна пачаў абмяркоўваць той выпадак. а справядліва ці не – вырашаць не табе
Без выбараў у краіне электарат не існуе што ці? Тут і зараз мы электарат і сваімі постамі галасуем за тое, як будзе далей выглядаць форум.
Вось ты, паходу, хочаш бензина забаніць і забыць, а я вось не хачу такой дзівіжухі.
я хачу, каб ён сябе вёў адэкватна, чага ад яго дабіцца немагчыма.
ну тваё жаданне. гэта тваё жаданне) а я вось хачу каб ты Пуціна любіў))
Ну і не табе як менеджару форума абараняць такіх кідалаў, і ты ўвогуле, паходу, працу сваю папутаў, бо мадэрацыяй тэм займаецца мадэратар, а не ты. Вось для гэтага і ствараюцца тэмы, каб карыстальнікі маглі выказаць свае прапановы па адносінах да такіх таварышаў і ім падобных.
у цэлым я цябе папярэдзіў, больш не буду.
да ён жа не мадэратар.ён па аффіліэйт-тэме і т.п.
Карыстальнік заблакаваны інцыдэнт вычарпаны, далейшая дыскусія ў тэме будзе з’яўляцца флудом
Ну так закрый тэму калі ты мадэратар як гэта робіць @latestru, і не ўсе выказаліся яшчэ , я хочаш табе пакажу дзе флуд і аб’юз рэпы ?
Навошта?( Проста пісец, зараз пайду да Івана спытаць