Realshah.com Граем афлайн у анлайне :)
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
1 красавіка 2016 г.
ад
NevrosSsa
|
94 Адказу
|
5,895 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзе ты ўбачыў падрабязу? Па-мойму ніхто не прадстаўляўся прадстаўніком Shah казіно. Іх трэба запрасіць на гэты рэсурс і пазнаёміць з Іванам, а там – справа бізнесу, як дамовяцца.
Shah казіно. Іх трэба запрасіць на гэты рэсурс і пазнаёміць з Іванам, а там справа бізнесу , як дамовяцца.
таксама самае сказаў прадстаўніку. (учора звінілі пыталі.хачу ці я, каб яны як-то паспрабавалі даказаць гульцам што 100% сапраўдныя)
Тэму казява чытаюць у курсе
Ну будзем чакаць значыць🙂 пакуль палёт нармальны ў мяне асабіста,спадзяюся і далей будуць так працаваць у стылі офлайн
Ну калі яны зацікаўлены ў гэтым, то з’явяцца. Раней я так рабіў і многіх дылераў запрашаў на рэсурс, бо так значна лепш, што хто-небудзь можа адказаць за казіно. Гэта добрая рэклама для казіно, а для нас гульцоў нейкая празрыстасць. Будзем чакаць.
У выніку праеў увесь занос у арго і риобет🙂 хех
Як прыйшла, так і сышла..
Ну ды радуе адно, што гэта выйгрыш у праёбе. А не свае грошы
Давай яшчэ, лудзік, будзе што паслухаць з прыемным голкам (у добрым сэнсе) крокі епанутога ТТра ўжо не магу слухаць. А Соул і г.д. не пішуць новых. А ў цябе і стаўкі норм і г.д
Кулл стен і джувен пішуць рэгулярна )
кулл згодзен, часам і конкурсы праводзяць пад стрымамі)
Раз такая петрушка, то і ў мяне ёсць відосік па тэме, дэльфінчыкі мне там спадабаліся. 😏
Не дрэнна так🙂 х1500-3000 занесці б у іх) учора задэпіў 200 рэ і пачаў каціць па мізеру ў чэрцей 1 лінія на 5, дало 4 бочкі, 5000 рэ) рэзка тыкнуў і пра скрын забыў, такія дробязі прыемныя і каціў п’яны. Ну як дробязі, у цэлым 5000 бабла для мяне норм зараз, сам занос маю на ўвазе. Вывад дарэчы пакуль не прыйшоў, прыйдзе думаю лудовод замутыць у БД лів)))
Можа я канешне хызы хто. Але я ў такую кую не веру. асабліва калі баба запісвае. Асабліва калі вось абрала такі момант, каб запісаць, прама так супала. зоры сышліся.
Можа я, канешне, хто-небудзь. Але я ў такую куйню не веру. асабліва калі баба запісвае. Асабліва калі вось выбрала такі момант, каб запісаць, прама так супала. зоркі зышліся.
Усё роўна не веру 🙂 І пафіг на тое, што я не веру) каму якая розніца. Толькі ТТРу веру і ўсё. Большага нікому. :DDD
Фу, як непрыгожа….. баба…. бе. Вось за гэта абурылася, чесна.
А пра веру/не веру…. ну я хз. Не вер. Заглянь на мой канал, паглядзі, ёсць там і мінусавыя лудоводы таксама. Хоць, калі дзе не пашанцавала, проста сцеру нафіг запіс, не цікава на самой справе абломы выставляць.
І яшчэ раз бабай назавеш, буду кусацца, ры! А так, я ўвогуле белая і пухнатая..
Дзякуй, ZigZag. Прыемна, што пра мяне памятаюць. 😜
о дааааа, гэтага лапулю я таксама люблю, лічыш на яго відэа “вырасла”, хе-хе. Люблю яго некаторыя запісы.. пра трыгер замазкі, так увогуле на сцяну сабе павесіла, як мантру кожны дзень чытаю… Забавны хлопец)))))))
“ўгаварыла, я зараз депну
дзеньгі “
што вы нешта дакуя з невросай піарыце гэтую шакальню , падазрона
Можа быць, проста радасцю дзеляцца 🙂 Ды няхай піяраць, тут не дурні сядзяць. нармальны чалавек туды дэпіць не будзе)
Неверосса не ў абразу)Неверосса не ў абразу)Неверосса не ў абразу)Неверосса не ў абразу)
усё шукаецца праз пошукавік, тыпу водгукі пра тую ці іншую шакаліну
тут наткнуцца, глянуць, што людзі выйграюць і будуць туды дэпіць да перамогі
убачаць нашы каменты і зразумеюць, што пам** упс. Амаль не напісаў неабгрунтаваны водгук)))
Калі нармальна зробяць дэма-рэжым (болей за 7 хвілін) і прадстаўнік хоць як-небудзь аб’явіцца. тады депну 100%
Прадстаўнік тэму чытае, а нармальна прадставіцца не хоча.
насколькі я зразумеў, яны запусцяць акцыі на дэпазіты (можа ўмовы будуць нармальныя)
А тут яшчэ з дзясятак чалавек з’явіцца і кожны працытуе мой пост з відосам, потым яшчэ і не такое можна будзе сказаць… Ну, напрыклад, што я іх тут на ксераксе памножыла.
Невроса не прасоўвае дакладна! ён сам яшчэ той лудаман!
Да пафіг прагарю)))))) мне плацяць мульенпяцот))) а па тэме дзе тут шмат піару то?) нібыта заносы як у шамільяна па максбэт па ляму на галаву падаюць. Звычайная казя, асабіста мне як і некаторым іншым пашанцавала ў ёй больш чым у сямёрках і игровым, ды і сегмент казі зусім іншы. Грае праўда з зашкленнем пад афлайн як раней у наземных пуканах. А далей я не Ванга як будзе, пакуль цікава – часам гуляю, убачу, што хімічаць перастануць депаць. Дарэчы па пытанні таго ж NetEnt і Microgaming нягледзячы на тое што гульня ідзе з сервера таксама можна мутіць, ніхто не думаў, што казі могуць дамаўляцца з пастаўшчыком софту за бабло пра падкрутку RTP?)) можа і бред, але мы не ведаем як нас акалпачваюць дакладна))) узяць той жа ліцэнзійны Игрософт у риобет і куле толк? Полгода круціў ніводнага праходу не ўбачыў, як так?)