Прагнозы на спорт ад Vinar_bet
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
8 студзеня 2017 г.
ад
vinar20
|
1,399 Адказаў
|
27,318 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ок, але я толькі што зарадзіў 50 % чувак)) я з’ехаў з розуму)) мне хоць на гэтым сайце п и з д ы не дадуць за такое)?
гэта жарта напэўна?))) або вірусная інфекцыя (не буду казаць ад каго 😁) цябе паразіла ???
яго Вулова пераехал(як і мой сэт з ручных дам) у покер на поінт вось ён і вырашыў пайсці ВА-БАНК на 2 поінта)
На гэтым сайце шмат чаго можна падчапіць)) нават вірус ад таго на каго ты намякаеш)))
Народ тэрмінова дапамажыце Вулове адмазацца, пазычце 10$ а то ў мяне няма)
Як і казаў, стаўіў палову банка)) праўда было нервова, было 0-2, а потым забілі 4, тры з іх у трэцім перыядзе))
маладзец а цяпер больш так не рабі)
Болей не буду)) шчыра)
Прагнозікі на заўтра)) выбіраў я, але параіўся з профі)) таму павінны быць нядрэнныя заходзікі))
1)+
2)не ведаю
3)+
4)не ведаю
5)+
увогуле вельмі нават норм стаўкі,рому і интер узяў яшчэ 3 дня назад кстати,што да Борусіі хутчэй пройдзе але вядома Лейпцыг шчас непрадказальны
ну Борусія не дасць сябе перайграць, а тым больш не дасць сабе набіць торбу, ды й Лейпцыг не здольны так забіваць, як у першым кругу, будзе роўная гульня, а там паглядзім, дзесьці 60/40 у мяне
стаўлю на Рома – Торино на ТБ 2.5
Але там кеф вельмі маленькі, а тут калі галы пасыплюцца, то больш 3-х, проста ТБ 3,5 рызыкоўна, а 3 – гэта з падстрахоўкай, лепш тады ў экспрэс дадай, калі тб2,5 берэш
Лепш у экспрэс дадаць ТБ 3, таму што тады выйгрыш таксама будзе вышэй))))
Ну або вертаннем папахнуць будзе)))
ну ладна, норм усюды нічыі, розніца ў 1 мяч, вельмі блізка было да нічыных вынікаў
Ды амаль пашанцавала…
І так, таварышы, бяру стаўку па статыстыцы, але самае-самае, што можна было выбраць.
Матч Прэм’ер-лігі 2, маладзёжны, якія адрозніваюцца сваёй выніковасцю большасць, але не ўсе.
Вэст Хэм – Фулхэм
Даю прагноз па статыстыцы, на ТБ2,5, бо ўсе скрыны гэта пацвярджаюць, што абедзве каманды рэзультатыўныя. Вэст у сябе дома б’е па варотах дакладна і дыхае ў шыю гасцям.
Госці ў сваю чаргу нядрэнна забіваюць у гасцях, а асабістая сустрэча паміж імі была больш чым выніковая.
Самі ўсё ўбачыце, думаю, стаўка сябе апраўдвае, тут можа быць заход ужо ў першым тайме, як у мяне ўчора з Міланам – Фіярэнтынай атрымалася))
Вельмі не люблю маладзёжныя з-за таго, што не відаць хто прапусціць матч, так часта можна памыліцца, напрыклад у ссаным чэмпіянаце Бельгіі або Галандыі ёсць доступ да траўмаваных
Вельмі не люблю маладзёжныя з-за таго, што не відаць хто прапусціць матч, так часта можна памыліцца, напрыклад у ссаным чэмпіянаце Бельгіі або Галандыі ёсць доступ да траўмаваных
Яшчэ адна стаўка на моладзь, яна крыху рызыкоўней за папярэднюю, але растлумачу, чаму я яе ўзяў
Каманды зараз адна знізу, другая – усярэдзіне, але гляньце на ачкі, усяго 5 ачкоў розніцы, таму Сандэрленд не абавязкова відавочны фаварыт, моладзь у шпор нядрэнная, забіваюць дома ў сярэднім па 2 мячы за гульню, але і прапускаюць нямала, калі паглядзець на статыстыку прапушчаных, гасцям жа, калі не хочуць падпускаць да сябе гаспадароў, трэба браць быка за рогі, статыстыка выездных матчаў – 1,5 гола ў сярэднім за матч… я чакаю лік 2-1 на карысць шпор, але госці могуць даць жару, то бок галовы патрэбны і тым, і тым, а асабістыя сустрэчы завершыліся не малым лікам))
Хапоель – Бейтар – прагноз па статыстыцы
Хапоель унізе табліцы, вельмі мала забівае, але дома сушыць гульні, але часам і сама можа ўкінуць выпадковы гол, але відавочна не топавым камандам, проста паглядзіце на розніцу забітых і прапушчаных. Госці трошкі лепш выступаюць, але галавой феерыяй не блішчаць, акрамя апошняга матчу, што ў чэмпіянаце Ізраіля бывае рэдка. І паглядзіце на статыстыку асабістых сустрэч, яны поўнасцю на нашым баку, звярніце ўвагу на матчы, калі Хапоель дома. Я чакаю ТМ2, бо гэта самы аптымальны кэф, і калі ўсё будзе так, як я прагназую, то кэф самы сок
ну так добрыя шансы Бейтар амаль са ўсёй 5-й ніжняй часткі табліцы сыграў на тм
так, мінус у гэтым ёсць, на тое і стаўкі ды па статыстыцы
Яшчэ два матчы па статыстыцы, кіраваўся тымі ж крытэрыямі, што і ў папярэдніх трох матчах)) Поспехаў мне і ўсім, калі хто асмеліцца ўзяць)) рызыка апраўданы, але гэта не лудаманскія стаўкі