Realshah.com Граем афлайн у анлайне :)
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
1 красавіка 2016 г.
ад
NevrosSsa
|
94 Адказу
|
5,890 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Асталося толькі сказаць, што Ночка мая каханка))))))))) дарэчы Ночка у цябе яшчэ лудоводы ёсць? Кінь у асабістку, першы раз чую лудоводы ад дзяўчыны на нашым форуме, трохі сумна, у купэ давай бамбім лудовод, ахахах. Назавём НевроНочь гульнёй па пяцьсот за ўдар))))
Гоу дабл стрим на дзвюх)) у яе голас нічога такі і ў цябе таксама) ай да ў шаш казіно))
Вось я ведала, што варта мне выдаць пару лудоводаў, як адразу і выбар сімпатычных мужчын пашырыцца!! 😁 З каханцамі ўсё складана, ты якім у чарзе быць хочаш?))))))
Лудоводы яшчэ ёсць, трохі. Пару ўжо ў раздзеле вылажыла, а то тут некаторыя розныя непрыгожыя рэчы пра мяне казаць пачалі.(((
P.S. Паходзе на сёння гэта мой апошні пост тут, форум нейкую яку піша, і аватарку таксама ніяк загрузіць не магу. За што гэта мне такая бяда? 😔
Вы можаце адпраўіць яшчэ 1 паведамленне да 16 April 2016 – 17:23. Гэтае абмежаванне будзе дзейнічаць, пакуль у вас не будзе 5 адабранных паведамленняў.
У нас тут дзе-небудзь Фрыдок сядзе))) яму напішы) зялёны такі нік і з ідыёцкай ржой на аве)) А лудаводзікі прыемныя, хацелася б убачыць
Блін яшчэ і чарга ёсць, вось чорт, а я ўжо губу раскатаў спакусіць каго-небудзь і прапанаваць вакантнае месца ў сваім сэрцы “спонсара маіх лудоводаў”))
Прывітанне, ты не засмучайся на нашых мужчын. Яны часам напішаць, як у лужу пукіць, але ўвогуле яны бясшкодныя. І ўвогуле ў нас сяброўскі калектыў. Таму нікуды не сыходзь, мы паважаем, любім дзяўчат, тым больш такіх азартных калег. Відаць, што ты шарэш у гульнях. Таму прадставіся тут: 🔗 і дабро запрашаем.
Ні ў каго нічога просіць не буду. Калі Фрыдок такі скупы і дагэтуль гэтага не зрабіў, ну значыць…. у агульным, значыць не склалася))
Оу, я таксама мачтаю пра таго, хто б маіх лудоводаў спансаваў. Можам сабрацца і пашукаць разам.
spartack, да ладна, я зраблю выгляд, што ўсё ок. Я не злапамятная, проста доўга памятаю. Ну а ў тэме я ўжо адзначылася. Спс.
дак. аватаркі ж няма🙂
А то я не ведаю)) Не ставіцца 😔
напішы ў лс мож дапамагу
Оу, я таксама марыў(ла) пра тое, каб хто маіх лудоводаў спансіраваў. Можам сабрацца і пашукаць разам.
Ну так гоу бамбіць , дзе жывеш?) увечары заеду па цябе на веласіпедзе і паедзем шукаць спонсараў, прапаную пачаць з паркаў Масквы))))))))))))
Тады прыгай на веласіпедку прама зараз, педалькі да Адэсы круціць прыйдзецца. Хі-хі.
мабуть тады пас) я ўжо стары для такіх марафонаў, да і ў нас лудаманоў, як звычайна, бывае? Павінна быць усё лёгка і адразу))) пры тым не толькі ў фін плане)))
Воооот, і чаму гэта я ні кроплі не сумнявалася? Ну так, пра лёгка і адразу – гэта не да мяне. 😜
На самай справе ўсё прасцей, у мяне небяспечная жонка, якую я люблю🙂
Пахожа, праект загінуў. Сайт ужо тыдзень недаступны.
і ў победе гэтую шнягу адключылі, зразумелі лохі, што да чаго)
А ў гэтым ёсць, як яго. у 1хбет. Гуляў там. Нічога так, сышоў ні ў мінусе ні ў плюсе) але цікава было
Гэта дзе такія гульні? скінь у лс спасылку