Разгон дэпазіту (Стратэгіі)
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
23 снежня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
191 Адказ
|
14,381 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Manut, растлумач, калі ласка, што да табліц… Ён іх выкарыстоўвае, калі выпадзе тры аднолькавыя нумары запар, там, відаць, тры нулі… Ці можа, я не так зразумеў 😉
Прабіў “тэму логарыфмы” па сваім архівy, ну як разумею, аказалася мінусавая… У жыцці ўсё па-іншаму, з 15 12 уе падняцца ў 200 разоў магчыма, але вельмі рэдка.
PS. Усё застаецца як і раней калі шарык залежваецца ў адным сектары то туды і трэба ставіць. Паўторы лікаў таксама добра.
Ёсць відэа, як карыстацца тэрміналам , толькі на англійскай ну там усё зразумела. ))
https://youtu.be/mZy7-VdLMGk
Я прыкладна зразумеў напэўна схему, падбіраеш лагарытм які выпадаў , больш за іншых, дапусцім +1, і відаць выставляеш па тэрмінале наступны вынік .
у мяне адзін знаёмы гуляў у казіно менавіта па адной схеме браў што было на гульню у яго ставіў у рулетцы на адзін колер пару разоў а потым ішоў у аўтаматы гуляць і, дарэчы, казаць у яго гэта заўсёды атрымлівалася або амаль заўсёды……..
стратэгію я б назваў куш у колеры)))
А калі ў твайго знаёмага колер не гуляў, куды ён потым ішоў?… Гэта калі гуляеш на роўныя шанцы часта і гушча або міма або ZERO тэма называецца “колер праміна кушА”)
Не магу зразумець, калі ён выкарыстоўвае зрушэнне мінус а калі плюс гэта ад вярчэння залежыць ці па колу глядзіць… Магчыма павінна была выпасці скажам 5 а выпала +23 або -16?
Упэўнены, спачатку трэба зразумець яго кропку ўваходу, а пакуль неазброеным вокам бачна 26 26 25 11 то мусіў ставіць на 10, а ён робіць стаўкі на 12 і суседзяў) А потым ідзе гульня на паўторы па сектару з узмацненнем пяці лікаў па колу і яшчэ часам гуляюць бакавыя…
пішы адным паведамленнем, а то атрымліваецца ты так паінты назбіраеш сабе😎
ён так гуляе – пан ці прапал, калі пашанцуе ў рулетцы падвоіцца, дык ужо граў на больш сур’ёзныя грошы чым, скажам, 300 рублёў пачатковыя…….
хз, у кожнага свае тэорыі гульні, а хто ў слоты гуляе на падваенне пастаянна, т. е. пракруціў дзесяць разоў, калі нічога не выпала – памнажаеш на два і так пакуль што-небудзь не злавіш………
Ты гэта.., па сабе не судзі… Не будзем судзіць!)
PS. Ну а калі разбіраўся ў тэме лагарыфмa Карла ў рулетцы і ёсць што сказаць, напішы… Але відаць няма.., ну тады рабі як заўсёды, працягвай набіваць пойнты😎
у рулетак няма ніякай статыстыкі гэта ўсё бред,ёсць тэорыя а яна не заўсёды працуе дапусцім калі за сто лікаў не выпадала зеро,то яно павінна прыйсці.
і гэта ўсё роўна не факт….
я гуляў у рулетку наземную чыста на колер ставіў як рулетка ішла так і ішоў за ёй яна чырвоны і я чырвоны,яна чорны і я чорны.
ставіў ад 10 рублёў калі не трапляў падаўляў x2 як трапляў зноў ішоў……
за вечар 5к набіць такім чынам было як пайсці папіць у інтэрнэце рулеткі значна складаней гуляюць я хз як але выйграць у іх практычна нерэальна……
калі апарат галодны ці сытны гэта ўсё ўбачыш адразу,можаш проста на адно лік паставіць рублёў 30 і яна трапіць калі апарат на аддачы……
Складаная сістэма, трэба глядзець, які менавіта лагарыфм у трэндзе -1, +1, -2, +2 і г.д. І ставіць на той, які застаўся, па тэрміналу. Ён гуляе, здаецца, толькі ў live, але то ці прыстасаваўся, ці калькулятар нейкі ёсць, вельмі моцна разлікі ідуць. І ён ставіць трохходаўкай на 3 хады, пан або прапал! Уяўляю, колькі ён такіх 15- 20 зліў, перш чым з аднаго да 2,3 тыс падняцца ((
Так ён часта ставіць на сектар да гэтага выпадаўшы , можа па трэку гуляе
Тое ж пра гэта падумаў колькі ў яго такіх пятнашак было, пакуль…) Атрымліваецца, ён рызыкуе толькі пятнашкай… Спачатку спрабуе зрабіць зачап і калі яго дзень, то і пайшла гульня – працягвае ўмацоўваць стаўкі на паўтор па трэку да трох…)
У мяне быў таварыш “рулевой” – ён увогуле фартовы, ну той, які раніцай прачынаўся і пабачыў лікі, на якія і рабіў стаўкі, казаў уж… Ну так вось, ён каля сямі гадоў таму зайшоў у БВ і пачаў круціць рулетку на тры шары, Выграў за “лям”, тады іх руль закліначыўся і доўгі час выдаваў тры аднолькавыя лікі 2, 4 і 3. У яго заўсёды было ў прыярытэце: як толькі з’яўляліся “зайцы” (падрад два аднолькавых лікі), то ў наступным раўндзе ён за положняк ставіў на тое ж лік. І ў наземнай рулетцы гэта часта працуе, але толькі на дыстанцыі скажам 10-15 спінаў…
А ў доказ прывяду скрын яго “фартовай гульні” ў гэтым Бетвояжоре… А ў БВ ёсць кантроль сумленнасці, што гарантуе выпадзенне лікаў выпадкова. PS. А пасля звароту ў іх суппорт, яго тупа ігнаравалі, а потым заблакіравалі акк і фсе, Ё…
Пакуль не магу знайсці кропку ўваходу па гэтай лагарыфмічнай тэме, а далей з паўторамі сектараў быццам бы зразумела… Магчыма яе і не бачна на відэа, яна дзесьці там далёка… Альбо ён увогуле ўваходзіць па інтуіцыі…)
Ага , ходзіць па-рознаму . Яшчэ вельмі цікава гуляць па класік , даламбэр , фібаначы, лабушэр. Многія недаацэньваюць іх эфектыўнасць , а імі карыстаюцца як на стаўках так і на біржы. Закапываць 5-7 нумароў канешне цікавей).
Паглядзеў розныя відэа і аказваецца Карл ставіць па-рознаму і не заўсёды 13 14… Такое ўражанне што ён шукае ўсё новыя падыходы…. Быў у мяне таварыш па цэху, так той таксама амаль кожны раз, гуляючы ў онлайн-казіно, вынаходзіў новыя сістэмы… Па таму што тыя, якія гулялі адзін раз, адаптыў ужо вылічваў і абкідваў стаўкі)
Скажы Manut, а ты не бачыў яго гісторыю ўводу і вываду ў(з)казіно, ато якія-то дзіўныя думкі пачынаюць узнікаць… 😎
Гісторыю ён не паказвае . Ён гэтую стратэгію прадаваў .
Я ўяўляю, які спачатку быў ажыятаж… пасля такіх відэа што ос 12 15 уе падымаў больш за штуку… Але потым іх дасягнула рэальнасць, убачылі, што ён грае па-іншаму))
Мары пра адпачынак на Багамы вельмі хутка праходзяць. Ведаў аднаго чалавека, які быў у плюсе, так ён ніколі ніякай стратэгіі не выкарыстоўваў – ставіў на любыя спадабаліся лікі. Ён прыходзіў, гуляў мінут 20-40 макс і сыходзіў. А калі я спытаў, у чым стратэгія, ён кажа: галоўнае не сядзець гадзінамі, усё роўна не дасць )) Стратэгія нейкая была, але самая элементарная – я яе ўжо не памятаю. Там у зале заўсёды былі старыя гульцы, якія не вылазілі адтуль, з сшыткамі нешта запісвалі.