Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,486 Праглядаў | 10 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 356
Публікацыі
8 315
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
GoldKing, 29 мая 2025 г.
@natakaya Вы лічыце, што змяненне ў назве тэмы Бездэпазітныя Коды (без абмеркавання) дапаможа?)) Вельмі сумняваюся.

@goldking
Трэба было паспрабаваць)​

GoldKing, 9 чэрвеня 2025 г.
@ivanpronin прывітанне. А ўвогуле ёсць магчымасць зрабіць і цёмную тэму сайта або гэта занадта дорага і нерацыянальна?

@goldking

Перададзена! На разглядзе.
Дзякуй!​

Гэты адказ быў зменены 1 год таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: +
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 356
Публікацыі
8 315
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
GoldKing, 21 мая 2025 г.
Ці магчыма перадаць інфармацыю таму, хто займаецца версткай. Магчыма, можна прапісаць так, каб была магчымасць прымацоўваць паведамленне ў тэме, напрыклад толькі мадэратарам. Вось, напрыклад, каб у тэме Бездэпазітныя Коды не было пастаянных абмеркаванняў, прымацаваць паведамленне, якое заўсёды [...]

@goldking

Гэта будзе цудоўна! Ужо ў працы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
100
Публікацыі
136
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сак 2019 г.

Зрабіць абмежаванне на адпраўку паведамленняў(частату адпраўкі) хаця б хвілін 5 для карыстальніка, па прынцыпе рэакцый і 30 сек, часам такі спам прылятае ад аднаго чалавека. Не трэба так рабіць у флудзіках, але ў абмеркаваннях цалкам

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 714
Публікацыі
10 602
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Mental, 16 чэрвеня 2025 г.
Зрабіць абмежаванне на адпраўку паведамленняў(частату адпраўкі) хаця б 5 хвілін для карыстальніка

​Гэта ж форум, якія 5 хвілін))

Mental, 16 чэрвеня 2025 г.
іншы раз такі спам прылятае ад аднаго чалавека

​За гэта атрымліваюць папярэджанні і папярэднюю мадэрацыю.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
767
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 лют 2025 г.

Стварыце, калі ласка, дадатак для тэлефона – было б ідэальна

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

1. Хацелася б бачыць АКТУАЛЬНУЮ інфармацыю на форуме ў спісе тэм. Вельмі шмат тэм вісіць у раздзелах, якія “даўно памерлі” і ў іх няма паведамленняў ужо гадамі. Таксама ёсць тэмы, якія маральна састарэлі і не актуальныя.
Правядзіце работу па чыстцы і актуалізацыі форуму. Гэта не толькі павага да свайго існуючага кам’юніці, але і прыцягненне новага, бо ўпэўнены, што ёсць тыя, хто заходзіць, бачыць вельмі шмат “старыя рэчы” і выходзіць.

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
442
Публікацыі
2 724
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 чэр 2025 г.
Max777, 7 ліпеня 2025 г.
1. Хацелася б бачыць АКТУАЛЬНУЮ інфармацыю на форуме ў спісе тэм. Вельмі шмат тэм вісіць у раздзелах, якія “даўно памерлі” і ў іх няма паведамленняў ужо гадамі. Таксама ёсць тэмы, якія маральна састарэлі і не актуальныя. Правядзіце працу па чыстцы і актуалізацыі форуму. Гэта не толькі павага д [...]

@max777a777​, для прыцягнення новага кам’юніці нібыта трэба падлатаць інтэрфейс, ён вельмі нязручны для навічкоў, парог уваходу высокі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

2. Хацелася б бачыць актуальныя слоты. Заходзім у правайдэра і вельмі шмат слотаў няма! І наадварот, ёсць слоты, якія ўжо даўно прыбраны правайдэрам, але яны ёсць на форуме і пра іх нават яшчэ водгукі можна пісаць. Ці сапраўды цяжка “раз на месяц/квартал” рабіць “рэвізію”?

Для рэалізацыі гэтага пункта можна зрабіць наступнае:

А) зрабіць ветку, дзе модэратары будуць выкладваць спіс “нястачаючых слотаў” і кам’юніці, бачачы яго, могуць выбіраць цікавыя для сябе і пісаць на іх агляды. Упэўнены, што тыя, хто пішуць новыя, нават не заўважылі, што няма шмат старых.

*Калі ж піша толькі адмін, то “перадаць” гэты функцыянал юзэрам.

Б) зрабіць ветку, дзе юзэры маглі б паведамляць адміністрацыі інфу аб неактуальных слотах (калі адміны самі не хочуць рабіць рэвізію). Паведамленні можна “заахвочваць” тым ці іншым чынам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

3. Раздзел «Анонсы» і аб’явы на галоўнай старонцы форума таксама змяшчаюць неактуальныя матэрыялы. Калі няма чаго паставіць, скараціце раздзел да 1-2 актуальных радкоў, з далейшым “пашырэннем” па меры з’яўлення новых “навін”.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

4. Раздзел “апошнія паведамленні” складаецца з 5 пазіцый. У гадзіны “піку” гэтага мала і “актуальныя тэмы” хутка сыходзяць. А адсочваць у стужцы паведамленняў не ў кайф. Я б пашырыў да 10 радкоў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

5. Чат я б увогуле прыбраў і замест яго паставіў спасылку на тг-чат, дзе функцыянал больш пашыраны і зручны, а таксама, там прасцей “апавяшчаць камьюніці”, не кажучы ўжо пра іншыя, выгадныя форуму рэчы.

+1
-2
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

6. Дадаць у тэмы форуму магчымасць не толькі ставіць лайк/Дыз, але і іншыя тыпы смайлікаў.
А таксама падцягнуць гіф як у тг, якія можна ўстаўляць у паведамленне (пост у гілцы).

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

7. Заходзіш у апісанне казіно або слота, а там адверта “шлакaвая інфа”. Напрыклад, выплаты імгненныя, хоць у гэтым казіно іх у прыродзе ніколі не было або ў аглядзе слота макс выплата х500, а на справе там некалькі тысяч.

Заходзячы ў агляд – я хачу бачыць КАРЭКТНУЮ ІНФУ, таму што, бачачы некарэктную ў адным аглядзе, у мяне ўжо няма жадання глядзець астатнія і тым больш давяраць ёй.

Рэалізацыя простая:

Тэма, дзе юзеры могуць кідаць інфу і адміны яе будуць хутка праўіць. Гэта павінна як-то “паахвочвацца” і разглядацца не тыднямі, а аператыўна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
442
Публікацыі
2 724
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 чэр 2025 г.
Max777, 7 ліпеня 2025 г.
7. Заходзіш у апісанне казіно або слота, а там адверта “шлакавая інфа”. Напрыклад, выплат момантальных, хоць у гэтым казіно іх на самой справе ніколі не было, або ў аглядзе слота макс выплата х500, а на самой справе там некалькі тысяч. Заходзячы ў агляд – я хачу бачыць КАРЭКТНУЮ ІНФУ, бо бачыў [...]

@max777a777​, вельмі многа працы ў адміністрацыі на сэрвісе, малаверагодна рэалізаваць у бліжэйшы час

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.
EvgeniyGreen, 7 ліпеня 2025 г.
@max777a777​, вельмі шмат працы ў адміністрацыі на сэрвісе, наўрад ці рэалізуема ў бліжэйшы час

@brabrobrob​ я не скончыў 🙂

Далей будзе і прапанова па аптымізацыі працоўнага часу.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

9. Адмена налічэння паінтаў за паведамленні ў цячэннях.

А) я лічу: хочаш мець зносіны – мець зносіны бясплатна.

Б) адсутнасць паінтаў – скараціць колькасць спама і адпаведна нагрузку на мадэратараў.

Замест гэтага стварыць наступнае:

А) павялічыць колькасць паінтаў да 10-15 за адзін лайк. Гэта якраз будзе кампенсацыяй за адмену паінтаў за пост. Такім чынам мэта людзей будзе не проста напісаць “спам” дзеля колькасці, а “правільныя паведамленні для «адобрэння супольнасці»”.

Б) увесці механізм, пры якім атрымліваюць 5+ дызлайкаў на адно паведамленне (не на розныя) або больш за 20 на розныя ў прамежку сутак – аўтаматычны адпраў на папярэднюю мадэрацыю.

В) кнопачка “паскардзіцца на карыстальніка”, размешчаная побач з лайкам і дызлайкам. Пры 5+ скаргах за суткі – аўтаматычная адпраўка на папярэднюю мадэрацыю.

Такім чынам супольнасць будзе “кантраляваць” тэмкі, і неабходнасць траты купы часу на прагляд тысяч паведамленняў мадэратарамі знікае, што вызваляе іх для больш глабальных задач. Сачыць яны адпаведна могуць толькі за “патрэбнымі тэмамі” пра багі і падобнае (пра што пісаў вышэй).

P.S.: кампенсаваць адключэнне паінтаў за паведамленні ў цячэннях можна не толькі набіраючы лайкі, але і паведамляючы пра памылкі ў апісаннях, пісьмом водзываў, аглядаў і гэтак далей.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
442
Публікацыі
2 724
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 чэр 2025 г.

Лічу, што на латэстэ проста неабходна абнавіць інтэрфейс, ну або хаця б дадаць цёмную тэму)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

9. Водгукі на слоты.

Па-першае я як аматар пісаць і чытаць водгукі ў лютасці, калі замест водгуку бачу “апісанне прыгажосці слота або яго тэматыкі”, але ніводнай лічбы па аддачы, манеры гульні і гэтак далей.

Мадэратары правяраюць на ўнікальнасць, але тэхналогіі даўно зрабілі крок наперад і шмат водгукаў (могу практычна прыкладамі падсвяціць) пішуцца праз ІІ, які піша хоць і бязглуздзіцу, але ўнікальную, а не капіруе яе з інтэрнэту.

Такім чынам:

1. Правярайце водгукі не толькі на копіпаст, але і на сэнсавую нагрузку. Не трэба прымаць водгук на слот, які ўтрымлівае ўвогуле нічога, апроч вады! Гэта не павага да тых, хто будзе яго чытаць! Яндэкс Яндэксам, але форум не толькі для выдачы ў пошукавіку, а ў першую чаргу для людзей.

2. Раздражняе, што водгук на новы слот і слот 2014 года (напрыклад клубнічкі ад Игрософта) раўнацэнныя. Лічу гэта няправільным, павінна быць ацэнка адпаведная. Водгук на свежы слот больш каштоўны, напрыклад 300-400 поінтаў, а водгук на зусім стары менш каштоўны, напрыклад 50-100. Сярэднячок пакінуць як ёсць, напрыклад, т.е. 200.

Такім чынам будзе ісьці стымуляцыя кам’юніці да напісання водгукаў менавіта на навінкі, а не высмоктваць з пальца водгук на слот 2014 года.

3. З мэтай аптымізацыі нагрузкі на мадэратараў, я прапаную прыбраць прадмадэрацыю з водгукаў для тых, хто “стары ўдзельнік” і не меў заўваг да водгукаў. А таксама, зрабіць праверку не ўсіх водгукаў, а 1 з 10 выбарачна, а самі праверкі “па наяўнасці вольнага часу”.

Атрымліваецца, я зайшоў, напісаў 30 шт, яны адразу апублікаваліся і прыпісаліся поінты.

Мадэратар правярае 3 (1 з 10=3 з 30) па наяўнасці вольнага часу. Калі заўваг няма, усё ок. Ёсць заўвагі, акк аўтаматычна ляціць на прадмадэрацыю, вяртаючыся да таго, што ёсць зараз. Для навічкоў без зменаў.

Такім чынам: вызваленне мадэратараў і частковае вызваленне ад водгукаў, якраз дае ім час для “рэвізіі” і “актуалізацыі” форума, з мэтай выпраўлення і дабаўлення актуальнай інфы.

Гэта яшчэ не ўсё!

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

10. Водгукі пра казіно павінны прымацца толькі са скрыншотамі з асабістага кабінета (ЛК)!!! Мноства водгукаў таксама пішуцца праз ІІ або яшчэ прасцей – чытаеш чужыя водгукі і пішаш тое ж сваімі словамі. Такі водгук не можа быць аб’ектыўнай ацэнкай праекта і ўводзіць у зман іншых карыстальнікаў, а сама пляцоўка гэтаму спрыяе.

Скрыншоты профілю, якія пацвярджаюць, што карыстальнік сапраўды ёсць карыстальнікам гэтага сайта, павінны быць бачны толькі мадэратару.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.
Лічу, што на латесте проста неабходна абнавіць інтэрфейс, ну ці хаця б дадаць тëмную тэму)

@brabrobrob​ 100%, але ты не ўлічваеш што гэта Ворд пресс, і ўсё рабілася оооооочень даўно. Тут што бы перарабіць інтэрфейс, трэба выдаліць сайт і зрабіць новы)  таму інтэрфейс упэўнены, што перароблены не будзе. А тое, што пішу я, не датычыцца (амаль) тэхнічнай часткі і больш накіравана менавіта на “кіраванне і стаўленне” адміністрантаў да свайго дзіцяці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.

11. Раздзел скаргаў.

Я ўжо пісаў у тг чате.

Заходзячы ў раздзел скаргаў я хачу бачыць “тэндэнцыі” казіно. Напрыклад, раней усе былі вырашаныя, а зараз казіно сапсавалася і ўсе не вырашаныя, або наадварот, былі дрэнныя, а зараз сталі ўсе вырашаць.

Для гэтага скаргі павінны адлюстроўвацца ў гісторыі па даце іх размяшчэння, а не як зараз – спачатку вырашаныя, потым адхіленыя і толькі пасля гэтага не вырашаныя. Я разумею, што такая фільтрацыя “выгодная” ўзаемаадносінам латеста з казіно, але як жа людзі?

+ Сюды ж можна дадаць фільтры: – паказаць усе вырашаныя.

– усе не вырашаныя.

– адхіленыя

– па даце публікацыі.

– па тэматыках (деп, затрымка выплат, блок і г.д.), каб можна было прачытаць цікавыя для цябе скаргі і не шукаць іх у суцэльным спісе скаргаў пра не атрыманую дэпазіт.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Max777, 7 ліпеня 2025 г.
@brabrobrob​ я не скончыў 🙂 Далей будзе і прапанова па аптымізацыі працоўнага часу.

@max777a777​ калі будзе ўласны сайт,зробіш усё па-свойму))

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
442
Публікацыі
2 724
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 чэр 2025 г.
Max777, 7 ліпеня 2025 г.
11. Раздзел скарг. Я ўжо пісаў у тг-чате. Заходзячы ў раздзел скарг я хачу бачыць “тэндэнцыі” казіно. Напрыклад, раней усё было вырашана, а цяпер казіно сапсавалася і ўсё не вырашана або наадварот, было кепска, а цяпер пачалі ўсё вырашаць. Для гэтага скаргі павінны адлюстроўвацца ў гісторыі па [...]

@max777a777, ой і напісаў ты тут) На гэта вельмі шмат часу пойдзе, нават калі прымуць у працу​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 кас 2024 г.
@max777a777, ой і напісаў ты тут) На гэта зойдзе вельмі шмат часу, нават калі прымуць у працу​

@brabrobrob​ ніхто не кажа, што яны рэалізуюць усё і тым больш адразу.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Твая спроба “вы…нуцца” не ўдалася. Азнаёміся з тэмай тэмы. Я прапаную тое, што першапачаткова запытвала адміністрацыя. І пішу гэта не для цябе, а для іх, адпаведна, для мяне важная іхняя думка, а не твая.

@max777a777​ ну пісаць розную бязглуздасць – гэта поўны дзіч.

Выдаліць чат) а што яшчэ выдаліць і каго)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...