Прагнозы на спорт ад ВладСідіхін
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
11 March 2017
ад
vladsidihin
|
374 Адказу
|
7,349 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Невялічкі мінус атрымўся
Мой прагноз на Англію
Забыў выкласці яшчэ свой прагноз на Нямеччыну. Увогуле былі вось такія вынікі. Невялікі мінус Клубы з Манчэстэра мяне сёння вельмі падвялі. Чакаў ад іх відавочна большага.
Сёння гульняў трохі( Вось вам мой прагноз.
Я вось таксама думаю паставіць на гэтыя два матчы…толькі яшчэ не вызначыўся, на якую падзею ставіць.
што тычыцца Уотфорд – Ливер згодзен, але ў Іспаніі чакаецца верхавы тотал
Як думаеш, на Уотфард-Ліверпуль можна ўзяць ОЗ=?
я спачатку таксама думаў пра гэта. Але на ТБ разлічваю больш. Уотфорд дома добры, забівае. Але гэта футбол і ўсё можа быць з нематываванымі гаспадарамі. Ліверпулю ж трэба перамагаць кроў з носа, без Мане будзе складана, але ў іх няма выбару. Ліверпуль можа і псіхануць. Карацей я спачатку думаў браць ТМ, потым ОЗ, цяпер узяў ТБ. Матч незразумелы ажывае, тут можа быць 0-0 або 2-2. А можа і 0-3. Я бяру ТБ проста і ўсё))
Відаць Винар быў правы наконт Іспаніі) а Вось Ливер зараза падвёў..Не чакаў такой слабай гульні.
Я ўзяў толькі Іспанію ОЗ….Англію не стаў браць ОЗ…як папой чуў.
Вось мой невялікі прагноз на ЛЧ.
Капец, я нават не ведаў, што сёння яшчэ ёсць Ліга Еўропы. Таму вось мой прагноз на ЛЧ
мой прагноз на матч
Цікава будзе паназіраць за гэтым матчам…але ставіць на які-небудзь зыход я не рызыкну.
Пакуль што ўзяў толькі Ман Сіці. Пазней выкладу ўсё астатняе.
Да…Сёння МС разышоўся не на жарт.
МС, канешне, і разышліся, але вельмі моцна… Вось мой прагноз на ноч.
Вось таксама думаю ўзяць перамогу Пінгвінаў… і хочацца, і калецца.
У апошні час я рабіў вельмі шмат мінусавых ставак. З гэтым трэба нешта рабіць і падыходзіць да гэтага сур’ёзней. Я за апошні час зліў 1\3 свайго банка. Гэта жахліва. Буду старацца выпраўляцца.
Узяў, як па мне, 2 самыя верныя зыходы. Буду па крыху адмазывацца на маленькіх каэфах
аказваецца, што зараз ідзе Чэмпіянат Свету па хакеі) таму вось маленькі прэс. Што думаеце?
Віншую! у цябе амаль усё зайшло…надеюся Швейцарыя не будзе гуляць так жа як са Славеніяй.
Ювентус не павінен нас расчараваць. 😛
Ювентус у фінале і мне прыемна. 😉 :dn: 😉
Юве маладзец!! А Швейцарыя аблажалася((