Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,306 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я толькі ў тоне сяджу, Usdt ёсць, камісія нязначная, хуткасць цяпер імгнальная, што яшчэ трэба?)
@aleksandr1337133 кашалёк такі? яго можна спампаваць на Android?
@godweles888 тон кіпер, тон валет ) любы можна спампаваць на Андроід, простыя тупа дзве кнопкі па сутнасці – папоўніць і адправіць) Сід-фраза ў цябе, а што яшчэ трэба ?
@godweles888 зразумеў, паспрабую.
@aleksandr1337133 а калі хто ў тэлефон залезе – трэба ж нейкі пароль у кашальку? Якая там абарона?
@aleksandr1337133 ТОн валет? гэта таксама якісьці кашалёк.
@godweles888 ну як мінімум можна ўсталяваць на тэлефоне пін-код, але думаю, там таксама такое ёсць.
@godweles888 ёсць быццам, у мяне на айфоне ўбудаваная абарона ад адкрыцця прыкладання, ну калі да Андройд тэлефона не запароленаму хто атрымае доступ, то пароль у кашальку баюся не дапаможа)
@aleksandr1337133 дарэчы, дзякуй, бро, за параду. Не ведаў пра гэты кашалёк. Паспрабую! + табе
@ingibordadapkuna тонкипер, майтонваллет – добрыя кашалькі арыентаваныя на тон
Убудаваны кашальок у тг – адстой, бо ў любы момант могуць заблакаваць і запатрабаваць што заўгодна
@loveohlove плюс у тг-кашальку калі прадаваць крыпту, можна трапіць у трохвугольнік
Брудныя бабкі прыходзяць табе, а ты чыстую крыпту аддаеш, пацярпелы, у якога аскамілі сродкі, піша заяву і ўсё, ты крайні, бо прыняў рублі, а махляр з чыстай крыптай
@peterdmitriev1 дарэчы, якось патрапіў у той трохкутнік на 800$…
@peterdmitriev1 я не давяраюся Telegram крыптакашалькам, лепш карыстацца афіцыйнымі кашалькамі
@godweles888 Ну пра тыя, што я раіў – яны некастодыяльныя, так што ўсё ок. А афіцыйны кош у тг – гэта магчымыя праблемы з верыфікацыяй і паходжаннем крыпты ў будучыні
@aleksandr1337133 у TRX таксама нізкія камісіі за транзакцыі і імгненныя транзы. Для токенаў у сеткі TRON ёсць кашалёк Tronlink