Прапануй жыццяздольную ідэю

Прапановы па паляпшэнні | 17 ліпеня 2015 г. ад | 657 Адказаў | 40,530 Праглядаў | 10 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
30
Публікацыі
10
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11 кра 2022 г.

Сайт не знаходзіцца ў топе па пошуку.  Для гэтага, наколькі я ведаю, патрэбна пэўная колькасць клікаў. Так адкрыйце тэму з бонусам: хто зробіць ад 100+ клікаў у пошуку на наш сайт атрымае ўнутраную валюту. Ну або клікер на край.  Проста многія пра нас нават не ў курсе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.

Было б класна атрымліваць колькі-небудзь поінтаў у выглядзе суцяшальнага прыза, калі чалавек становіцца лідарам дня за самыя папулярныя публікацыі. Увогуле, калі ты стаў лідарам дня, то хаця б 50-100 поінтаў за гэта атрымліваць было б прыкольненька.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.

Усім прывітанне, лічу мэтазгодным унесці ў функцыянал магчымасць ацэнкі ліцэнзій гульнявых устаноў, а таксама магчымасць аўдыту і праверкі гэтых устаноў.

Як мы ўсе разумеем, цяпер азартны бізнес у РФ знаходзіцца ў ценевай сферы, ліцэнзіі, якія патрабуюць правайдэры ад устаноў, свабодна купляюцца, і правяраць іх могуць толькі замежныя кантралёры, якім да нашай краіны няма справы. Вось і атрымліваецца, што аб’ектыўную карціну можна атрымаць, даследаваўшы шматлікія тэмы гэтага сайта.

Праблема ігравой залежнасці стаіць надзвычай востра ў нашай краіне, у думе вядзецца абмеркаванне дапамогі лудоманам, але ніхто і не агучвае асноўную праблему – адсутнасць кантролю за гульнявымі ліцэнзіямі і дзейнасцю казіно ў сегменце Рунета.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.

Цяпер праглядаў тэму пра акк, які мінусіць рэпутацыю тым, хто піша аб’ектыўна пра непраўдзівыя/няшчырыя ўстановы.

Прапанова адносна змянення рэпутацыі ў паніжэнне: пры гэтым дзеянні лічу неабходным зрабіць поле для тлумачэння прычыны, каб рэпутацыю можна было паніжаць са згоды мадэратараў раздзелаў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Atom-Steel, 3 снежня 2024 г.
Сёння чытаў тэму пра акк які мінусіць рэпутацыю тым, хто піша аб’ектыўна адносна непарадкавых устаноў. Прапанова адносна змен рэпутацыі ў змяншэнне, пры гэтым дзеянні лічу неабходным зрабіць поле для тлумачэння прычыны такога, каб рэпутацыю маглі зніжаць з згоды мадэратараў раздзелаў.

Думка добрая ,але клопатаў шмат і вар’яцкая нагрузка на мадэратараў!!Нераальна гэта ўвасобіць у жыццё.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 3 снежня 2024 г.
Думка добрая ,але морока вялікая і шаленая нагрузка на мадэратараў!!Нераальна гэта ўвасобіць у жыццё.

З тэхнічнага пункту гледжання цалкам рэалізавальна, але ж для гэтага і ёсць групы карыстальнікаў, ранжыраваныя па шэрагу крытэрыяў, упэўнены што адміністрацыя возьме гэтую думку на заметку і зможа ўвасобіць у найлепшым выглядзе. Ну хай можа не мадэратары, а больш аўтарытэтныя ўдзельнікі форума прыглядалі б за навобралімі, у агульным у такіх рысах. Лічу было б здорава а галоўнае карысна 👍

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Atom-Steel, 3 снежня 2024 г.
З тэхнічнага пункту гледжання даволі рэалізуемa, але ж дзеля гэтага і існуюць групы карыстальнікаў, ранжыраваныя па шэрагу крытэрыяў, упэўнены, што адміністрацыя возьме гэтую думку на ўвагу і здолее ўвасобіць у найлепшым выглядзе. Ну няхай можа не мадэратары, а больш аўтарытэтныя ўдзельнікі фо [...]

Так мы і так усе разам 😆”прыглядавааем” за падазронымі профілямі даўно.А па-іншаму ніяк!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 3 снежня 2024 г.
Так мы і так усе разам 😆”прыглядвааем” за падазронымі профілямі даўно.А па-іншаму ніяк!

Так гэта зразумела) проста каб клуб сыска і расследаванняў не склікаць па кожным прэцэдэнце, магчыма ёсць сэнс зрабіць паніжэнне рэпутацыі праз валідацыю і праверку аргумента, прыкладаемага да дадзенага дзеяння) імха, не буду больш флудзіць, а то яшчэ чаго добрага наляціць нейкі арэшнік ⛑️

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 995
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.

Зрабіць устаўку відэа, сёння сутыкнуўся з гэтым пытаннем. Зняў відэа на конкурс, а рэальна толькі спасылку кідаць. і я не кажу пра прамую загрузку відосаў(хоць гэта лепш, проста зрабіць ліміт па памеры), бо гэта будзе сервак моцна нагружаць, а проста, каб спасылку разварочвала, каб глядзець відэа без пераходу куды-небудзь.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
382
Публікацыі
897
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2025 г.

Дазволіць карыстальнікам форуму рабіць відэаагляды казіно са сваімі рэфкамі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 358
Публікацыі
8 370
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
Krotdobro, 18 красавіка 2025 г.
Дазволіць карыстальнікам форуму рабіць відэаагляды казіно са сваімі рэфкамі

Дзякуй за прапанову! Але, на жаль, рэферальныя спасылкі і рэклама забароненыя правіламі форуму. Зараз такі фармат не разглядаецца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
353
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 сне 2024 г.

Вітаю ўсіх. Прапаную ўвесці раздзел з рэйтынгам для стрымераў казіно. Так даведаемся пра цікавых навічкоў і пра фантокрутаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
383
Публікацыі
1 255
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 сак 2015 г.

Прапаную ўвесці дадатковы раздзел рэйтынгу покер-румаў і БК, а таксама іх агляд. Шматкім будзе цікава. І яшчэ як варыянт можна дадаць у краму 4luck shop магчымасць куплі бонусаў у БК і покер-румах

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
igor9555, 1 мая 2025 г.
Прапаную ўвесці дадатковы раздзел рэйтынгу покер-румаў і БК, а таксама іх агляд. Многім будзе цікава. І яшчэ як варыянт можна дадаць у краму 4luck shop магчымасць куплі бонусаў у БК і покер-румы

@igor9555​ зараз калі браць покер-румы, у краме ёсць бонусы на PokerDom, але ўсе яны звязаныя з казіно. Хоць у гэтага покер-рума ёсць практыка атрыманьня білетаў на турніры (у асноўным вялікія серыі) праз прома-коды. Калі сапраўды будзе ўдзялена крыху ўвагі на форуме ў бок покера, то як варыянт можна дадаць у краму такія прома-коды.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
383
Публікацыі
1 255
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 сак 2015 г.
MercavaIV, 1 мая 2025 г.
@igor9555​ зараз калі браць покеррумы, у краме ёсць бонусы на покер дом, але ўсе яны звязаныя з казіно. Хоць у гэтага покеррума ёсць практыка атрымання білетаў на турніры (у асноўным вялікія серыі) праз прамокоды. Калі сапраўды будзе на форуме нададзена нейкая ўвага покеру, то як варыянт можна [...]

​Ну гэта адзіны бонус у покер-руме ў краме. Калі і іншыя дадаць у агляд, то многім было б цікава

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
810
Публікацыі
1 442
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
DAS_77, 22 жніўня 2015 г.
добра было б яшчэ ўбачыць рэйтынгі кшталту казіно – чорныя і белыя спісы брокераў форэкс і апцыёнаў, а то ўганяеш грошы, а куды будда яго ведае.

@DAS_77
Апцыёны гэта вы пра бінарныя? я яшчэ пару гадоў таму там завіс, поўныя назвы пісаць не буду, але БИНо.. , оли.. выводзілі без праблем ад 100 да 300 тыс, але гэта было пару трох год таму, зараз можа што змянілася.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Nicolas0821, 1 мая 2025 г.
@DAS_77​ Апцыёны гэта вы пра бінарныя? я яшчэ пару гадоў таму там завісаў, поўныя назвы пісаць не буду, але БІНо.. , оли.. выводзілі без праблем ад 100 да 300 тыс, але гэта было пару-тройку гадоў таму, зараз можа што змянілася.

@nicolas0821​ не ведаю, наколькі лагічна задаваць пытанне ў пост 2015 года і чалавеку, які не заходзіў на форум з 2022. Ну нічога, пачакаем адказ, мне нават стала цікава.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
810
Публікацыі
1 442
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
MercavaIV, 2 мая 2025 г.
@nicolas0821​ не ведаю, наколькі логічна задаваць пытанне да паста 2015 года і чалавеку, які не заходзіў на форум з 2022. Ну нічога, пачакаем адказ, мне нават стала цікава.

@mercavaiv
Я даў яму стымул зайсці!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Nicolas0821, 2 мая 2025 г.
@mercavaiv​ Я даў яму стымул зайсці!

@nicolas0821​ ахахахахаха, калі ён зайдзе, чакаю прыблізна такое:

“Завязаў я, значыцца, з гульнёй у казіно, два з паловай гады не рабіў дэпазітаў. Але вось сёння, прачнуўся раніцай пасля свята, змяты, убачыў на пошце апавяшчэнне ад старога добрага форума Латест. Думаю, ці не знак гэта? Можа ўсё ж зрабіць адзін дэпазіцік, самы крайні? І тут пачалося… ” а далей самі дагадаецеся, чым скончылася гэта гісторыя.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 140
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Прайшоў амаль месяц з абнаўлення, дадалі табліцу лідараў і вось што хацеў прапанаваць, змяніць, абмеркаваць.

Увогуле цяпер ёсць табліца з дадатковымі плюшкамі за актыўнасць (пойнты і 5-20 баксаў). На першы погляд з’явіўся нейкі стымул для большай актыўнасці.

Але калі паглядзець лідараў за красавік – 1-2 месца набралі прыкладна 280 ачкоў рэпутацыі (280 х 100 = 28к пойнтаў). Так, крута, яны занялі першыя месцы, атрымалі па 10-20 баксаў + яшчэ пойнты. Паказалі велізарную актыўнасць, толькі куды траціць гэтыя 28к + прызавыя пойнты кожны месяц? Па сутнасці за месяц 2 вывады па 2500 пойнтаў = 5к. У краме здаецца вельмі шмат тавараў, але вартых можна на пальцах пералічыць. Ок, ну забраць нават усе тавары ў водку (4 разы на месяц з кд 7 дзён) гэта яшчэ каля 5к пойнтаў. У выніку атрымліваецца 10к пойнтаў можна зліць за месяц, але застаецца яшчэ 15-18к і за год іх так назбіраецца больш за 200к.

Што я хацеў бы прапанаваць?

Пачну з кнута)

Вярнуць абмежаванне на 10 (15) водзываў, як раней: напісаў 10 водзываў, у факах яшчэ можна набраць (калі з’явіліся новыя), а астатняе чыста ад лайкаў. Каб трохі ўраўнаваць табліцу лідараў. Пішуць у месяц 10-15 водзываў + адказы ў факах, ну і лайкі. Гэта будзе здаровая канкурэнцыя.

Цяпер прянік)

Перагледзець цалкам краму, выкінуць непатрэбныя тавары ( ад скрыптух, скама і іншых «няказіно» ). Павысіць якасць існуючых тавараў, каб з’явілася больш годнага. Вы ж аўтарытэтны форум, абмеркаваць гэтыя моманты з казіно і атрымаць сапраўды ЭКСКЛЮЗІЎНЫЯ бонусы для форумчыкаў. А не тыя 20 спінаў у артспін або 1к у узбекбэт з максвіном x1. Улічваючы якое цячэнне прытоку пойнтаў адкрылося, няхай гэтыя тавары каштуюць па 1-5к пойнтаў, але яны будуць сапраўды вартыя. Не абавязкова ўсе павінны быць бездэпнымі, нялога было б дзеляці і добрымі да дэпу. Напрыклад 150-200% да дэпу без максвінаў або фрыспіны да дэпу і г.д.

Ну і наконт вывадаў. Калі людзі так жа будуць набіваць па 280 рэпы ў месяц, то можна было б павялічыць вывад з 2500 да 5000 пойнтаў.

Так, прапанова можа быць затратнай, але судзячы па табліцы лідараў вы самі ж хацелі павялічыць актыўнасць. Але пакуль я бачу дзікі дыскбаланс у пойнтах.

Можа я не маю рацыі і адміністрацыі здасца мая прапанова дзікай нахабнасцю, дык прашу зразумець і прабачыць)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 2 мая 2025 г.
Прайшоў амаль месяц з абнаўлення, дадавалі табліцу лідараў і вось што хацеў прапанаваць, змяніць, абмеркаваць. Увогуле цяпер ёсць табліца з дап. прывілеямі за актыўнасць (пойнты і 5-20 баксаў). На першы погляд з’явіўся нейкі стымул да большай актыўнасці. Але калі паглядзець лідараў за красавік [...]

@misha55​ плюсую за такую карысную інфу (пункт гледжання) цалкам, але дадам свае пяць капеек па некаторых пунктах:

1. Пра пойнты на тавары вадкі. За тыдзень спакойна можна патраціць 2700 пойнтаў, калі ў цябе тры акаўнты і ты бярэш на кожны 1000 і 2000 (асабісты досвед), а калі больш? Ну тут, каму як фантазіі хапае.

2. Супер дарагія і крутыя тавары ў краме. Так, вельмі добрая ідэя. Але колькі я ведаю, былі і ёсць элементы продажу трэцім асобам промакодаў, атрыманых з мясцовай крамы. Увядзенне нейкіх новых крутых тавараў – дадатковы прыток людзей, якія будуць імкнуцца ўсімі спосабамі з дзесяці акаўнтаў нафарміць пойнты з дзесяці аккаў, каб потым прадаць промікі. Барацьба практычна немагчымая, заўсёды можна зарэгіць новы акаўнт, нават калі гэты тавар будзе ў адзіночным экзэмпляры на акаўнт. Але калі тавар будзе аднаразовым, то ён не вырашыць праблему з вялікай колькасцю пойнтаў на дыстанцыі.

3. Павышаць суму вываду. Так, як опцыя, але не для ўсіх. Ад 15+ узроўню, магчыма, але для астатніх гэта будзе чысты прыток і актывізацыя фармераў.

4. Што датычыць колькасці водгукаў з аплатай 200+. Так, пэўна, патрэбны нейкі ліміт. Пойнтаў, вядома, хочацца, жаданні заўсёды ёсьць, але ўсюды патрэбная мера. Але я разглядаю фарм пойнтаў праз водгукі на слоты меншым злом, чым фарм пойнтаў праз бессэнсоўныя або аднолькавыя паведамленні ва ўсіх тэмах форуму, асабліва ў тэмах, якія бачылі дыназаўраў і там і засталіся.

А так у цэлым новая сістэма пойнтаў і лідэрборд знайшла шмат станоўчых ацэнак у форумчан.

Не зусім зразумела пакуль, як і калі будуць ажыццяўляць выплаты за лідэрборд (на старонцы лідэрборда не хапае такога апісання), але гэта ўсё справа часу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 140
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
MercavaIV, 2 мая 2025 г.
@misha55​ плюсу́ю за такую карысную інфу (пункт гледжання) цалкам, але дадам свае пяць капеек па некаторых пунктах: 1. Пра пойнты на тавары гарэлкі. За тыдзень спакойна можна патраціць 2700 пойнтаў, калі ў цябе тры акаўнты і ты бярэш на кожны 1000 і 2000 (асабісты вопыт), а калі больш? Ну тут, [...]

@mercavaiv

1. Так, ты правы, я зусім не падумаў пра некалькі акаўнтаў на гарэлцы. Ок, тады возьмем з тых 5к на х3 за 3 акаўнты. Атрымаецца 5к вывад за месяц + 15к на гарэлку, выходзіць 20к. Зноў жа пры той актыўнасці па 280 рэп у месяц, застанецца каля 10к і за год накопіцца 120к. І хацелася б нейкага разнастайнасці, а не каб уся актыўнасць зьводзілася тупа на гарэлку. Атрымаецца нейкая праца на гарэлку, а не дадатковыя плюшкі за актыўнасць)
  2. У гэтым плане яны ж як-небудзь сочаць за мультамі і баняць такіх. Пераклады цяпер зачынены, так што перакінуць не змогуць, нават калі прарвуцца 5-10 мультамі. Калі тавары будуць годныя і каштаваць прыстойна, нават тым мультам давядзецца ах як папатэць. А ці будуць яны ўвогуле так потаць? Імі звычайна займаюцца тыя, хто шукае халявы, і прыкладаць вымаганні – гэта не пра іх.
  3. Тут таксама як у 2-м пункце, барацьба з мультамі ёсць, адсочваць і таксама баніць. Павялічыць вывад можна было б не з 15 узроўню, а з 10 цалкам адэкватна. Ды і ўвогуле каб карыстальнік быў правераны, напрыклад быў асэсар, не меў папярэджанняў ці яны былі нязначныя. Сапраўды актыўнічае, піша водгукі, пакідае ацэнкі, піша ў розных тэмах і г.д.
  4. Абмежаванні патрэбныя, як паказаў першы месяц. Іначай усё ўпираецца ў тое, што адзін можа ў месяц марнаваць час толькі на напісанне водгукаў, а ў іншага проста няма часу на гэта. Так, можна сказаць гэта твае праблемы, але хочацца нейкага балансу і раўнапраўя. Навінкі нядрэнныя, спрэчак няма, але трэба дапрацаваць, асабліва гэты дыскбаланс з пойнтамі. Купацца ў іх як Скрудж у сваіх манетах што ці? 😀 Калі актыўнічаеш на форуме, то хочацца іх і як-то рэалізаваць.
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 2 мая 2025 г.

@misha55​ калі шчыра, часам здаецца, што працую на паўстаўкі ў гарэлцы ахахахахах тут багі вырашыў, там яшчэ што-небудзь, яшчэ і актыўнасць у самім казіно ствараеш, за кошт некалькіх аккаунтаў. А зарплату “фантыкамі” (промікамі з магаза) атрымліваю.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 667
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

Што да ўстанаўлення ЛІМІТУ на актыўнасць – з гэтым я не зусім згодны, або хай тады ліміт будзе вялікі, або пакінуць як ёсць!

Што да таго, куды траціць пойнты – вы ўжо казалі вышэй – у мяне было столькі пойнтаў, а зараз можаш глянуць (у мяне іх амаль няма), а няма іх таму, што ЎСЕ пайшлі на водку! Ніводнага выводу я не рабіў з моманту рэгістрацыі (і пакуль такі магазін і не планую ператвараць пойнты ў кэш)

Тое, што павысіць ліміт на вывад – згаджаюся, гэта трэба зрабіць! Хай будуць абмежаванні па рангу/актыўнасці або яшчэ што-небудзь! Хай нават адміністрацыя на сваё меркаванне робіць павышэнне вываду камусьці – або можа адмовіць, напрыклад, у павышэнні… Умоўна – западозрылі чалавека ў аб’юзе і спробе зарабіць на форуме, адключылі гэтую магчымасць!

Што да таго, што хтосьці можа пісаць водгукі, а ў кагосьці няма часу і ён прайграе ў гэтым плане… так конкурс і называецца АКТЫЎНАСЦЬ, гэта значыць умоўна я і ганс пісалі водгукі/пытанне-адказ/пасты і г.д., мы і перамаглі… ці ж гэта не прамая сувязь? конкурс актыўнасці – ты актыўны – ты перамог… Гэта як арганізаваць конкурс па тым, хто зробіць больш дэпазітаў, а людзі пачнуць пісаць «так не сумленна, у таго больш грошай, а ў мяне менш!» Так, я не майстар у аналогіях, але думаю, сэнс зразумелі. Хачу нагадаць, што КОЖНЫ водгук і ПЫТАННЕ-АДКАЗ праходзяць мадэрацыю і калі хто будзе флудзіць або пісаць водгукі з дапамогай ШІ і хітрыць нейкім іншым чынам, то думаю яму хутка дадуць папярэджанне ў выглядзе пойнтаў або іншыя санкцыі.

Цяпер што да крамы –

Так, ёсць шмат пытанняў па краме і прапаноў! Я не буду пісаць нешта глабальна, да і хутчэй пішу ў асноўным са сваёй калокольні –

Напрыклад узяць тавар у водку! Ён ёсць ужо вельмі даўно і па нядаўнім дабаўленні, як я разумею, водка пакуль не плануе прыбіраць падобную акцыю для нас, гульцоў (на тое спадзяюся)

У іх ёсць тавар 500 р – 1000 р – 2000 р, пры гэтым можна браць не на адзін акк… так вось пытанне ў чым (пытанне-прапанова) – чаму б не дадаць яшчэ тавараў ад іх? Дамовіцца з менеджэрам і г.д.

Напрыклад дадаць 5000р – 10000р БОНУС, вядома ж умовы і цана будуць іншыя! Узяць, дапусцім, 2000р бонус – умова 2500 дэпазіт, кошт 600 пойнтаў… у тэорыі ж можна дамовіцца з менеджэрам на бонус 10.000р пры ўмове 10.000р дэпазіту і кошт такога бонуса будзе, дапусцім, 2500 пойнтаў?

Ну або 5000р бонус – умова 5000р дэпазітаў і кошт такога бонуса 1500 пойнтаў! (па факце гэта як 5 бонусаў па 1000р па ўмовах) Вядома, лічбы ў цане/умовах могуць быць іншымі!

Па факце менеджэру будзе прасцей… чым калі ён будзе налічваць 5 бонусаў аднаму чалавеку на рахункі – яму можна проста налічыць адзін бонус, Леніну таксама будзе прасцей! Якаясьці частка людзей сыдзе з бонусаў па 2к і пачне браць радзей – але большыя… Ну і нам прасцей! (Я не кажу прыбіраць старыя бонусы, а проста перагледзець краму і дадаць новыя)

Па факце цяпер стала больш пойнтаў – але гэта не кажа пра тое, што трэба іх рабіць менш! Можна проста трохі перагледзець краму (дабаўленнем больш дарагога тавару, а не павышэннем коштаў старога) і таксама перагледзець вывады актыўным карыстальнікам! Па факце ад гэтага ўсім добра – і карыстальнікам форуму, і тым, што актыўнасць на форуме будзе вышэй, чым была.

Сразу скажу я не прашу немагчымага і не прашу завальваць карыстальнікаў грашыма/бонусамі і г.д. – у першую чаргу мы тут размаўляем, а ўжо потым атрымліваем якую-ніякую дадатковую плюшку! Я толькі прашу невялікі перагляд усяго гэтага, і як я бачу, адміністрацыя таксама ў гэтым зацікаўлена (як мінімум пра гэта кажа новы конкурс актыўнасці)

p.s. Я пішу толькі сваё асабістае меркаванне і гляджу на сітуацыю ў асноўным са сваёй калокольні, я не магу гаварыць за ўсіх і не ведаю, у каго што ў галаве!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 997
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
oopsant, 3 мая 2025 г.
У іх ёсць тавар 500 р – 1000р-  2000 р     пры гэтым можна браць не на адзін акк … так вось пытанне ў чым (пытанне-прапанова) чаму б не дадаць яшчэ тавараў ад іх? дамовіцца з менеджарам і т.д. Дапусцім дадаць 5000р – 10000р БОНУС    канешне ж умовы і цана будуць іншыя!  Узяць, дапусцім, 2000р [...]

@oopsant​ Дзякуй за прапанову. У цэлым гэта і яшчэ некалькі актыўнасцяў абмяркоўваюцца з адміністрацыяй праекта. Так што ў працэсе

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...