Прапаную прагаласаваць па тэме пра софт Игрософт, каб даведацца, колькі людзей яшчэ гуляе ў яго
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
20 October 2018
ад
seregelio
|
125 Адказаў
|
4,784 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
…
Частенька адбіўваю ў ім бездэпы
Толькі ў Слотклюбе магу ў яго пагуляць. Таму што выбар у тым казіно невялікі.
Нецікавае, з мінулага стагоддзя гаўно
Не здольнае наваліць вышэй х100
Не ведаю, як у ім можна бонусы адбіваць. Баланс не трымае, альбо жрэ да нуля, альбо сыпле.
Калі ўдачна гуляць на шанцы, то баланс трымаецца нядрэнна
Ахах, нагадаў пра гульню на шанцы) Як там тpойку немагчыма прабіць) Я б таму, хто матэматыку гульні на шанцы пісаў, усе вушы натрыпаў бы)))
трухлявае комно, па-мойму. часам у пуканах круціў кніжкі і Колумба (толькі не ў дэлюкс, а застарэлыя версіі). цяпер ад аднаго выгляду мутіць
Ахаха. Як у ендорфіне. Парада такая, калі ў бонуску нармальна насыпала і на шансах выпала троіка, то БЕЖЫЦЕ ))))) Будзе двайка 100%.
Кніжкі і Колумб – справа ў тым, што гэта не Ігрософт. Гэта ты круціў аля Новоматик.
ёпана. точно 😁 данке за папраўочку. а малпаў з клубніцамі і гэтага сейфера я ўвогуле сто гадоў не круціў, бо зоипалі яны ўжо даўно ))
Ну на густ і колер…. А я вось не магу міма прайсці. Нават дапусцім ёсць бонус і яго па ідэі можна адбіць, але ў іграсофце я асабіста ўпэўнены, што не адб’ю, а ў іншым софце ёсць верагоднасць. Усё роўна ў іграсофце круціць буду. У галаву запаў вельмі моцна.🙂
рэтраман Серега 😁
не сказаў бы, у Ріобеце па 225р лавіў праходы ва ўсіх, максімум быў х440 што ці ўжо не памятаю, колабка на х400 дакладна выцягнуў
Вось, шукаў такіх як ты
Увогуле не разумею, нафіга гэтае гоўна ўвогуле круціць, ну ладна там, настальгія там, туды-сюды
Але што так))
Навошта яно трэба?) ну 15 гадоў таму, калі яны на стацыянарах былі, ладна, было годнай)
Але цяпер, купа софта і прыгожае і валiць і задумка
А там што?) А зусім нічога)
Ну а мне падабаецца і пафіг. У мяне шмат прыкольных момантаў у жыцці было, звязаных з гэтымі слотамі. Аднаразова ўвогуле прайграўся, а быў вельмі далёка ад дома на машыне, на бензін нават не засталося. Я свае вяселлі менш памятаю, чым гэты сюжэт)
Так што ў кожнага сваё, кажу ж.
Гэта клініка))
Ну а калі я раптам лічу, што гэта ты ідыёт і і што….?) Кожны дрочыць як хоча ў сілу жаданняў. А вось ты тыпа толькі новенькі? Нябось і айфон апошні маеш)))
Прачнуўся)))) тут увогуле Novomatic не ў тэме😉
Я думаю проста калі гульцу мала знаёма з iGrosoft або Belatra, то відавочна чалавеку менш за трыццаць, таму што ўсе каго знаю – усе гульцы лаяльныя гулялі і гуляюць у iGrosoft у інтэрнэт-казіно….
А серджеліо рэспект за тэму😁
Гэта ты значыць не бачыў мора і свабоду)))
гэта таму што ў нас ёсць загартоўка,а вы маладняк відаць без загартоўкі😉
Не ў абразу) А ты адразу) ідзіёт))
І айфона ў мяне няма))
Так і я не ў абразу) Проста чаму адразу, калі табе нешта не падабаецца называць клінікай? Мы ж усе не павінны арыентавацца на твой густ)
Я зразумеў)
Не заклікаю да свайго густу) Мяне цікавіць, чаму так?) Чаму людзі гуляюць і падкармліваюць такія гульні?)
Серёг ну ён проста не разумее, што такое класіка гульняў, дзе можна сапраўды павесяліцца і пагуляць)))
відаць не быў у афлайнах казінаў, дзе ад прабояў у гульнявых залах стаяў траск…….эххх…..