Quattro казіно з 7 сакавіка не выводзяць 300 000 RUB
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
11 March 2023
ад
PavelFredooc
|
100 Адказаў
|
3,343 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так)
Ага)
Увогуле сёння яны нібы павінны даць адказ што да прычын затрымак выплат нам, ну цяпер агрэгатар усё ж такі зламаўся)
Я за ўвесь жыццё гульні ў казіно ўпершыню такое чую, каб зламаўся агрэгатар. Ці такое ўвогуле магчыма?
Відаць у іх так) Ну папрасілі прабачэння, сказалі, што пытанне вырашаецца, і пазней адпішуць, на якую сістэму лепш выводзіць) Ну мяне мучаць сумненні, што сёння што-небудзь вырашыцца
Такое раней бывала ў іншых.
У снежні ў роялаў з нядаўняга
ну а як тады ў чаце чытала -што невялікія сумы ж плаціліся-ці там наўпрост на піастрыкс і на карту перакідвалі?кароче чакала 3 дні яшчэ -а яснасці так і не ўбачыла-
Што гэта за бред? Мы махляры атрымліваецца і нам будуць абнуляць балансы?
Вы проста не павінны былі выйграць.
Табе таксама спісалі баланс?
Не спісалі, а табе?
Мне таксама не спісалі, пакуль) , але і не выводзяць
А ты перастаўіў на выплату? Яны ж скасавалі выплаты і нібыта чыняць плацёжкі
“Ніколі такога не было, і вось зноў” (с) Моцных нерваў вам, пацаны!!! Надзеюся, што вы не з гэтых 16 Ты, і грошы вам усё ж выведуць!
Пераключыў і атрымаў адмову
Абнулілі баланс і вярнулі суму дэпазіту па прычыне махлярства (калі прачытаць іх пункт правілаў, на які яны спасылваюцца) Нават каментаваць нічога не буду… Ленін сам паставіць іх на месца
Таксама абнулілі)
а хто-то казаў, што гэта не скам….. чакалі ў надзеі, што назад закатаеце бабосы, плаціць ім тупа нема чым
Ну табе пашанцавала, што ўдалося атрымаць усю суму ад іх.
Як у МММ хто першы той і атрымаў)
пздзц, слоў няма… спадзяюся, Вождзь порэша!
Дык што ён зробіць… Казіно тое яшчэ скам, спачатку спасылаліся на праблемы з плацёжкай і пасля выпраўлення ўсім усё выплаціць, а цяпер учынілі дзіцячы сад, быццам масавы збой і гульцы выйгралі па прычыне ашуканства 😁 Яны думаюць, тут сабраліся ідыёты? У ЧС і кропка.
Мяне цікавіць, акрамя мяне камусьці яшчэ выплацілі? Ці тут увесь форум “шахраі”?
Яны яшчэ і нахабства маюць выкладваць гэта ў Телегу🤣
Спартсмен маўчыць і лектар, як я разумею, яны таксама атрымалі
Теплотеху з 268к здолелі вывесці 120. Пашчасціла яму)