Realshah.com Граем афлайн у анлайне :)

Абмеркаванне анлайн-казіно | 1 красавіка 2016 г. ад | 94 Адказу | 5,890 Праглядаў | 5 Рэакцый
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
282
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
11 сне 2015 г.

Асталося толькі сказаць, што Ночка мая каханка))))))))) дарэчы Ночка у цябе яшчэ лудоводы ёсць? Кінь у асабістку, першы раз чую лудоводы ад дзяўчыны на нашым форуме, трохі сумна, у купэ давай бамбім лудовод, ахахах. Назавём НевроНочь гульнёй па пяцьсот за ўдар))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
NevrosSsa, 15 красавіка 2016 г.
Асталося толькі сказаць, што Ночка мая каханка))))))))) дарэчы Ночка ў цябе яшчэ лудоўоды ёсьць? Кінь у прыват, першы раз чую лудоўоды ад дзяўчыны на нашым форуме, трохі сумна, у купэ давай бамбіць лудоўода, ахахах. Назавём НевроНочь – гульня па пяцот за ўдар))))

Гоу дабл стрим на дзвюх)) у яе голас нічога такі і ў цябе таксама) ай да ў шаш казіно))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
41
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кра 2016 г.
Засталося толькі сказаць, што Ночка мая каханка))))))))) дарэчы, Ночка, у цябе яшчэ лудоводы ёсць? Кінь у асабістыя, упершыню чую «лудоводы» ад жанчыны на нашым форуме, трохі сумна, у купэ давай пабамбім лудовод, ахаха. Назавём НевроНочь гульню за пяцьсот за ўдар))))

Вось я ведала, што варта мне выдаць пару лудоводаў, як адразу і выбар сімпатычных мужчын пашырыцца!! 😁  З каханцамі ўсё складана, ты якім у чарзе быць хочаш?))))))

Лудоводы яшчэ ёсць, трохі. Пару ўжо ў раздзеле вылажыла, а то тут некаторыя розныя непрыгожыя рэчы пра мяне казаць пачалі.(((

P.S. Паходзе на сёння гэта мой апошні пост тут, форум нейкую яку піша, і аватарку таксама ніяк загрузіць не магу. За што гэта мне такая бяда?  😔

Вы можаце адпраўіць яшчэ 1 паведамленне да 16 April 2016 – 17:23. Гэтае абмежаванне будзе дзейнічаць, пакуль у вас не будзе 5 адабранных паведамленняў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
Night, 15 красавіка 2016 г.
Вось я ведала, што варта мне выдаць пару лудаводаў, і адразу ж выбар сімпатичных мужчын пашырыцца!! 😁  З каханцамі ўсё складана, ты якім у чарзе быць хочаш?)))))) Лудаводы яшчэ ёсць, трохі. Пару ўжо ў раздзеле выклала, а то тут некаторыя розную гадасць на мяне гаварыць пачалі.((( P.S. Падаецц [...]

У нас тут дзе-небудзь Фрыдок сядзе))) яму напішы) зялёны такі нік і з ідыёцкай ржой на аве)) А лудаводзікі прыемныя, хацелася б убачыць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
282
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
11 сне 2015 г.

Блін яшчэ і чарга ёсць, вось чорт, а я ўжо губу раскатаў спакусіць каго-небудзь і прапанаваць вакантнае месца ў сваім сэрцы “спонсара маіх лудоводаў”))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Night, 15 красавіка 2016 г.
Вось я ведала, што толькі мне выдаць пару лудаводаў, як адразу і выбар сімпатычных мужчын пашырыцца!! 😁  З каханцамі ўсё складана, ты якім у чарзе быць хочаш?)))))) Лудаводы яшчэ ёсць, трохі. Пару ўжо ў раздзеле выклала, а то тут некаторыя розныя непрыемнасці на мяне казаць пачалі.((( P.S. Па [...]

Прывітанне, ты не засмучайся на нашых мужчын.  Яны часам напішаць, як у лужу пукіць, але ўвогуле яны бясшкодныя. І ўвогуле ў нас сяброўскі калектыў. Таму нікуды не сыходзь, мы паважаем, любім дзяўчат, тым больш такіх азартных калег.  Відаць, што ты шарэш у гульнях. Таму прадставіся тут:  🔗 і дабро запрашаем.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
41
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кра 2016 г.
air212, 15 красавіка 2016 г.
У нас тут дзе то Фрыдок сядзеў))) яму напішы) зялёны такі нік і з ідыётскай мордай на аве)) А лудоводікі прыемныя, хацелася б убачыць

Ні ў каго нічога просіць не буду. Калі Фрыдок такі скупы і дагэтуль гэтага не зрабіў, ну значыць…. у агульным, значыць не склалася))

Блін яшчэ і чарга ёсць, вось чорт, а я ўжо губу раскатала абалясьціць каго-небудзь і прапанаваць вакантнае месца ў сваім сэрцы “спонсара маіх лудоводаў”))

Оу, я таксама мачтаю пра таго, хто б маіх лудоводаў спансаваў. Можам сабрацца і пашукаць разам.

spartack, 15 красавіка 2016 г.
Прывітанне, ты не агарчайся на нашых мужчын. Яны часам напішуць, як у лужу пукнуць, але ў цэлым яны бязабідныя. І ўвогуле ў нас дружны калектыў. Таму нікуды не сыходзь, мы паважаем, любім дзяўчат тым больш такіх азартных калег. Відаць, што ты шарыш у гульнях. Так што прадставіся тут: 🔗 і дабр [...]

spartack, да ладна, я зраблю выгляд, што ўсё ок. Я не злапамятная, проста доўга памятаю. Ну а ў тэме я ўжо адзначылася. Спс. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Night, 16 красавіка 2016 г.
Нікога нічога прасіць на будучыню. Калі Фрыдок такі сквапны і дагэтуль гэтага не зрабіў, ну значыць…. у агульным, значыць не зраслася))     Оу, я таксама марыю пра таго, хто б маіх лудоводы спансаваў. Можам сабрацца і пашукаць разам. spartack, ды добра, я зраблю выгляд, што ўсё окі. Я не мстна [...]

дак. аватаркі ж няма🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
41
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кра 2016 г.
VyacheslavLenin, 16 красавіка 2016 г.
так. аватаркі то няма 🙂

А то я не ведаю)) Не ставіцца 😔

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Night, 16 красавіка 2016 г.
А то я не ведаю)) Не ўсталёўваецца 😔

напішы ў лс мож дапамагу 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
282
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
11 сне 2015 г.

Оу, я таксама марыў(ла) пра тое, каб хто маіх лудоводаў спансіраваў. Можам сабрацца і пашукаць разам.

Ну так гоу бамбіць , дзе жывеш?) увечары заеду па цябе на веласіпедзе і паедзем шукаць спонсараў, прапаную пачаць з паркаў Масквы))))))))))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
41
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кра 2016 г.
NevrosSsa, 17 красавіка 2016 г.
Ну так гоу бомбить , где живешь?) вечером заеду за тобой на веласіпедзе и паедзем шукаць спонсараў, прапаную пачаць з паркаў Масквы))))))))))))

Тады прыгай на веласіпедку прама зараз, педалькі да Адэсы круціць прыйдзецца. Хі-хі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
282
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
11 сне 2015 г.

мабуть тады пас) я ўжо стары для такіх марафонаў, да і ў нас лудаманоў, як звычайна, бывае? Павінна быць усё лёгка і адразу))) пры тым не толькі ў фін плане)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
41
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кра 2016 г.
NevrosSsa, 17 красавіка 2016 г.
мабыць тады пас) я ўжо стары для такіх марафонаў, ды і ў нас лудоманаў як звычайна? Павiнна быць усё лёгка і адразу))) пры тым не толькі ў фін плане)))

Воооот, і чаму гэта я ні кроплі не сумнявалася? Ну так, пра лёгка і адразу – гэта не да мяне.  😜

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
282
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
11 сне 2015 г.
Night, 17 красавіка 2016 г.
Воооот, і чаму гэта я ні кроплі не сумнявалася? Ну так, пра лёгка і адразу – гэта не пра мяне. 😜

На самай справе ўсё прасцей, у мяне небяспечная жонка, якую я люблю🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Пахожа, праект загінуў. Сайт ужо тыдзень недаступны.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

і ў победе гэтую шнягу адключылі, зразумелі лохі, што да чаго)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

А ў гэтым ёсць, як яго. у 1хбет. Гуляў там. Нічога так, сышоў ні ў мінусе ні ў плюсе) але цікава было

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
473
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
Feya_Line, 25 кастрычніка 2016 г.
Але ў гэтым ёсць, як яго. у 1хбет. Гуляў там. Нармальна так, выйшаў ні ў мінусе ні ў плюсе) але было цікава

Гэта дзе такія гульні? скінь у лс спасылку 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...