Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,518 Праглядаў | 10 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Loveohlove, 13 сакавіка 2016 г.
Заўважыў, што ў аглядах казіно часта прысутнічае неактуальная інфармацыя. Напрыклад, метады дэпазіту, вываду, забароненыя краіны або нават софт не заўсёды адпавядалі рэчаіснасці ў апісанні. Прапаную ўвесці ў аглядах кнопку тыпу “прапанаваць змены”, “заўважылі недакладнасць у апісанні? – паведа [...]

Зрабі скрын. На скрыне выдзяляеш, дзе якая памылка, і адпраўляеш адміністрацыі ў ЛС) праблем няма)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 372
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.

Праблема ў тым, што ў такім выпадку ніхто з карыстальнікаў замарочвацца дакладна не будзе. А калі ёсць кнопачка, то ты такі – опа, у апісанні майго любімага казіно не напісалі, што прысутнічае софт мікрагеймінг, о, а вось і кнопка “прапанаваць змены”, як усё лёгка і прадумана, націснуў – прапанаваў, задаволіўся.

А ў дадзены момант у мяне было так:

Опа, пішуць, што ёсць вывад на вэбмані, яд, хаця на самой справе яго няма. Непарадак, трэба паведаміць каб выправілі. Хм.. Нічога такога каб кудысьці паведаміць не прадугледжана, ну калі адміністрацыя не паріцца, то мне якое ўвогуле да гэтага дзела. Шукай профіль адміна, пішы ў лс, указвай тэму, капіяваць спасылку на агляд, рабіць яшчэ кучу рухаў, не, уж, ідзіце.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Праблема ў тым, што ў такім выпадку ніхто з карыстальнікаў замарочвацца дакладна не будзе. А калі ёсць кнопачка, то ты такі – опа, у апісанні майго любімага казіно не напісалі, што прысутнічае софт мікрагэймінг, о, а вось і кнопка “прапанаваць змены”, як усё лёгка і прадумана, націснуў – прапа [...]

Ну хызы

У мяне хвіліна пайшла на ўсё гэтае

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 372
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.

Адмаўляць тое, што мая прапанова зручней/практычней – дзейнічаць нерацыянальна, зразумею, калі б прэтэнзія была пра выдаткі/цяжкасць рэалізацыі. Акрамя гэтага скрыншота табе яшчэ трэба адкапаць профіль адміністратара, указаць тэму, скапіяваць URL агляду, ды і без падобнай кнопкі наведвальнік нават можа не задумацца пра тое, што можна прапанаваць змены.

Ды і навошта людзі прыдумалі транспартныя сродкі, бо ж і пешшу можна дабрацца. Намерана перабольшваў думку, каб паказаць усю абсурднасць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Адмаўляць тое, што мая прапанова зручней/практычней – дзейнічаць нерацыянальна, разумею, калі б прэтэнзія была адносна затратнасці/цяжару рэалізацыі. Акрамя гэтага скрыншота табе яшчэ трэба адкапаць профіль адміністратара, указаць тэму, скапіяваць URL агляду, ды і без падобнай кнопкі наведваль [...]

Не люблю я разумныя словы.

А што ўвогуле значыць “паступіць ірацыянальна або нерацыянальна” ? Я чалавек і сам вырашаю, што правільна, а што не

А адкапаць профіль адміністратара ўвогуле не праблема.

ДЫ і ўвогуле, ёсць спец-тэма на форуме, дзе можна памылкі выкладаць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

А вось зусім невялікую інструкцыю зрабіў
Копіруем спасылку, дзе памылка, або паказваем на скрыншоце, дзе памылка

Далей усё як на скрыншотах

І ў ЛС адпісваем пра праблему і г.д

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 372
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.

Пастараюся быць больш лаканічным.

Не рацыянальна – не разумна.

Вельмі высокая верагоднасць, што Выпадковы або нават нядаўні карыстальнік не захоча шукаць профіль адміна, каб пісаць яму пра такое, не практычна.

Пра спец тэму – яе яшчэ трэба знайсці, не практычна. Навошта тут скрын скайпа? Нават мне было б лянота шукаць яго, калі гэта яшчэ адзін з варыянтаў, то зноў жа – не практычна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Паспрабую быць больш лаканічным. Не рацыянальна – не разумна. Вельмі высокая верагоднасць, што Віпадковы або нават нядаўні карыстальнік не захоча шукаць профіль адміна, каб пісаць яму пра такое, непрактычна. Пра спец тэму – яе яшчэ трэба знайсці, непрактычна. Навошта тут скрын скайпа? Нават мн [...]

Скайп як 1 з відаў данясення інфо. Вельмі нават практычна

ктрн+с ктрн+в вось і ўсё.

А так увогуле на сайце ў самым нізу ёсць -Сувязь з адміністрацыяй – На сок я памятаю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
230
Публікацыі
1 372
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.

Окей, як я бачу рэалізацыю гэтай прапановы і якія, на маю думку, ёсць плюсы і мінусы:

Пад апісаннем казіно дадаем кнопку “заўважылі нетачнасць? Паведаміце нам”, пры націску на кнопку адкрываецца звычайнае акно з увядзеннем тэксту і магчымасцю прымацаваць выяву. У канцы месяца адміністратар / мадэр ці іншая ўпаўнаважаная асоба можа правяраць атрыманыя прапановы па змяненні апісання. Профіт.

Плюсы:

Зручнасць для звычайнага карыстальніка.

Не складана ўнедрыць (гледзячы як рэалізаваць)

Наяўнасць гэтай кнопкі ўжо падштурхоўвае карыстальніка задумвацца пра тое, што можна выпраўляць нетачнасць.

Мінусы:

Не варта таго, каб замарочвацца.

Усё суб’ектыўна. Я не сцвярджаю, што гэта неабходна, проста прапанаваў. А тое, што пачаў так гарача адстойваць гэтую прапанову, – так гэта таму, што палічыў, што канкрэтная крытыка гэтай прапановы аб’ектыўна неабгрунтаваная. Я прапаную аптымізацыю ў выглядзе каляскі, а мне кажуць пра існуючыя костылі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 692
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Прапаную замутзіць на форуме нейкі слот на пойнты. Пулом няхай будзе, дапусцім, агульная колькасць пойнтаў, заробленая форумчанамі. Не ведаю, канешне, наколькі гэта рэалізуемо з пункту гледжання прагера. Але раптам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
511
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
28 кас 2015 г.
AydarKaribullin, 5 красавіка 2016 г.
Прапаную замутыць на форуме які-небудзь слот на поінты. Пулам няхай будзе, дапусцім, агульная колькасць поінтаў, зарабленая форумчанамі. Не ведаю, канечне, наколькі гэта рэалізуема з пункту гледжання прагера. А раптам.

Добрая ідэя, падтрымліваю..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 692
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

І так. Наладзіць слот такім чынам, каб і форуму – адміну было таксама цікава.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

На неверфолде памятаю Ттр слоты запускаў і выдаліў праз тыдзень)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Не ідэя ўласна, а прапанова. Для зручнасці ўсіх карыстальнікаў форума і чата ў прыватнасці.

З розных куточкаў СНД людзі на форуме прысутнічаюць. У ўсіх розныя гадзінныя паясы.

Часы зрабіць, каб адлюстроўвалі мясцовы час форума.

А то часам незразумела, у колькі які карыстальнік пісаў у чат, даводзіцца займацца матэматычнымі даследаваннямі.

У мяне асабіста розніца ў часе даволі дзіўная + 1 час 04 хвіліны ў асноўным. Часам змяняецца ў той ці іншы бок, бывае па-рознаму.

Увогуле, гэта бліжэй да пажадання, калі тэхнічная магчымасць ёсць і апынецца мэтазгодным.

З павагай)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 692
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
PavelFredooc, 6 красавіка 2016 г.
На неверфолде памятаю Ттр слоты запускаў і выдаліў праз тыдзень)

А чаму так? І так, на невере то на што гульцы гулялі? Там жа ачкоў няма.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 692
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Прапаную адкрыць гэтую тэму 🔗  бо ў мяне там завіслі 5-ць водгукаў якія я не паспеў запостзіць 😁 😀 😁 😀 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 929
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
AydarKaribullin, 28 красавіка 2016 г.
Прапаную адкрыць гэту тэму 🔗 бо ў мяне там завислі 5 водгукаў якія я не паспеў запостіць 😁 😀 😁 😀 😁

ну так глядзі) там у шапцы ж напісана што 1-га і адкрыюць)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 692
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
VyacheslavLenin, 28 красавіка 2016 г.
ну так глядзі) там у шапцы ж напісана што 1-га і адкроюць)

О. Абнавілі шапку. Было да 1-га красавіка. Ну пачакамось, што там за новыя правілы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 929
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Прапаную пашырыць функцыянал чата, напрыклад, каб калі капіруеш імя гульца і звернешся да яго, то паведамленне вылучалася іншым колерам і гульцу прыходзіла апавяшчэнне ў лс або ў нататкі тыпу: да вас звярнуліся ў чаце

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
VyacheslavLenin, 2 мая 2016 г.
Прапаную пашырыць функцыянал чата, напрыклад, каб калі капіруеш імя гульца і звяртаешся да яго, то паведамленне вылучалася іншым колерам і гульцу прыходзіла апавяшчэнне ў лс або ў нататкі тыпу к вам звярнуліся ў чаце
ага, паінт такое зробіш
для ipboard знайсці нармальнага прагера – гэта нерэальная катэгорыя
Рухавік, блін, (Слова выдалена сістэмай) недаработаны, але на іншых няма такіх модуляў, што юзаем.
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 929
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

эх думаў срубаць 10 баксаў па-хуткаму)))

тады вось пару іншых ідэяў

1.Прапаную правесці міні-конкурс на самага карыснага форумчаніна, напрыклад хто найбольш карысці форуму прынёс і яго абітацелям (адміністрацыя не ўдзельнічае)

2.Таксама ўвесці ўзнагароду за прывядзенага на форум прадстаўніка таго ці іншага казіно, напрыклад узнагарода ў выглядзе групы гадлайк (гэта паслужыць выдатным стымулам народу пашукаць новыя казіначкі і нам пашырыць сферу ўплыву ў рунэце🙂

3.Прапаную ўвесці ў краму выплаты на PokerStars прамыя. можна троху па 5-10 баксаў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 929
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

4.Зрабіць доступ у раздзел эксклюзіўных бонусаў з паведамленнямі хаця б ад 30 штук, а то часам не паспяваеш бонус узяць

5.Рэанімаваць нашы групы на ФБ, ВК і ОК, гэта істотна павялічыць наведвальнасць і адпаведна зробіць усё больш цікава

6.Развіць раздзел покера і запрасіць прадстаўнікоў румаў да нас на форум

7.ЗЫ АД СЯБЕ прапаную конкурс на лепшы верш пра наш форум)) прыз 5 поінтаў пераможцу🙂

Поінты з мяне, у далейшым зрабіць лепшы верш нашым дэвізам ці чым-небудзь яшчэ🙂

8, Правесці на форуме галасаванне. лепшае казіно месяца. з тых, у каго прадстаўнікі ёсць на форуме, а пераможцу замацаваць у тэматычнай галіне. або на галоўнай

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
VyacheslavLenin, 4 мая 2016 г.
1. Прапаную правесці міні-конкурс на самага карыснага форумчаніна, напрыклад хто больш за ўсё карысці форуму прынёс і ягоным абітальнікам (адміністрацыя не ўдзельнічае) тыпа таго што-сьці робім ужо… конкурс без конкурсу. Раздаём жа на месяц спецгрупу самым не флудзячым))))))   2.Таксама ўвесці [...]

VyacheslavLenin, 5 мая 2016 г.
4.Зрабіць доступ у раздзел эксклюзіўных бонусаў з паведамленнямі ад 30 штук хоць бы, а то прымусова часам не паспееш бонус узяць карысная ідэя : +++   5.Рэанімаваць нашы групы на ФБ, ВК і ОК, гэта істотна павялічыць наведвальнасць і адпаведна зробіць цікавей ну гэта я табе сам у скайп пісаў))) [...]

па 7-му і 8-му напішу пазней.. штось пакуль не магу пераўкусіць… паходу мазг ужо да дна бурбалкі цягнецца сёння….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 929
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

5.Рэанімаваць нашы групы на ФБ, ВК і ОК, гэта істотна павялічыць наведвальнасць і, адпаведна, зробіць усё больш цікавым

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 659
Публікацыі
5 722
Падпісчыкі