Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,471 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
дзякуй атрымаў🙂
З’явілася яшчэ парочка нязначных ідэй🙂
Прапаную зрабіць так: калі мінус мадэратара дае мінус 15 да кармы, то ўвесці, каб плюс мадэратара даваў таксама плюс 15 да кармы – так было б справядліва, ну або не плюс 15, а трохі больш, чым звычайны лайк🙂
мінус ад мадэратара – гэта як апошняе папярэджанне. А + ад мадэратара, калі зрабіць па тваім, то што гэта будзе значыць? Глупства!
заахвочванне гульца
)) заахвочваюць гульцоў у казіно. у покер-румах і г.д. Але не на форуме) па-мойму купонаў у казіно, на вывады і г.д. і так нядрэннае паахвочванне.
)) заахвочваюць гульцоў у казіно. у покер-румах і г.д. Але не на форуме) па-мойму купонаў у казіно, на вывады і г.д. і так нядрэннае паахвочванне.
Адкрыць канал на твічы, і завесці ўласнага стримера, для аглядаў казяў, лудострымаў і г.д., можна адкрыць вакансію ))) я так мяркую жадаючых лудзікаў будзе шмат ))) дапусцім анонсавалася новая казява, дэп 30 баксаў і наперад стриміць )) (дэпы за кошт рэсурсу) а прыбытак для стримера тупа з вывадаў ))) заліўся – значыць не суджана думаю 120 баксаў у месяц цалкам вывозна на такую справу, ці нават 200 )
Стрымер ужо ёсць) Линяга пакуль тэхнічна не падрыхтаваны)
збіраю бабкі на камп, пацаны, як куплю будзе трэш. Фрыдок навучыў гэтаму слову!
Дэпы за кошт якога рэсурсу? Казіно што ці што?)) Так яны за 100р шкадуюцца, тым больш новыя. А па 30 баксаў можна дэпаць да бясконцасці, яны будуць толькі рады.))
рэсурс, на якім мы сядзім, гэта партал+форум… як бы )) у якога ў скорым часе плануецца адкрыццё рэсурсу для буржа, фея, ты зможаш стрыміць па-англійску ?)
так хоць на мёртвых мовах.
Я ўяўляю, якія гэта будуць камэнты))). Папулярнасць будзе вышэй за дах.)))
этычны англійскі рускі мат))
Прапаную ў блоку «Казіно форум» адкрыць новую ветку – «Кур’ёзы казіно».
Дзе выкладаць гульнявыя скрыны з незвычайнымі выпадзеннямі і … )
Прыклад
Зрабіце так, каб калі модер ставіць мінус, ён не выдаляў гэтае паведамленне, тады можна будзе зразумець, за што мінус, якія правілы парушаны. А то фігня якаясьці атрымліваецца – бачу ў апавяшчэннях, што паведамленне атрымала негатыўную ацэнку – іду глядзець, што за яно, а яго няма ўжо -удалена і незразумела, што не так зрабіў! альбо пры выдаленні каб у апавяшчэннях з’яўлялася нешта тыпу “Ваш каментар быў выдалены з-за парушэнняў правіла № Х ;Пункт У”.
Паведамленні не выдаляюцца, проста ты іх не бачыш.А мінус ты атрымаў за флуд.Так што не сумаваць.
Так я не адчайваюся і здагадваюся, што за флуд))) А чат у мяне знік – гэта таксама твая справа?
і ў мяне такое ж самае – бяда: таксама атрымаў негатыў і выдаленне, пытаюся чаму, мне адказалі, што я памыліўся, выбачай, гэта тыпу не ў настроі
Прапаную зрабіць доступ да крамы з паведамленнямі хаця б ад 20-30 штук ну або каб яны бачылі але тавар да гэтага купіць не маглі
бо часам атрымліваеш заяўку на код і бачыш, што чыйсьці фэйк, але даказаць не можаш🙂 або нават іншы чалавек код купіў а дзе хто ён і г.д
па-мойму месяц ад рэгі – тады можна ў краме нешта купляць.
ну ў мяне ў спісах фігуруюць тыя, хто рэгіўся раней
Дадаць мабільную версію форума) ну і сайта а то з айпада не так зручна як з кампa сядзець на форуме
У самым нізу мабільнай версіі ёсць кнопка “Поўная версія сайта”
мая маленькая прапанова зробіце на сайце каб былі гадзіны што паказвалі час на сайце, і можна было арыентавацца, бо людзі жывуць у розных часавых паясах, раздаюць напрыклад без дэп у 12 гадзін і арыентавацца каб было па сайту а не па паясу часу, думаю зручная рэч і мяне падтрымаюць,