Прапаную прагаласаваць па тэме пра софт Игрософт, каб даведацца, колькі людзей яшчэ гуляе ў яго
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
20 October 2018
ад
seregelio
|
125 Адказаў
|
4,786 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
маладыя? ну куды ўжо нам. ты ж мастадонт😁 раней за ўсіх нарадзіўся і вопыту назбіраўся 😁
а ты знаёмы з пугачым з тармазной трубкі трамвая, рэзінкі для валасоў і цвіка? бамбочкай з лямпачкі і запалак? колькі пустышак каштаваў “сапог” і якая была лепшая бітка? адказвай, балабол 😁
Ну я напісаў, чаму. Кажу ж і разумею, што выгадней у той жа Нетент паіграць, але гуляю игрософт)
Дурніцы)
Рэдка, але гуляю, вось сёння ў Лакі Бэй гуляў, але ўвогуле не пра што, усе бонусы пустыя, максімум х10-15… але тое такое😏… Скалалаз(рок клаймбер) мой любімы слот яшчэ з афлайну)
У мяне малпы з рэзідэнтам топ там. Я на свае грошы рэдка ў гэта гуляю, па сіне бывае толькі і на адным нярэйтынгавым сайце. Я нават сам не разумею як я раз з депа 500р 8к вывёў, другі раз быццам 6. Вось вам і скрыпты.
Тут усё відаць залежыць ад рэгіёна, дзе жыў/жываеш. Якія заводы побач былі.
У нас, напрыклад, у хаду былі шклянiчныя трубачкі як бы спецыяльна памерам пад гарошыну заточаныя, і пенкі, тыпу прарэзіненая якаясьці херня, на мэнтную дубінку смахвае.
А так зараз у памяці прама ясна – гэта пугач з двух балтоў і пасярэдзіне гайка. Насыпаеш серу, вешаеш пакецік, каб падаў роўна ўніз і ўсё. Гэта вам не кітайскія петарды, ёпта)
так. дакладна… я на поўначы дзяцінства-юнацтва пражыў, у Архангельску. там яшчэ мы бомбачкі з прасмаленага паперу і магнія з марганцоўкай рабілі. як іпанее, у вушах гудзе паўгадзіны )) а з балтоў і гайкі мы таксама такую круцілі. яшчэ з спіцы веласіпеднай і лескі. таксама серы напхаеш і херачыш на перапынках. а самая лепшая палачка была з лямпы двухсоткі. туды можна было шмат серы накуяраць 😁 А пенкі яны ўсюды былі, бо гэта ўцяпляльнік )) Дзе будаўніцтвы былі – там хапала гэтых абрэзкаў. І яшчэ замазка, маці яе, пахучая аконная замазка і пек. Нажрэшся пеку – і шчаслівы як пестык з чорнымі зубамі 😁
што-ці вас, судары, міма тэмы занесла😉
ау-уууу тэма ж пра igrosoft слоты і апытанне лаяльных і не лаяльных гульцоў……
Ну так каб трохі на тэму завернуць, а то занесла вас “унесеныя ветрам” блін……
Судар, я ж носам не тукаю табе што ты тэму пра спорт завёў і яна ні каму нах не патрэбна акрамя цябе. Ты там сам з сабой што-то постыш.
А мы засумавалі па мінулым проста, якраз тэма крыху ў мінулае і вядзе.
Так я ж вас не тыкаў носам, проста паспрабаваў вас накіраваць у патрэбным кірунку😏
дзякуй што папракнуў…..
НОРМАЛЬНЫЯ АПАРАТЫ, ЧАСАМ СЫПЯЦЬ
дакучы, што датычыць прабівання, сёння з рук 30 змог прабіць ад сілы 5 рук, 3 на 2, 4 на 3, 5 на 2 і г.д. і г.п. Ігрософт куле, класіка жанру😁
я ж кажу вось бы знайсці таго матэматыка) Мне калісьці, хоць я зусім не ў тэме ў казіно, адразу гэта прыйшло ў галаву, што не можа тройка заўсёды перабівацца.
Гэта відавочна пралупіў чувак, хто гэта рабіў, можна ж было як-небудзь размеркаваць гэтыя працэнты. А галоўнае, калі ўжо па карце, то павінен быць хаця б нейкі ліміт пісдеша. Не здзівлюся, што чувака звольнілі і ён проста не дапрацаваў.
так макс, не гуляй там, дзе ты пісаў, у гэтым закладзе, ён там увогуле ні пра што….
флінт або ріо бет або ў малінах. там яшчэ як куды не ішло…..
тройка на два – гэта класіка! я бачыў, як у офлайне чалавек прабіў 15к, там усе проста застывалі ў залі, калі біў гульц, а хто нават адвернуўся…….
Риобет толькі б пакінуў у спісах прыстойных казіно. Якія маліны, бураны? Там, дарэчы, яшчэ некалькі яны наштампавалі – усё хлам і бамжы ў сферы казіно
Гуляў у яго вельмі , вельмі даўно…😎 Памятаю, як-то выпала 4 медалькі… Радасці было нямерана😉 Гэта, па-мойму, быў мой першы правайдэр, у якім я гуляў)))
абсалютна такі ж арыгінальны Ігрософт без ліцэнзіі, тока стаўкі па іпанутаму выставляюцца…
Як я падазраю і нават практычна ў гэтым упэўнены, гэта не асобная матэматыка. Усё звязана з агульнай матэматыкай. Калі ідзеш па вуха ў мінусе, то шанцы прабіць значна вышэй. З асабістага вопыту. Ды і па логіцы так павінна быць.
А тут усё тупа на жаднасць разлічана ))) Сам часам у эндорфіне бавлюся ) Але бывала, што і даму перабіваў….
гэта так, але прабіваў жа капейныя там 50-100 руб і тыя не падвойвае)) калі вісіць рубель выйгрышны і на прабіццё выпадае тройка, я ўжо 10 разоў падумаю, тут усё па чуйцы, можна і не прабіваць)
Ну капейныя не капейныя. Я заўсёды гляджу менавіта на памнажэнне. Калі ёсць х200 х300 і выпадае тройка чацвёрка – гэта замануха. І па любому ўпадуць 2 і 3 адпаведна. А вось калі х20 – х50, то чаму б і не. Але там, як правіла, такіх заманух і не выпадае…
Так а што даму – не даму калі даўно высветлілі, што гэта проста карцінка і нічога агульнага з верагоднасцямі не мае. Праграміст ска паляніўся сэнсу да выпадзеньня карт прыдаць)
Тузаў і каралёў раз у клубяшніку прабіў спецыяльна па прыколу, чайкі-прашайкі, якія пастаянна за спінай стаялі, ледзь не паседзелі))))
фіг там такі ж там игрософт праз кампанію слотегратор ідзе гэта той жа джолли роджер, могуць лёгка кінуць у любы момант……