Quattro казіно з 7 сакавіка не выводзяць 300 000 RUB
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
11 March 2023
ад
PavelFredooc
|
100 Адказаў
|
3,334 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Аднак !!!!!!!!!!!!!400 к прыемныя грошы!
Прыемныя калі яны абналiчаныя, выведзены і ляжаць на карце, на кашальку, а так імха пакуль на балансе ў казіно проста лічбы.
Поспехаў тс у вырашэнні праблемы, сітуацыі.
Бачна, грошай у казіно няма, шчас перазайдуць і ўсё вывеядуць
Але вось пытанне калі?!
1.Калі перазаймуць?!
1.1 У каго перазаймуць
1.1.1 Могуць і не перазаймаць
1.2 Ці пачакаюць, пакуль іншыя гульцы зальюць(такім чынам пазычаць не трэба будзе)))) )
2.Калі выведуць?!
2.1 Магчымыя варыянты
2.1.1……………………….
2.1.2…………………………..
2.1.3…………………………………….
)))))))
Ну так закажы выплату часткамі. У многіх казіно менавіта так выводзяць. Не больш пэўнай сумы ў суткі. Ці ўвогуле не варыянт?
Тут справа хутчэй не ў гэтым, упэўнены яны б апавясцілі – падтрымка казіно дала б ведаць, калі праблема была б у гэтым, да і тс не першы дзень «замужем» не першы дзень, месяц, год у гульні, на форуме думаю ён на ты з казіно, з правіламі, умовамі выплат, улічваючы яшчэ некалькі фактаў – выплата створана на крыпту, а тут ліміты па ідэі не павінны быць, а калі і ёсць, то на большыя сумы, + прыстойная колькасць скаргаў на гэта казіно тут на форуме і ў іх у тг групе кажуць, пацвярджаюць, што сэнс не ў лімітах выплат.
Трэба было па 15к выводзіць мне за 15 гадзін вывялі не лічачы верифікацыі 6 гадзін)))
Яны ні капейкі не вывялі з 7-га числа нікому, нават заяўкі не апрацоўваюць
Мне 7-га і вывелі)))
Ты абраны,Сяргей!
Так фішка ў тым як сябе вядзе саппорт, яны ўпарта твердзяць, што ў іх усё норм, пры гэтым не выводзяць, потым у іх тыпа плацежны агрэгатар глючыць, потым зноў усё норм, потым тыпа праверка актыўнасці, ні прабачэнняў ні якіх-небудзь тэрмінаў не абазначаюць ) учора саппорт напісаў, што ў іх усё норм і выплату чакаць з 8 да 23 мск, але як усе ўжо зразумелі, нічога так і не вывелі. А саппорт у чаце з понтам адпісаў, што гульцоў латеста яны цяпер будуць правяраць 72 гадзіны ) кароч максімум цягнуць час, каб усе, хто што-небудзь выйгралі – залілі баланс.
Ад мяне яны гэтага не дачакаюцца, бо я круціў двойны вагер і па сутнасці патраціў 4 дні на адмыўку. Але нават у выпадку паспяховай выплаты я нікому і ніколі не параю там гуляць, хоць спачатку планаваў там стрыміць паралельна з гонкай скрыншотаў.
У мяне па 15к стаяць выплаты і нічога)
Шмат?!Выплат))?!Па 15 к!нескромнае пытанне такое!
Казік дагэтуль лагіць? У суботу ўсё было выдатна!
а ты пагуляць вырашыў?
60
Казіно з’явілася на латесте, уладкавала конкурс – гонку скрыншотаў, як кажуць, прыгожа заехала, і так робяць многія новыя казіно для рэкламы, і старыя часта нагадваюць пра сябе, і як пляцоўка, форум латест для гэтага самы тое, топ!
” А саппорт у чаце з понтам адпісаў што гульцоў латеста яны цяпер будуць правяраць 72 гадзіны ) ”
А словы саппорту і ўвогуле самі цяжкасці з выплатамі – такая сабе рэклама, я б сказаў нават добрая, выдатная, але анты рэклама, менавіта па гэтай прычыне, убачыўшы на старце траблы, нават у тэме хто прымае ўдзел у конкурсе на форуме не стаў падключацца да гонкі, хоць была магчымасць і жаданне – апошняе ўляцела.
Як правіла, звычайна казіно, прадстаўнікі казіно, якія праводзяць конкурсы на латесте, часцей ідуць насустрач ўдзельнікам конкурсу і вырашаюць праблемы, стараюцца значна аператыўней, а тут нібыта ўскосна з латеста самыя разумныя – чакай да 72 гадзін праверку, увогуле піпец.
Думаю, па крайняй меры спадзяюся, што сапраўды ў іх нейкія праблемы, як пд ўсіх кідалі на аўдыт, але потым усё разрулілі, што і яны выправяцца, вырашаць усе свае праблемы, недахопы.
Табе крыху цярпення!
НЕ, канечне!Гуляць жа ёсць дзе!)))))Навошта мне яшчэ адна галаўны боль?!
Я пра Маверыкса
Не, проста дзіўна, што на сайт яны таксама забілі болт
Ну, Латест смачна разнёс гэты казік, канешне, нешта не ўспамінаю такога )
Яны выводзяць людзям. Не чэшы бабру галаву.
Каму? З вечара аўторка ніхто ні капейкі не атрымаў і нікому заяўкі нават не апрацавалі, нам лепш ведаць
Каму лепш ведаць? Учора ў тэлеграме праводзілі апытанне, куча людзей напісалі. што ім выводзяць. Па сутнасці, не выводзяць толькі 5 людзям. Дима Дима, Ты, Вадимкиз і яшчэ адна дзяўчынка. Сумы ў 400, 200, 135 і 80к.