Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,487 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
12. Раздзел скаргаў.
Зрабіць публікацыю скаргі коштам 100р. (чыста сімвалічна).
А) скараціць колькасць “спам” скаргаў. Калі публікуецца скарга “вучыненая з пальца” і скаргі “спяшаючыхся” (напрыклад не паступіў дэп і пакуль скарга на мадэрацыі, ён ужо паступіў і яна становіцца неактуальнай). Форум тоне ў скаргах.
Б) гэта дасць дадатковы бюджэт форуму (далей распішу куды яго можна патраціць).
Аплата – не дае гарантый па вырашэнні скаргі і ідзе выключна за факт публікацыі і не больш.
13. Прывязка ПС на форум, што дасць магчымасць папаўняць унутраны рахунак.
Папаўненне ў крыпце і пажадана з карты па СБП.
14. Магчымасць здзяйсняць пакупкі ў краме не толькі за поінты, але і за кэш. Зараз бачна цана за долары, але хз у мяне ідзе аплата толькі за поінты. Часам “лянота” іх фарміць і прасцей было б аплаціць, што таксама выгадна форуму.
@max777a777, прасцей адкрыць данаты, калі на нулі – не да аплаты скаргаў
@robingood я выказаў сваю думку як і многія юзеры тут. Я не даю ўказанняў адмінам. Рашэнне прымаць ім, а не мне і не табе.
Я ўжо сказаў табе, тваё меркаванне ў гэтай тэме мне не цікава, дакладна так жа як і твая ацэнка (тут я пра лухту), таму што яна суб’ектыўная і не аб’ектыўная і ўвогуле не запытвалася.
@brabrobrob не, не прасцей.
Донаты будуць кідаць не ўсе.
Без аплаты ты не пакінеш скаргу.
100р заўсёды можна знайсці, гэта цана меншая, чым за 2 буханкі хлеба ў «Пятёрцы».
Мэта не толькі сабраць кэш, але і скараціць колькасць «флуд-скаргаў».
Невялікае дапаўненне:
Увядзенне магчымасці аплаты ў краме за кэш дасць адміністрацыі больш стымулу ўзгадняць з праектамі лепшыя і выгадныя прапановы для супольнасці.
15. Розыгрышы/канкурсы.
Штомесячны конкурс за актыў, дзе выплаты 5-20$.
Сарян, канешне, але адчуванне, што форум “застаўся” ў 2014 годзе. Гэтая лічбы ўжо смешныя. Адна паход у пяцёрку за «хлебам» патрабуе куды больш «інвестыцый».
Аналягічна і з вывадам сродкаў з форуму, 25$ па курсе 80р = 2к раз у 2 тыдні, 4к у месяц, ну такое сабе.
А) заяўкі павінны апрацоўвацца хутчэй, напрыклад так жа як і пакупкі – раз у 48 гадзін.
Б) сумы вываду большыя.
Але не ў тых умовах, якія ёсць зараз, бо плаціць шмат за спам – глупства.
Увядзенне платы за размяшчэнне скаргаў і магчымасці аплаты пакупак дасць форуму дадатковы бюджэт, што дазволіць рабіць больш істотныя і ўражлівыя прызы, хоць бы ў інтэрвале ад 1к мінімалка і 10к максімалка ў конкурсе за актыў, напрыклад, а таксама больш частыя і высокія ліміты выплат на кашалёк.
Пры гэтым рэалізацыя таго, што я напісаў вышэй, дазволіць форуму атрымліваць не “спам у ветках”, а якасны кантэнт, да напісання якога і будуць стымуляваць павелічэнне прызавых.
Адмінам:
Гэта вяршыня “айсберга” пры беглым “аглядзе” сайта, без замарочак з фільтрамі і іншымі тэхнічнымі момантамі.у большасці сваёй, усе рэкамендацыі практычна не патрабуюць складаных тэхработ і накіраваныя на “арганізацыйныя” моманты і якасць кантэнту.
У выпадку зацікаўленасці праектам, можна будзе правесці больш дэталёвы аналіз усяго сайта і даць дадатковыя рэкамендацыі.
У выпадку ўзнікнення пытанняў па тым ці іншым пункце, Велком у ЛС/тг.
Забіў)
16.
“Паведамленні” з пошты, перанесці ў паведамленні ботам у ТГ.
@max777a777 брацішка табе зусім сумна стала сёння , так 😁
Я патраціў на гэта ўсяго гадзіну з перакурамі)
Але магчыма, гэта прынясе карысць форуму) а як следства і мне)
Хіба гэта дрэнна?:)
@dikii1 мяне здзіўляе іншае.
Некаторыя адкрыта спамяць і на іх “нападаюць”, тыпа гэта дрэнна.
Прымаешся напісаць што-небудзь карыснае, адэкватнае і зноў адна крытыка і правакацыі (тут я не пра тваё паведамленне і цябе, а пра іншыя).
Ствараецца адчуванне, што з усяго кам’юніці на форуме 45% – спамеры.
Яшчэ 45% – правакатары, якім бы толькі дае..цца і пафіг да чаго і каго, і толькі 10% – адэкватныя суразмоўцы з канструктыўным дыялогам.
Шкада ёпт@.
@max777a777 Форум – гэта месца для зносін, скажы дзякуй адміністрацыі, што нават такую магчымасць дае. А за вельмі доўгі час форум паступова развіваецца, а вывад кэш – гэта толькі дадатковы стымул для актыўнасці.
@goldking ты відаць не вельмі ўважліва ўсё прачытаў.
Па-першае, на дадзены момант гэта месца не для зносін, а для спаму дзеля паінтаў (што было актуальна пры бонусах гарэлкі ў магазіне).
Не ты адзін на форуме даўно. У мяне акаунт тут яшчэ з часоў, калі машына казіно толькі адкрылася, а Вітус лавіў свой легендарны занос у 4 лямы (гэта было, па-мойму, у 2015) і скажу так – прама супер глабальных зменаў я не заўважыў. Яны ёсць, спору няма, але ў пераломе амаль 10 гадоў – лічы іх амаль няма.
“Скажы дзякуй” – мае на ўвазе, што я нейкім чынам іх абліла брудам. Зусім не, я толькі параіла, як зрабіць працу больш прадуктыўнай, пры гэтым траціць менш сіл, пры гэтым рабіць больш якаснага кантэнту, пры гэтым прыбраць спам і флуд, пры гэтым выключыць злоўжыванні бонусамі, пры гэтым зрабіць больш выгадныя ўмовы вываду і конкурсаў, што прыцягне новы трафік з новым якасным кантэнтам. Ці гэта ўсё дрэнна для форума?
Ты чамусьці звёў усё, што я напісала, да думкі: 20$ мала, раздавайце больш.
Рэкамендую “уважліва чытаць” і асэнсоўваць перад тым, як каментаваць, так дыялог будзе больш прадуктыўным і канструктыўным.
@max777a777 Сёння зайшла ў гэты раздзел і ты цалкам правы. Тупое апісанне слота, яшчэ і часта з дапамогай ІІ. Мне цікава меркаванне гульца, яго вопыт гульні ў ім, а не апісанне. Можна адзначыць стылістыку і дызайн, але коратка, не на ўвесь водгук.
@max777a777давай, брацішка, не ўніка́й так моцна, правакатары тут былі і заўсёды будуць, хто-небудзь усё роўна захоча да скандалу нешта давесці, кнопкавых герояў шмат, якія ў жыцці нават гаварыць не змогуць, і ні з адным чалавекам у канфлікт не пойдуць, а тут яны будуць з сябе Рэмба будаваць, ведаючы, што 99% іх нават шукаць не будуць, а калі знойдуць, то пачнуць слёзна прасіць прабачэння, правакатары – неад’емная частка такіх форумаў
@dikii1 Асуджаю кнопкавых герояў, але сам пішу абразы ў боте латеста?)
@misha55, дык я ўвогуле схіляюся да таго, што трэба нормальную прыватку адкрываць на латэсте, каб там баталіі адбываліся. Бо тэхнічна для латэста ўсе гэтыя спрэчкі – проста нагрузка на сэрвэр, з іх часцей за ўсё нічога не выходзіць
@brabrobrob не правільнае рашэнне) проста срачы трэба прэсечваць даволі жорстка. Тут ёсць некаторыя людзі, якія толькі і робяць, што матуць усіх вакол, а мадэратары толькі чыстаць гэта. Больш за тое – нічога. Навошта такім даваць ЛС? Чаму проста не выганяць з форумы пасля пары папярэджанняў? Ну адказ тут відавочны, на жаль.
Таму, на выхадзе маем тое, што маем:
Спам, флуд, срачы, ШІ-кантэнт, фарм паінтаў і арбуз бонусаў – і ўсё гэта сярод “паўмёртвага” кантэнту, і толькі дзесьці ў “глыбінях форума” ёсць што-небудзь патрэбнае і карыснае, што трэба шукаць. А спробы адміністравання, на жаль, пакуль марныя….
Вось нават банальна:
Старашся чотка напісаць – у адказ атрымліваеш шкал ху@ні. Больш пісаць жадання няма.
Старашся ўкладаць душу і досвед у водгукі, але потым чытаеш ШІ і думаеш, навошта? Ну калі ўсім пафіг, навошта сябе турбаваць?
Што ж, верым у лепшае!
@misha55 падтрымцы заўсёды прылятала ва ўсіх сферах! Так было, ёсць і будзе!
Абразы ў боте не публічныя.
Усе маюць права на памылку, галоўнае – зрабіць высновы.
Што датычыцца скрыншота: асуджаю адказ Вячаслава, бо ён адкрыў гэта ў агульны доступ. Пры складанні скаргі ўказваецца кантакт для сувязі і можна было «абмеркаваць» гэта ў ЛС і пры атрыманні нейкага адказу прыняць рашэнне аб публікацыі або адхіленні скаргі.
Было б зручна, калі б на латесте завезлі аўтарызацыю праз сацсеткі
Было б, дарэчы, класна дадаць войс і відэачат, у якасці эксперыменту)) Было б цікава, думаю
Персаналізаваныя рэкамендацыі зрабіць як варыянт, умоўна, калі лудзіш – каб топ у рэкамендацыях для цябе трапляліся тэмы і артыкулы з тым, як пазбавіцца ад лудкі. Як прыклад проста. Іх можна наладжваць.
Можна арганізаваць форум зносін з псіхолагамі, які будзе існаваць дзякуючы партнёрству з казіно і донатам людзей. Псіхолагі будуць кансультаваць па пытаннях лудкі
Можна стварыць сістэму параўнання бонусаў у казіно, таксама было б нядрэнна бачыць, хто што дае
@brabrobrob да тут і так лагін не складаны 🙂