Раскажы сваю гісторыю, як ты трапіў на форум Латеста
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
12 March 2018
ад
GoldKing
|
59 Адказаў
|
3,995 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хацелася б пачуць гісторыі, хто як прыйшоў на форум! Магчыма ў каго-небудзь ёсць сапраўды цікавыя гісторыі.
Асабіста мая гісторыя банальная: прыйшоў у пошуках бездэпазітных бонусаў на сайт, потым убачыў нейкія купоны ў краме, зарэгістраваўся на форуме, але прабыў нядоўга, у агульным не затрымаўся. Як-то зайшоў і ўбачыў у чаце, што ў покер гуляюць у клубе – нават не ведаў, што на паінт гулялі, у агульным тады выйграў той турнір, але ўсе былі супраць перакладаць, асабліва такі карыстальнік як САФОН, старэйшыя ведаюць, але ён ужо ў Баньке адпачывае.
І толькі адзін карыстальнік перавёў – гэты таварыш @Lenin, пасля гэтага я пачаў актыўнічаць на форуме і цяпер адчуваю сябе як дома 🤠
Я перыядычна на працягу 3-х гадоў заходзіў на сайт, каб паглядзець новыя казіно і іх рэйтынг, пра форум нават не ведаў)) і калі ў мяне ўзніклі траблы я вырашыў зарэгіцца тут і падаць скаргу, далей намацаў форум, убачыў што тут так усё жвава😁 і застаўся, класны форум, што сказаць😏
З гэтым цалкам згаджаюся! Вось толькі мне цікава, чаму старічкі нічога не пішуць. Ці ім гэта нецікава, ці яны такія ж банальныя, як і я 🤠
Класная тэма☺ Ты мне нагадай, у выхадныя… у гэтыя ці ў тыя адпішу😜
Пастараюся не забыць! Дарэчы можаш нават запісачку ў сваім насычаным календары зрабіць, што трэба ў класнай тэме на Латесте адпісаць 😁
Ты сабе не ўяўляеш, колькі давядзецца ўспомніць🙂 каб гісторыя атрымалася поўнай😜 так што калі ў цябе будзе адзін выходны і табе рабіць няма чаго – нагадай☺
У маім календары выхадныя – гэта ПЕКЛА поўнае 🤠 або ты забыла пра мой каляндар Лудамана, так я нагадаю. 😁
Страшная Субота і Смертэльная Нядзеля!
Не ну а што, лізнуў – дык і лізнуў Леніну (У іншым плане не ў тым, што ты падумаў) А так хочаш тваю гісторыю коратка? Шукаў халяву, зайшоў сюды, убачыў, што за флуд даюць поінты і зразумеў – уловіў Бога за бараду, так жа, ТАВАРЫШ?
І так табе да ведама мне многія за гэтыя гады што я тут не перавялі паінты і што? а я не скарджуся як ты АБРАВАЧ не плач 😗давай скіну цябе кампенсацыю за ўсіх колькі там грошай цябе абразілі то?
а я з риобета прыйшоў)
Як гэта з риобета? 🤠 У казіно знайшоў спасылку на Латест? 😁
так у саппорце сказалі, што турык ідзе на сайце і спасылку далі)
а я шукаў, дзе пісаць водгукі пра казіно і вось знайшоў))))
Я ўпаў са крэсла і ржу, не магу 😁
Дарэчы, у цябе гэта вельмі добра атрымліваецца, вельмі шмат водгукаў і ўсе па сутнасці 😁
…Каля трох гадоў «тусаваўся» на іншым форуме. Ізнаначальна ўсё ішло занадта добра, але потым прыярытэты змяніліся і пачалі тупа «выціскаць» гульцоў… Вось так з «нормальнага» форума зрабілі «каловы», кароче давялося сыходзіць…
PS. Ах так, наколку на форум «LCB» зрабіла адна цудоўная дзяўчына…) Так, у яе заўсёды быў «добры густ».
Мяне цікавіць як @lialia трапіла на форум Латеста 😁
А я і не прыходзіла))))) Гэта маё дзіця)))
Дзеці ніадкуль не бяруцца 🤠
Усё сумеснымі намаганнямі…. Праца, праца і яшчэ раз праца
а то, ты ж разумееш што я так проста нічога тут не пішу!
я жыву па сутнасці адной прыказкі.так проста нават мухі не гэта самае ну ты, спадзяюся, зразумеў пра што я……![]()
тут усё банальна. зема ( алко мэн ) круты хлопец, паказаў мне гэты форум. кажа, класны форум знайшоў, там покер фрихи робяць. Тады я яшчэ не гуляў у казіно. слоты былі для мяне што грошы на вецер. ( па сутнасці так і засталося).зарэгістраваўся, прыгледзеўся і застаўся. цяпер кручу слоты. усё проста.
І я ў большасці выпадкаў з-за покеру тут застаўся, але я ў слоты ўжо тады гуляў па поўнай, затое на форуме многа чаго новага пра казіно даведаўся, а галоўнае пра іх прадстаўнікоў 😁
Я так разумею, на форуме нікога няма і расказаць цікавыя гісторыі некому 🤠
Давайце хоць такія банальныя, як у мяне. Асабіста я люблю Латест, таму і стварыў гэтую тэму
Некаторыя казалі, што я тут займаюся абузінгам і іншае, але гэта не так, мне проста падабаецца тое, што адбываецца на форуме, падабаецца пісаць артыкулы і каментаваць, часам люблю жартаваць, хаця мае жарты не ўсім падабаюцца.
кароч, мяне на адным форуме забанілі ўжо дзесяты раз, і я па чыёмусь парадзе сюды прыйшоў. першы раз зайшоў, гляджу фігня якаясь, нават тэму з фрыспінамі адразу не знайшоў😏 потым другі раз зайшоў, знайшоў фрыспіны, зарэгістраваўся, мяне на трэці дзень забанілі, ну на фіг думаю, фігня адным словам, усё як усюды 😎 потым праз час зноў зайшоў, зноў зарэгістраваўся, туды-сюды, падрабязнасці апусцім, ну і тут я дагэтуль, я хз як? 😁
і яшчэ, каб я там па сіняй цязе не гнаў, форум добры, адміны і модэры таксама, усім раю 😎