Раскажы сваю гісторыю, як ты трапіў на форум Латеста
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
12 March 2018
ад
GoldKing
|
59 Адказаў
|
3,997 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне там падобная гісторыя… Два разы адбіваў іх бонус і выводзілі без праблем , ну а трэці раз, калі паставіў на вывад 100-ку грашыма… Мне спачатку супорт тыдзень мазгі выносіў, а потым і менеджар падключыўся… Кароч паслаў іх… к бую 😎
Так шмат яшчэ “спячыя”) Іх будзяць будзяць, а яны прывыклі ўжо да “пуканам “і прачынацца не хочуць… Але з часам іх жыццё таксама “вылечыць” 😎
мяне таксама цікавіць распавядзеш?што там вывялі з вулкана грошы ці дзе?сума ж не маленькая!!!
думаю, што гэта так і засталося марай)))
Штосьці вельмі даўно не абнаўлялася гэтая тэма. Здаецца, і навічкоў шмат, а гісторый няма 🙂
Я ў сетцы шукаў інфу пра казявку адну. Так атрымалася, але адзіны рэсурс, у якім мне трапілася інфармацыя, быў гэты сайт. Увогуле нахуй казявку, знайшоў тут шмат чаго больш цікавага і самае, што мяне зацікавіла – гэта інфармацыя, прадстаўленая тут у адносінах да некаторых устаноў, кардынальна адрознівалася ад таго, што я чытаў раней і ўнушала больш даверу, улічваючы жывое абмеркаванне мясцовых карыстальнікаў. Ну ўвогуле вырашыў зарэгістравацца, як мне здаецца – не марна.
Прывітанне ўсім, завуць Руслан!
З Казахстана гуляю ў азартныя гульні даўно, першы буйны выйгрыш быў у казіно з 10$ – зрабіў 1000$ баксаў і вывёў без праблем на картку, гэта было ў далёкім 2012 годзе, тады гуляў толькі ў Microgaming-казіно, і фрыкі таксама катаў там жа, у 2016 годзе зарэгістраваўся на форуме неверфолд, і тут нядаўна даведаўся пра гэты форум, мне ўсё падабаецца тут! Думаю, і я буду карысны тут. Вось такая гісторыя
Гэтыя мясцовыя жыхары такія ж простыя гульцы, як і ўсе; адсюль выснова, што ўсё, што мы пішам пра казіно, праўда, бо самі на практыцы гэта правяраем. А тое, што зарэгістраваўся – правільна зрабіў, тут вельмі шмат інфармацыі і большая частка даволі карысная.
Ты лепей сваю гісторыю раскажы, мы хоць пасмяемся😁