Прагнозы на спорт ад dimiji
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 верасня 2015 г.
ад
Melbourne
|
590 Адказаў
|
15,242 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну табе паходу павезла што ўзяў па памылцы бельгійцаў))
та яшчэ трэба каб Аякс негатыўна не здзівіў, як яны як пачалі гуляць на пачатку другога тайма, я ўжо думаў УСЁ ПРЫПЛЫЛІ
ад МЮ мне патрэбны гол яшчэ, блін, а яны чота ніяяк
да ўжо сапраўды, пашанцавала так пашанцавала
паставіў не на той гол) ён аказаўся адзіным, Аякс забіў гол(але з-за фолу яго не зачыталі) і стварыў пару 90% момантаў
але стаўка зайшла, але гэта інакш, чым пашанцаванне не назавеш, хаця ў гэтай справе яно мае месца быць
я ўключыў ужо на апошніх хвілінах, так яны адпіхваліся ля сваіх варот )
хачу на Сельту паставіць, але пару ёй не знойду ) тут, мабыць, сапраўды буду ставіць у лайве.
мне не хапіла гола мю, спадзяюся цяпер нямецкае дербі хоць змогуць па банке ўдарыць адзін аднаму
лайв
паставіў на Сельту 400 рублёў па 1.77
выглядаюць вельмі цікава
та ды цяпер трэба каб у прэссе ночны хакей зайшоў, хаця вельмі падмывае калі шчыра прадаць і паставіць на перамогу ромы
ыыы пакуль пісаў Рома забіла стала нецікава ке быў 3.15 на іх(
а ў мяне з 5 ставак ужо 4 зайшло, трэба, каб ОЗ было ў Сельту, але, паходу, наўрад ці
як замаўляў глядзі)
тааа персік проста, красаўчыкі)) зразумнелі ў выніку) цяпер у мяне ўсё сёння зайшло)) вось такі дзень)) даўно 5 напрацягу запар не было)) каб адзін вечар тым больш))
стаўка зайшла, добра, што пасля першага тайма пайшоў спаць, а то давялося б добра панервнічаць
Ліён умудрыўся ўкатаць Рому))) адказочка абяцае быць гарачай
Футбол. Аўстралія Сіднэй – Цэнтрал Кост Марынерс. Перамога Сіднэй з форой -2 1.96
Сіднэй – лідар чэмпіянату, каманда, якая ўжо гарантавала сабе месца ў паўфінале плэй-оф, але відавочна не збіраецца спыняць сваю пераможную серыю, тым больш супраць такога слабага суперніка, як Кост Марынерс, які славіцца сваёй дзіравай абаронай і прапускае вельмі шмат. Хатнім цалкам пад сілу не прапусціць і забіць два-чатыры мячы – для іх гэта не павінна стаць праблемай.
стаўка прайграла
якімі ж мудакамі трэба быць, каб у чарговы раз не забіць пенальці, умудрыцца забіць гол на 8-й хвіліне і ЎСЁ, 50 хвілін катаць вату, а апошнія 15 хвілін пабегаць атакоўваць 😵
Каротка, я як заўсёды, стаўку прайграў + слоты 800 рублёў заліў 🙄 хоць, мля, зарокаўся ў іх не гуляць
хацеў сабраць экспрэс з кефам каля сотні і паставіць 200 грыўняў, але нічога путнага не знайшлося
паставіў ордынаром тры шайбы ад ХК СКА за 1.82 на Пари‑Матч, калі пройдзе буду лесвіцай гуляць 😆
эх, 2-0 пасля першага перыяду
2-0, выглядае матч і скончыцца, дзень так дзень, купа часу і тупы парожняк
та не сцы ты, выбяры нармальны матч нейкі, хоць больш-менш правераныя каманды))
да Сіднэй і блін здаецца таксама правераныя,па магчымасці гляджу іх матчы
Што ж, Аўстралія цалкам цёмны лес, як па мне…… Каманда ў прынцыпе вядомая толькі ў сябе ў краіне.
да я сачу за чэмпіянатам Аўстраліі, не так, канечне, як за АПЛ ці Прым’ер-лігай
але РФПЛ і Аўстралія для мяне амаль аднолькавыя
ну па падборы гульцоў я ўпэўнены, гэтыя краіны на супрацьлеглых палюсах) і ад гэтага і атрымліваюцца такія матчы, што няма тых персанажаў, якія могуць вырашыць лёс сустрэчы як у АПЛ ці хаця б у тым жа Зеніце або ЦСКА і іншых топах краіны. Таму і павялічваецца рызыка стаўкі, так што кінь ты гэтую Аўстралію)) ёсць шмат выдатных матчаў, ад узроўню гульцоў залежыць матч
Чэмпіянат Аўстраліі? Вы сур’ёзна?) Стаўце на нармальныя лігі і матчы і ўсё будзе нармальна)
ну а што)) я магу паставіць і на Чэмпіёншып, і на Лігу 2 у Англіі. Але там такія каманды, што ў іх вышэйшы ўзровень, чым у чэмпіянаце Аўстраліі)))) так што пагоджуся, што лепш ставіць на норм чэмпы, калі ты сам сабе не вораг і хочаш павялічыць шанцы на выйгрыш, і не аддаваць бабкі букам
Ну што ж некаторыя зусім ставяць на юніёраў, як па мне то зусім на ўдачу атрымліваецца) Хаця многія думаюць, што там ёсць догі)
на юніёраў я думаю ёсць сэнс толькі ставіць такую стаўку як ТБ або ТМ… гульні праглядаць нельга, толькі абапіраючыся на статыстыку, але ў выніку гэта будзе вельмі мала паспяховым
кароч заліў яшчэ касар у слоты 😵
перасьледуе адно жаданьне адыграцца , яно мяне і згубіць