Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,530 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сайт не знаходзіцца ў топе па пошуку. Для гэтага, наколькі я ведаю, патрэбна пэўная колькасць клікаў. Так адкрыйце тэму з бонусам: хто зробіць ад 100+ клікаў у пошуку на наш сайт атрымае ўнутраную валюту. Ну або клікер на край. Проста многія пра нас нават не ў курсе.
Было б класна атрымліваць колькі-небудзь поінтаў у выглядзе суцяшальнага прыза, калі чалавек становіцца лідарам дня за самыя папулярныя публікацыі. Увогуле, калі ты стаў лідарам дня, то хаця б 50-100 поінтаў за гэта атрымліваць было б прыкольненька.
Усім прывітанне, лічу мэтазгодным унесці ў функцыянал магчымасць ацэнкі ліцэнзій гульнявых устаноў, а таксама магчымасць аўдыту і праверкі гэтых устаноў.
Як мы ўсе разумеем, цяпер азартны бізнес у РФ знаходзіцца ў ценевай сферы, ліцэнзіі, якія патрабуюць правайдэры ад устаноў, свабодна купляюцца, і правяраць іх могуць толькі замежныя кантралёры, якім да нашай краіны няма справы. Вось і атрымліваецца, што аб’ектыўную карціну можна атрымаць, даследаваўшы шматлікія тэмы гэтага сайта.
Праблема ігравой залежнасці стаіць надзвычай востра ў нашай краіне, у думе вядзецца абмеркаванне дапамогі лудоманам, але ніхто і не агучвае асноўную праблему – адсутнасць кантролю за гульнявымі ліцэнзіямі і дзейнасцю казіно ў сегменце Рунета.
Цяпер праглядаў тэму пра акк, які мінусіць рэпутацыю тым, хто піша аб’ектыўна пра непраўдзівыя/няшчырыя ўстановы.
Прапанова адносна змянення рэпутацыі ў паніжэнне: пры гэтым дзеянні лічу неабходным зрабіць поле для тлумачэння прычыны, каб рэпутацыю можна было паніжаць са згоды мадэратараў раздзелаў.
Думка добрая ,але клопатаў шмат і вар’яцкая нагрузка на мадэратараў!!Нераальна гэта ўвасобіць у жыццё.
З тэхнічнага пункту гледжання цалкам рэалізавальна, але ж для гэтага і ёсць групы карыстальнікаў, ранжыраваныя па шэрагу крытэрыяў, упэўнены што адміністрацыя возьме гэтую думку на заметку і зможа ўвасобіць у найлепшым выглядзе. Ну хай можа не мадэратары, а больш аўтарытэтныя ўдзельнікі форума прыглядалі б за навобралімі, у агульным у такіх рысах. Лічу было б здорава а галоўнае карысна 👍
Так мы і так усе разам 😆”прыглядавааем” за падазронымі профілямі даўно.А па-іншаму ніяк!
Так гэта зразумела) проста каб клуб сыска і расследаванняў не склікаць па кожным прэцэдэнце, магчыма ёсць сэнс зрабіць паніжэнне рэпутацыі праз валідацыю і праверку аргумента, прыкладаемага да дадзенага дзеяння) імха, не буду больш флудзіць, а то яшчэ чаго добрага наляціць нейкі арэшнік ⛑️
Зрабіць устаўку відэа, сёння сутыкнуўся з гэтым пытаннем. Зняў відэа на конкурс, а рэальна толькі спасылку кідаць. і я не кажу пра прамую загрузку відосаў(хоць гэта лепш, проста зрабіць ліміт па памеры), бо гэта будзе сервак моцна нагружаць, а проста, каб спасылку разварочвала, каб глядзець відэа без пераходу куды-небудзь.
Дазволіць карыстальнікам форуму рабіць відэаагляды казіно са сваімі рэфкамі
Дзякуй за прапанову! Але, на жаль, рэферальныя спасылкі і рэклама забароненыя правіламі форуму. Зараз такі фармат не разглядаецца.
Вітаю ўсіх. Прапаную ўвесці раздзел з рэйтынгам для стрымераў казіно. Так даведаемся пра цікавых навічкоў і пра фантокрутаў.
Прапаную ўвесці дадатковы раздзел рэйтынгу покер-румаў і БК, а таксама іх агляд. Шматкім будзе цікава. І яшчэ як варыянт можна дадаць у краму 4luck shop магчымасць куплі бонусаў у БК і покер-румах
@igor9555 зараз калі браць покер-румы, у краме ёсць бонусы на PokerDom, але ўсе яны звязаныя з казіно. Хоць у гэтага покер-рума ёсць практыка атрыманьня білетаў на турніры (у асноўным вялікія серыі) праз прома-коды. Калі сапраўды будзе ўдзялена крыху ўвагі на форуме ў бок покера, то як варыянт можна дадаць у краму такія прома-коды.
Ну гэта адзіны бонус у покер-руме ў краме. Калі і іншыя дадаць у агляд, то многім было б цікава
@DAS_77
Апцыёны гэта вы пра бінарныя? я яшчэ пару гадоў таму там завіс, поўныя назвы пісаць не буду, але БИНо.. , оли.. выводзілі без праблем ад 100 да 300 тыс, але гэта было пару трох год таму, зараз можа што змянілася.
@nicolas0821 не ведаю, наколькі лагічна задаваць пытанне ў пост 2015 года і чалавеку, які не заходзіў на форум з 2022. Ну нічога, пачакаем адказ, мне нават стала цікава.
@mercavaiv
Я даў яму стымул зайсці!
@nicolas0821 ахахахахаха, калі ён зайдзе, чакаю прыблізна такое:
“Завязаў я, значыцца, з гульнёй у казіно, два з паловай гады не рабіў дэпазітаў. Але вось сёння, прачнуўся раніцай пасля свята, змяты, убачыў на пошце апавяшчэнне ад старога добрага форума Латест. Думаю, ці не знак гэта? Можа ўсё ж зрабіць адзін дэпазіцік, самы крайні? І тут пачалося… ” а далей самі дагадаецеся, чым скончылася гэта гісторыя.
Прайшоў амаль месяц з абнаўлення, дадалі табліцу лідараў і вось што хацеў прапанаваць, змяніць, абмеркаваць.
Увогуле цяпер ёсць табліца з дадатковымі плюшкамі за актыўнасць (пойнты і 5-20 баксаў). На першы погляд з’явіўся нейкі стымул для большай актыўнасці.
Але калі паглядзець лідараў за красавік – 1-2 месца набралі прыкладна 280 ачкоў рэпутацыі (280 х 100 = 28к пойнтаў). Так, крута, яны занялі першыя месцы, атрымалі па 10-20 баксаў + яшчэ пойнты. Паказалі велізарную актыўнасць, толькі куды траціць гэтыя 28к + прызавыя пойнты кожны месяц? Па сутнасці за месяц 2 вывады па 2500 пойнтаў = 5к. У краме здаецца вельмі шмат тавараў, але вартых можна на пальцах пералічыць. Ок, ну забраць нават усе тавары ў водку (4 разы на месяц з кд 7 дзён) гэта яшчэ каля 5к пойнтаў. У выніку атрымліваецца 10к пойнтаў можна зліць за месяц, але застаецца яшчэ 15-18к і за год іх так назбіраецца больш за 200к.
Што я хацеў бы прапанаваць?
Пачну з кнута)
Вярнуць абмежаванне на 10 (15) водзываў, як раней: напісаў 10 водзываў, у факах яшчэ можна набраць (калі з’явіліся новыя), а астатняе чыста ад лайкаў. Каб трохі ўраўнаваць табліцу лідараў. Пішуць у месяц 10-15 водзываў + адказы ў факах, ну і лайкі. Гэта будзе здаровая канкурэнцыя.
Цяпер прянік)
Перагледзець цалкам краму, выкінуць непатрэбныя тавары ( ад скрыптух, скама і іншых «няказіно» ). Павысіць якасць існуючых тавараў, каб з’явілася больш годнага. Вы ж аўтарытэтны форум, абмеркаваць гэтыя моманты з казіно і атрымаць сапраўды ЭКСКЛЮЗІЎНЫЯ бонусы для форумчыкаў. А не тыя 20 спінаў у артспін або 1к у узбекбэт з максвіном x1. Улічваючы якое цячэнне прытоку пойнтаў адкрылося, няхай гэтыя тавары каштуюць па 1-5к пойнтаў, але яны будуць сапраўды вартыя. Не абавязкова ўсе павінны быць бездэпнымі, нялога было б дзеляці і добрымі да дэпу. Напрыклад 150-200% да дэпу без максвінаў або фрыспіны да дэпу і г.д.
Ну і наконт вывадаў. Калі людзі так жа будуць набіваць па 280 рэпы ў месяц, то можна было б павялічыць вывад з 2500 да 5000 пойнтаў.
Так, прапанова можа быць затратнай, але судзячы па табліцы лідараў вы самі ж хацелі павялічыць актыўнасць. Але пакуль я бачу дзікі дыскбаланс у пойнтах.
Можа я не маю рацыі і адміністрацыі здасца мая прапанова дзікай нахабнасцю, дык прашу зразумець і прабачыць)
@misha55 плюсую за такую карысную інфу (пункт гледжання) цалкам, але дадам свае пяць капеек па некаторых пунктах:
1. Пра пойнты на тавары вадкі. За тыдзень спакойна можна патраціць 2700 пойнтаў, калі ў цябе тры акаўнты і ты бярэш на кожны 1000 і 2000 (асабісты досвед), а калі больш? Ну тут, каму як фантазіі хапае.
2. Супер дарагія і крутыя тавары ў краме. Так, вельмі добрая ідэя. Але колькі я ведаю, былі і ёсць элементы продажу трэцім асобам промакодаў, атрыманых з мясцовай крамы. Увядзенне нейкіх новых крутых тавараў – дадатковы прыток людзей, якія будуць імкнуцца ўсімі спосабамі з дзесяці акаўнтаў нафарміць пойнты з дзесяці аккаў, каб потым прадаць промікі. Барацьба практычна немагчымая, заўсёды можна зарэгіць новы акаўнт, нават калі гэты тавар будзе ў адзіночным экзэмпляры на акаўнт. Але калі тавар будзе аднаразовым, то ён не вырашыць праблему з вялікай колькасцю пойнтаў на дыстанцыі.
3. Павышаць суму вываду. Так, як опцыя, але не для ўсіх. Ад 15+ узроўню, магчыма, але для астатніх гэта будзе чысты прыток і актывізацыя фармераў.
4. Што датычыць колькасці водгукаў з аплатай 200+. Так, пэўна, патрэбны нейкі ліміт. Пойнтаў, вядома, хочацца, жаданні заўсёды ёсьць, але ўсюды патрэбная мера. Але я разглядаю фарм пойнтаў праз водгукі на слоты меншым злом, чым фарм пойнтаў праз бессэнсоўныя або аднолькавыя паведамленні ва ўсіх тэмах форуму, асабліва ў тэмах, якія бачылі дыназаўраў і там і засталіся.
А так у цэлым новая сістэма пойнтаў і лідэрборд знайшла шмат станоўчых ацэнак у форумчан.
Не зусім зразумела пакуль, як і калі будуць ажыццяўляць выплаты за лідэрборд (на старонцы лідэрборда не хапае такога апісання), але гэта ўсё справа часу.
@mercavaiv
@misha55 калі шчыра, часам здаецца, што працую на паўстаўкі ў гарэлцы ахахахахах тут багі вырашыў, там яшчэ што-небудзь, яшчэ і актыўнасць у самім казіно ствараеш, за кошт некалькіх аккаунтаў. А зарплату “фантыкамі” (промікамі з магаза) атрымліваю.
Што да ўстанаўлення ЛІМІТУ на актыўнасць – з гэтым я не зусім згодны, або хай тады ліміт будзе вялікі, або пакінуць як ёсць!
Што да таго, куды траціць пойнты – вы ўжо казалі вышэй – у мяне было столькі пойнтаў, а зараз можаш глянуць (у мяне іх амаль няма), а няма іх таму, што ЎСЕ пайшлі на водку! Ніводнага выводу я не рабіў з моманту рэгістрацыі (і пакуль такі магазін і не планую ператвараць пойнты ў кэш)
Тое, што павысіць ліміт на вывад – згаджаюся, гэта трэба зрабіць! Хай будуць абмежаванні па рангу/актыўнасці або яшчэ што-небудзь! Хай нават адміністрацыя на сваё меркаванне робіць павышэнне вываду камусьці – або можа адмовіць, напрыклад, у павышэнні… Умоўна – западозрылі чалавека ў аб’юзе і спробе зарабіць на форуме, адключылі гэтую магчымасць!
Што да таго, што хтосьці можа пісаць водгукі, а ў кагосьці няма часу і ён прайграе ў гэтым плане… так конкурс і называецца АКТЫЎНАСЦЬ, гэта значыць умоўна я і ганс пісалі водгукі/пытанне-адказ/пасты і г.д., мы і перамаглі… ці ж гэта не прамая сувязь? конкурс актыўнасці – ты актыўны – ты перамог… Гэта як арганізаваць конкурс па тым, хто зробіць больш дэпазітаў, а людзі пачнуць пісаць «так не сумленна, у таго больш грошай, а ў мяне менш!» Так, я не майстар у аналогіях, але думаю, сэнс зразумелі. Хачу нагадаць, што КОЖНЫ водгук і ПЫТАННЕ-АДКАЗ праходзяць мадэрацыю і калі хто будзе флудзіць або пісаць водгукі з дапамогай ШІ і хітрыць нейкім іншым чынам, то думаю яму хутка дадуць папярэджанне ў выглядзе пойнтаў або іншыя санкцыі.
Цяпер што да крамы –
Так, ёсць шмат пытанняў па краме і прапаноў! Я не буду пісаць нешта глабальна, да і хутчэй пішу ў асноўным са сваёй калокольні –
Напрыклад узяць тавар у водку! Ён ёсць ужо вельмі даўно і па нядаўнім дабаўленні, як я разумею, водка пакуль не плануе прыбіраць падобную акцыю для нас, гульцоў (на тое спадзяюся)
У іх ёсць тавар 500 р – 1000 р – 2000 р, пры гэтым можна браць не на адзін акк… так вось пытанне ў чым (пытанне-прапанова) – чаму б не дадаць яшчэ тавараў ад іх? Дамовіцца з менеджэрам і г.д.
Напрыклад дадаць 5000р – 10000р БОНУС, вядома ж умовы і цана будуць іншыя! Узяць, дапусцім, 2000р бонус – умова 2500 дэпазіт, кошт 600 пойнтаў… у тэорыі ж можна дамовіцца з менеджэрам на бонус 10.000р пры ўмове 10.000р дэпазіту і кошт такога бонуса будзе, дапусцім, 2500 пойнтаў?
Ну або 5000р бонус – умова 5000р дэпазітаў і кошт такога бонуса 1500 пойнтаў! (па факце гэта як 5 бонусаў па 1000р па ўмовах) Вядома, лічбы ў цане/умовах могуць быць іншымі!
Па факце менеджэру будзе прасцей… чым калі ён будзе налічваць 5 бонусаў аднаму чалавеку на рахункі – яму можна проста налічыць адзін бонус, Леніну таксама будзе прасцей! Якаясьці частка людзей сыдзе з бонусаў па 2к і пачне браць радзей – але большыя… Ну і нам прасцей! (Я не кажу прыбіраць старыя бонусы, а проста перагледзець краму і дадаць новыя)
Па факце цяпер стала больш пойнтаў – але гэта не кажа пра тое, што трэба іх рабіць менш! Можна проста трохі перагледзець краму (дабаўленнем больш дарагога тавару, а не павышэннем коштаў старога) і таксама перагледзець вывады актыўным карыстальнікам! Па факце ад гэтага ўсім добра – і карыстальнікам форуму, і тым, што актыўнасць на форуме будзе вышэй, чым была.
Сразу скажу я не прашу немагчымага і не прашу завальваць карыстальнікаў грашыма/бонусамі і г.д. – у першую чаргу мы тут размаўляем, а ўжо потым атрымліваем якую-ніякую дадатковую плюшку! Я толькі прашу невялікі перагляд усяго гэтага, і як я бачу, адміністрацыя таксама ў гэтым зацікаўлена (як мінімум пра гэта кажа новы конкурс актыўнасці)
p.s. Я пішу толькі сваё асабістае меркаванне і гляджу на сітуацыю ў асноўным са сваёй калокольні, я не магу гаварыць за ўсіх і не ведаю, у каго што ў галаве!
@oopsant Дзякуй за прапанову. У цэлым гэта і яшчэ некалькі актыўнасцяў абмяркоўваюцца з адміністрацыяй праекта. Так што ў працэсе