Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,330 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З усяго вышэй сказанага, што мне трэба- не гуляць у азартныя гульні))) чалавек параіў вышэй, паглядзім.
А для казіка я выкарыстоўваю кашалёк Matbea, ён ёсць у плэй маркете, там усё зразумела і напісана па-руску, павінен разабрацца
Дзякую, абавязкова скарыстаюся. Дін, працягнення не будзе))))
Так навошта на траст валлет выводзіў тое?Трэба было ў битгет вывесці а там на любую крыпту канвертаваў бы і вывёў бы спакойна.
Якага працягнення? Серыял?
У цябе аватар Дино са Supernatural, думаў ты ты фанат, а так-фантык
Жарт, але проста морда яго,
Я яшчэ які фан, абажаю гэты серыял, гавораць, што нібыта чакаецца 16-ы сезон па чутках. Проста гэта тэма абмеркавання бонус-кодаў.
Друг, гэты серыял быў культовым да 8-га сезона, я сам быў фанатам, а пасля 8-га гэта проста шлакоблок, Ласунка, (Слова выдалена сістэмай) бамжа. Як Крипке сышоў, адразу пачалі высасываць з Буденовца.
Не, яны нібы знялі гісторыю бацькоў. І што на гэтай біржы трэба рабіць?
А ты дагледзеў да канца? 4 сезоны былі проста ў тэме, быццам у 5-м з’явіліся каструлі і пісталет, сістэма дала збой)
Прывітанне, бра , парай, калі ласка, чым лепш карыстацца для крыпты і казікоў, таксама карыстаюся Траст , але камісія асабліва на USDT не радуе)
Проста юзай Крекс
Я таксама ўчора вырашыў унутры Trust абмяняць USDT на TRX, у мяне было на камісію – у выніку камісію спісалі, а нічэгар не абмянялі, 4 гадзіны спрабаваў знайсці дзе грошы і у выніку хрэн а напісана ў гісторыі выканана!! Хто-небудзь ведае як знайсці іхнюю падтрымку, бот у Trus’е нічога растлумачыць не можа, і чаму напісана пацвердзіць калі я ўсё пацвердзіў і камісію спісалі
Яшчэ раз спытаю, спадары, дзе мне лепш
Чым папоўніць трх, каб яны былі задаволены?
Няўжо ніхто не ведае, спадары, я меў пра вас лепшае меркаванне
Купіць на біржы usdt на п2п, абмяняць спотом на trx і адправіць сабе на кашалёк, але камісій вагон будзе, канешне)
Варыянт прасцей, ідзеш у иксрокет, там на п2п купляеш юсдт(бачыў там прапановы ад 250р), там жа ў раздзеле біржы хутка мяняеш на trx і выводзіш … У иксрокете камісія на вывад 5trx атрымаецца.
Дзякуй, а ёсць прасцейшы варыянт
Вышэй дадаў пра иксрокет. А самы просты гэта, каб табе напрамую кінулі трх, у мяне адсутнічаюць, на жаль
Самага простага спосабу няма, у любым выпадку вельмі высокая камісія за вывод (абслугоўванне сеткі) TRX, сам трапіў у тую ж сітуацыю з TGWallet. Разве што знайсці менялу на bestchange з мінімалкай 1к і вялізнай накруткай. Мне пашанцавала, што я трымаю грошы на Binance і трохі абмяняў і закінуў туды 30 (гэта мінімум на вывад з біржы). У любым выпадку зь’ела каля 700 рублёў з 100 USDT
Знайшоў TRX? Пішы ў прыват – дапамагу.
Ага тут толькі праз уй кінуць))) а калі сур’ёзна у каго ёсць трх, а я на карту, я задолбаўся
Колькі TRX трэба для вываду?
Я ўжо нават не ведаю, мне хуй хто дапаможа, але хаця б першы выказаўся…