Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 сакавіка 2022 г.
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,472 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што ў цябе не атрымліваецца зрабіць? У мяне кашалёк на біржы coinex, так я ні пра якія TRX не чуў, ні для вываду, ні для ўводу. У мяне USDT спісваецца і ўсё. Можа, я чаго не ведаю, нядаўна крыптай карыстаюся.
У мяне траст валет, і тут пінда
Хз чым табе дапамагчы, разве што ўжо купіць трц і перакінуць табе на кашалёк. Заходзіш на bestchange і купляеш на 1к.
![]()
Гэта дакладна дапаможа?
Па факце ў цябе няма кашалька, ты не яго ўладальнік, кашалёк твой у біржы і яна проста абслугоўвае твае транзакцыі. А чалавек стварыў асабісты кашалёк у сетцы Tron, і абслугоўванне яго – за манеты Tron.
Націсні ў траст валлет «перавесці» і ўстаў адрас TRX і ўбачыш суму камісіі.
Я ж напісала табе пра бестчендж. Там купляю. Таксама ў мяне траст кашалёк
Зарэгайся на іншай біржы, хутка, здаецца, у мяне атрымалася, для верыфа патрэбная камуналка, атрымалася хутка, здаецца, знаёмый яшчэ карыстаецца біржай “Bybit” аналагічная, здаецца.Можа лепш.
Праз бестчэндж на працягу трох гадоў, усё заўжды было ок
Аб’ектыўна лепшы варыянт, але зноў жа трэба разабрацца, але калі разабрацца, то жыццё стане значна прасцейшай, увогуле варта было б даўно гайдаў напісаць для старэйшых на форуме, цяпер як ніколі актуальна з-за блакіровак і знікнення дэпазітаў/выплат з карт.
Тым больш туды і вывесці можна і потым прадаць у P2P гэтыя USDT, плюс пасля куплі TRX для камісій адкрыюцца нармальныя здзелкі ў P2P. Галоўнае паглядзець, колькі мінімальны вывад з біржы на TRX кашалёк.
bitget там і p2p ёсць, але не ананімны.
З гайдам таксама складана) адзін карыстаецца адным інструментам, другі – іншым, трэці не давярае ўсім гэтым інструментам) да таго ж штосьці можа не атрымацца, нехта будзе вінаваціць гайдера)
Так там быццам плюс/мінус адно і тое ж на кожнай біржы,на мінулым тыдні дапамог сябру разабрацца з байбитом для вываду з покерка па акцыі ад лудана, ён цяпер шчаслівы як слон што можа дэпаць на стаўкі не толькі з карты/піастры з шансам 50 на 50 ну і ў нармальныя канторы, а не з убогай лініяй як у ципусоўскіх.
Слухай , ты па-першае не здзейсніў абмен а пацвердзіў смарт-кантракт, каб у далейшым здзяйсняць абмен , цяпер табе патрэбна на камісію TRX каб абмяняць унутры Trust Wallet
Гульнявыя. Звярніце ўвагу хто карыстаецца Р2Р на біржы ByBit – у 90% выпадкаў пасля куплі крыпты вам заблакуюць сродкі на суткі. Такое заўважаю ўжо паўгода. Ад сябе рэкамендую тым хто карыстаецца біржай – біржу НТХ, там такога заўважана не было. Карыстаюся рэгулярна!
Дадаю за HTX, адзінае апошнім часам таксама паднялі камісу за вывад, але не крытычна, не так як гэта робіць, напрыклад, bybit, аж часам па 1.7 бакса за USDT на tron вывад. Не рэкамендую bybit яшчэ і таму, што колькі не мяняў крыпту – заўсёды даюць вельмі ўспамінальны курс, і на куплю, і на продаж, таму ў мяне ад bybit толькі негатыў.
На Binance таксама такога няма. Даўно карыстаюся – вельмі зручная для мяне біржа і зразумелая
Для Расіі на Binance Р2Р не даступна!
Вучыце крыпту , ужо 100 раз пра гэта казалі проблем няма , ні з унясеннем , ні з вывадам……
У тым і справа, што 100 разоў абмяркоўвалі гэта і многія прыйшлі да высновы, што на вельмі малыя дэпазыты крыпта не падыходзіць з-за сваіх камісій і нізкіх курсаў (калі дэп 10-15 $ – то губляеш занадта многа)
зараз рабілі деп у трон камісія 21 рубель дэпазіт 2000…. Гэта многа ?
ёсць такое у суме прыклад у рокетбот купляў usdt +вывад -250руб
у казіно яшчэ свой курс, дарэчы ))
праз абменнік з карты дэп 2000р у трон атрымаецца аддасі 2615р
гэта многа?
у супермаркеце заўсёды даражэй , біржы для чаго P2P
Прабачце, але я таксама не разумею, як можна купіць 2000р на крыпце, вытраціўшы 21 рубель.
Вось умоўна зараз у мяне на карце 2100р = ці магу я зрабіць так, каб на крыпце апынулася 2000р? ці не!? проста я не вельмі прасунуты і звычайна прадаваў/купляў крыпту праз абменнікі, а там ці то мінімальныя сумы значна вышэйшыя, ці курс зусім сумніўны. Я ўмоўна прадаваў па ніжэйшым курсе + комса за пераклад + яшчэ якаясьці комса і ў выніку сума была значна меншая.