Прагнозы на спорт ад Vinar_bet
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
8 студзеня 2017 г.
ад
vinar20
|
1,399 Адказаў
|
27,305 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле Maritimo нарм браць п1, там кэф быў 2 учора, у асабістых сустрэчах у іх тэндэнцыя: заўсёды хто дома, той і перамагае, але вырашыў сёння шмат ставак не браць
Та я ж таксама, усяго 5 для размінкі)))
З тваім профітам на бетоне табе трэба менш размінацца і рыхтавацца Больш ставак па крытэрыі назірання за камандамі, якія бачыў у вочы
Вось на выходныя і ЛЧ буду рыхтаваць, ведаю, трэба
Кароче, пацаны, Винар едзe ў машыне і ў яго не грузiць інтэрнэт))))) Гэты Вася сцвярджае што ў яго ЖАЛЕЗАБЕТОННЫЯ 2 ПРАГНОЗЫ З 99% ПРАХОДЗІМАСЦЮ НА ЛЧ і я буду грэшнікам калі не выканаю яго волю =D.(не ведаю ўвогуле што ён ад мяне хоча але паведамленне ў ВК было сапраўды дзіўным быццам гэта яго апошні прагноз)
Байер – Атлетико ТБ2.5
МС – Монако ТМ2.5
Які апошні, не дачакаецеся)) я вельмі ўсім даказаць хацеў і хачу, што ў матчы Байер – Атлетико будзе ТБ, увесь інтэрнэт, усе ссаные прагнозісты кажуць, што ТМ, і статыстыка таксама гэта кажа, але паглядзіце на лік пасля першага тайма, 0-2 і яшчэ цэлы тайм, Байер не можа не забіць, гэта будзе поўная канава. А МС – Монако узяў ТМ, бо Монако было выгадна падсушыць катку, каб дома нахлобучыць МС. Але не зайшло – так не зайшло, калі зайдзе гульня фармацэўтаў і матраснікаў, то я нават у плюсе буду па выніку двух матчаў)))
я ўзяў у лайве блін тб4 а ў мяне ўжо ў двух матчах пенальці не забіваюць, Радамель ушлёпак
Та бачу, чувак, не сцы, зараз усё павінна быць… але Монако добры ууххх
ужо ледзь не засмуціўся, што не ўзяў у лайве Манака форму+1, але вопыт не падвёў
І што ж у цябе канкрэтна было, што цябе вопыт выратаваў?))
канкрэтна трэба было зразумець паплыве Сіці ці не, па тым што першы тайм да 40-ай хвіліны Сіці рвалі як кацянят па гульні, а не па ліку – бо ж яны забілі з афсайду, вось я падумаў і ў пачатку другога тайма ўзяў Перамогу Сіці, нават калі яны адставалі 2:3 я не сумняваўся, што стаўка зайдзе
добра)) ну і тым больш гараджане дома павінны былі паказаць характар апошніх хвілін гульні, што яны і зрабілі, стандарты шыкоўныя, і Монако прашляпіла, але ўжо не дачакаюся адказкі)))) там таксама будзе горача)
Так як усе гудзяць, што не вераць у Юве, я перастрахуюся і вазьму сціплы ТБ2 матчу. Але апраўданы рызыка будзе на ТБ2,5 за каэф 2,67.
ТБ2 можна дадаць у экспрэсік нейкі вернячковы))
Рэал катае вынікова, а з Валенсіёй яны любяць забавы, тым больш Валенсія зараз нестабільная, і гэтая нестабільнасць нам на руку, бо каманда можа прапусціць шмат і забіць некалькі мячоў, нават Рэалу, у якога не ўсё ў парадку ў абароне. Очныя матчы гэта пацвярджаюць. Хаця каэф невялікі, але больш за 3-х, я думаю, можам убачыць
Ну а пра Севілью тут усё ясна, Лестер, як сказаў Фонін, можа страляць толькі ў сябе дома. І калі Лестер першы прапускае, то звычайна яны прайграюць і не могуць пры гэтым забіць, таму Севілья асабліва не паручы павінна скарыстацца сваімі момантамі, якіх у іх будзе багата, бо цэнтр поля будзе за гаспадарамі, а гэта палова ўдалай гульні
Як і казаў, узяў 2 ставочкі, якія Фонин па маёй просьбе выклаў))
Узяў у лайве што Реал не прайграе, моманты ёсць, чакаю другога тайма каб ЗіЗу даў пінкоў сваім і прымусіў выправіць становішча))
мій ТБ2.5 ізі проста)) п.с. бралі яшчэ да матчу))
І абедзве каманды забіўныя і статыстыка была на нашым баку, шкада што каэф усяго 1,5 быў)) а так норм
Ой штось матч Юве і Порту такое сабе, хуткасцей увогуле няма, ўзму напэўна ў лайве ТМ1,5… сумна, пасы павольныя, Порту нічога навязаць не можа
ужняў у сярэдзіне першага тайму двайну стаўку, тайм/матч. Калі Юве не выкатае хоць бы адзін мяч, Алегры не паздоровіцца, трэба дадаць хуткасці ў атаке, а то ўжо занадта асцярожна гуляюць, мясцамі думаю лепш бы глядзеў Севілью
хорошая ставка логичная но я думаю лучше лучше взять тм 1 кэф тоже достойный Юве если и выиграет то максимум 1-0 , наверно )))) это же ЛЧ тут адэкватной игры можно не ждать
Пакуль усё шыкарна)) заменку адгадаў, ну і трохі пашанцавала Юве)) але гэта ўжо нешта а не сумнае 0-0))
красава , спадзяюся Порту не заб’юць а то я вельмі злуся буду)))) Трэба гол ад севільі давіць моманты ёсць
Та на изи за такой кеф, але не схаваю, Юве трохі панервнічаў)) шкода Севілья яшчэ не забіла для цябе, але ў цябе сёння ў плюсе?
Непаганая стата на сёння)) Стаўкі па мінімуме, і звёў рызыкі да мінімуму)) цяпер буду рабіць прагноз на ЛЭ, якая заўтра, а таксама на АПЛ і Бендестим
так, дзесьці +10-13$