Прапануй жыццяздольную ідэю
Прапановы па паляпшэнні
|
17 ліпеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
657 Адказаў
|
40,471 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Олд Скул жа)))
ну можна і тых і іншых жа)
Паважаная адміністрацыя! прашу Вас рэалізаваць сістэму як заахвочванне карыстальнікаў на іх урачысты дзень ці ўвогуле на святы!? на Новы год на 23 лютага на 8 сакавіка на дзень нараджэння! поінты ўключыць колькі ваша душа (50-100-150-200 можа і больш) пажадае лічыць патрэбным столькі і налічваць! каб праграма сама раздавала іх і карыстальнікам будзе вельмі прыемна! а асабліва старым закаленым карыстальнікам, якія сядзяць тут з заснавання гэтага форума
можна зрабіць абмен поінтаў або даляраў на крыпту, пры ўмове, што адміны, вядома, ёй карыстаюцца і ім гэта не будзе гемарна рабіць)
ага) і распрацаваць блокчейн LCB)
Занадта шмат раздач! На ДР ёсць 500 поінтаў. А што датычыцца іншых святаў – гэта будзе занадта шмат.
Падлічы тое, што цяпер даюць. 20 поінтаў штодня Х30 дзён, 50 поінтаў штотыдзень Х4 дня, 200 поінтаў штомесяц.
У выніку маем 1000 поінтаў кожны месяц!
да пронин сам уручную нарахоўвае паінты ў гонар свята днюхі,а вось у іншыя святы па-майму няма заахвочванняў…….
ну на блокчэйне Эфіра можна, не складана свой токен запіліць, іншая справа – знайсці яму прымяненне 😁
ну мне не давалі 500 поінтаў !
Відавочна аўтаматам тады не залічылася, бо і міма мяне прайшла гэтая функцыя. Я пра гэта ўжо пісаў. Але я зусім не засмучаюся, у наступны раз дакладна дадуць)
Маё меркаванне, такая тэма жыцця не мае)
Трэба – закажы выплату на Ківі, далей мяняй на крыпту і куды хочаш)
Херня ў тым, што выводзіць можна 25$ макс. я так зразумеў у месяц, малавата)
ага на наступны год ) а дакладней на гэты !
Відаць па нейкіх крытэрах не прайшоў, скрыпт цябе абышоў
Ты не праў выводзіць можна 50 долараў у месяц, але не больш чым два разы ў тыдзень па 25.
То ёсць там аўтамат стаіць, што раней за два тыдні пасля папярэдняй заяўкі ты не зможаш стварыць новую.
Так, напэўна так і ёсць, якраз сёння прайшло 2 тыдні, толькі што праверыў, блака няма, здаецца) LOL
Самая галоўная рэч гэта тое, што мы ўсе чакаем Біржу Поінтаў! Прынамсі яна была абяцаная, спадзяюся ў бліжэйшы час адміністрацыя распрацуе простую, каб можна было без праблем купіць або прадаць поінты за кэш. Тады, магчыма, якая-небудзь частка сродкаў зніміцца з пляч адміністрацыі, бо ў многіх часам не хапае поінтаў на закупы ў краме, звычайна гэта бывае, калі набліжаюцца святочныя распродажы.
таксама нядрэнна!
Ужо ўсё абрэзалі. Вось за месяц прыйшло і замест 200 стала 60. А за тыдзень звычайным карыстальнікам 20-25, а не 50.
Відаць, пры першапачатковых падліках адміністрацыя моцна пралічылася, так расшчадраваўшыся. 😏
Не думаю, што справа ў праліках, проста тады было толькі запушчана заахвочванне тыпу: тыднёвы і штомесячны поінт-бонус.
А цяпер зрабілі ўсё правільна, хутчэй за ўсё па групах і актыўнасці карыстальнікаў, зроблена гэта для таго, каб іншыя былі больш актыўнымі і я лічу гэта правільным стаўленнем да нарахавання!
Нельга ці зрабіць так, каб калі заходзіш на агляд казіно, для кожнага карыстальніка спачатку выскокваў уласны водгук, калі такі ёсць? А ўжо потым – астатнія па свежасці, як зараз рэалізавана
Гэта было б зручна па той простай прычыны, каб калі некалі ўжо пакідаў водгук пра казіно і забіў пра гэта, не ліпіць другі/трэці і г.д.
З гэтым усё проста. Калі ты ніколі не пісаў у агляд, то давядзецца выставіць зоркі ацэнкі казіно, а калі ўжо пісаў, то зорак не будзе.
скидваю сюда, потому что в обсуждениях бонус кодов вряд ли увидите
Выдатная ідэя, дарэчы.
Зрабіце так, каб наворэгам, якія не маюць 50 пастоў на форуме, не маглі мінусаваць рэпу..
Да і ўвогуле ўся гэтая сітуацыя з рэйтынгам у рэпутацыі – гэта нейкае эха 2000-х гадоў, такая форумыная дзедаўшчына, якая ў свой час была незаменнай. Сёння ад усяго гэтага старога трэба адмаўляцца. Іначай гэта тармозіць форум у ягоным развіцці. Наворэгі чаму і не застаюцца тут, бо форум сам па сабе трохі складанаваты, ды яшчэ і вялікія патрабаванні для іх ёсць. Па-мяне дак усё гэта трэба прыбраць альбо перагледзець на больш лаяльныя патрабаванні. Імхо
Ёсць нязручнасці пры старце @ не на панэлі адразу! А так усё нармальна!!