Прагнозы на спорт ад dimiji
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
20 верасня 2015 г.
ад
Melbourne
|
590 Адказаў
|
15,246 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
нічия будзе.
Димидж, выкладвай так, а то спасылку рэжа
футбол.Фінляндыя.
впс-хік
п2
1.1к рублёў
тыпу інсайд) 😁
кароче вялікі ЛОЛ 😁
у лайве яшчэ даставіў 900 рублёў, у цэлым на матчы страціў 2к 😁
я ебаў гэтых інсайдэраў
ёпты 3:0 не дрэнна цябе “заінсайдзілі” Я б сказаў, па самыя ляхі цябе заінсайдзілі))))))))) Гэта я як-то паставіў у прэсе на порце, па-мойму, першы тайм вяла 1:0 у канцы прапусцілі два мячы. а потым яшчэ два па-мойму))))
![]()
Медыя ад удзельнікадаўно тут нічога не пісаў, паспеў нават забыць, што такая тэма ёсць) грошай мала, але трэба нешта прыдумваць 😁
Алімпіяда. жанчыны. футбол
Бразілія-Швецыя Ф1-1 1.99
+
Ліга чэмпіёнаў. футбол
Аякс-Ростов
ТМ2.5 за 1.77
агульны 3.5
5$
Арсен, калі ты гэта чытаеш, я гатовы прыняць мае два поінты супраць любога падзеі 😌
лысы з
бразер з маёй аватаркікатакае чацвёртую нічыю запар😵
Лысы ЛЧ наш помні 😁
відаць што ў Рэала зараз спад, да і Эйбар добрая каманда, як яны ў Севільі нічыю вырвалі, ты б бачыў
блін блін блін, браў тры нічыі Туркі-Укры, Італія – Іспанія і Ісландыя – Фіны
у апошнім суддзя дадаў 4 хвіліны, забілі на 90+5
абіда ((((
сотка на выхад 😖
ўспомніў, што ў мяне ёсць свая тэма нібыта з прагнозамі 🤠
за апошні час шмат прайграў, так што, як такога банкролу няма… 🙂
учора ўначы склаў прэсік на маладзёжную лігу чэмпіёнаў
ЦСКА – Бенфіка ТМ3.5 за 1.53 (цска перавяла лідараў маладзёжкі ў асноўны склад, глядзеў матч з Русэнборгам – стваралі моманты з цяжкасцю, там было два пенальці, у цэлым можна паспрабаваць і менш тотал)
Зальцбург – Атлетыка, ТМ2каманд 1.5 (Атлетыка, гуляючы 60 хвілін 11 супраць 9 Севільцаў, умудрыліся прапусціць два галы, потым якімсьці цудам забілі трэці і ўсё ж прайшлі далей 😵)
Барселона – Порту П1, Порту хоць і выйгралі ў румынаў з лікам 3-0, забіўшы на кантратаках, але Барса ж абыграла з лікам 4-1 ДБоруссію, пры тым што зрабілі камбэк, у цэлым гуляюць вельмі цікава, пара ўжо маладзейшай камандзе каталонцаў сябе праявіць
Агульны кээф : 3.6 сума стаўкі 300 рублёў
ах так, у блогу буду плакаць як несправядлівы да мяне лёс 😁
Бацька ў будынку, ратуйце задніцы)
са скрыпам, але заехала
я ўмудрыўся частку стаўкі прадаць, убачыўшы, як Барса гуляе 😔
ім той штуршок добра дапамог 🙂 у выглядзе прапушчанага мяча
чакаем дарослай ЛЧ
сёння стаўлю на ЛЧ
Барса – ПСЖ, перамога Барсы. гаспадары калі не прайдуць, то павінны як мінімум захаваць твар і перамагчы ў гэтым матчы. Апошнім часам выглядаюць вельмі нядрэнна, Неймар быццам бы паабяцаў забіць пару мячоў. 1.55
ДБоруссия – Бенфика, праход ДБоруссия, нават на выездзе гульня выйшла роўнай, хоць і прайгралі але стварылі мноства момантаў, ну і класам як-не-як вышэй будуць, калі глядзець на тое, што Реал здолелі ў групавым этапе абскакаць. 1.54
Сума стаўкі : 400 рублёў, агульны 2.37
усё вельмі лагічна, павінна зайсці
вельмі не люблю простыя лагічныя стаўкі, таму пачынаю прыдумляць сабе стаўкі на куты, удары ў створ, а што яшчэ горш офсайды ці фалы
але калі прайграешся на такіх, статыстычных стаўках, думаеш які я балван, пастаў проста на зыход і глядзі матч, а не выціскай з сябе жоўць, хвалюючыся за кожны фол ці удар у створ
у логіцы не абавязкова статыстыка. Логіка – гэта калі ставіш на ОЗ у матчы, дзе адна каманда змагаецца за выжыванне, а другая – за зону пераходу ў вышэйшы дывізіён, і тут як раз звычайна стаўкі супраць статыстыкі, таму што дзякуючы ёй даюць завышаныя каэфы.
заехала
што зрабіла Барса гэта проста жэсць
Трошкі не па справе ….. прабач).
Проста заўважыў, DIMIji, што тэгі ў тваёй тэме вельмі смешныя.
У “пошуку” здаецца аналагаў будзе цяжка знайсці 😁
калі стваралася тэма, не надта разважаў наконт тэгаў, а хацеў нешта з гумарам прыдумаць 🙂
Ростаў – МЮ Х2, Моур настроіўся на перамогу ў гэтым турніры наколькі я разумею, паскардзіўся на поле, ацаніў суперніка, паглядзеўшы іх матчы, думаю, што нядрэнна падрыхтаваліся. Ібра, які атрымаў бан у Англіі, дакладна сыграе ў гэтым матчы, ды і ўвогуле чакаю асноўны склад на гэты матч. 1.22
АПОЭЛЬ-Андерлехт, АПОЭЛЬ забʼе, верхавога матчу тут чакаю, бельгійцы, па-мойму, тут не заслужвалі гуляць, вельмі шмат памылак у абароне, лініі не вытрымліваюць, а вось кіпрыёты на куражы, ды і адрозніваюцца амаль ва ўсіх матчах. 1.31
Капенгаген-Аякс,індывідуальны тотал Аякса М1.5 гаспадары не гуляюць асабліва вынікова і прапускаюць вельмі мала. За шэсць матчаў ЛЧ прапусцілі ўсяго два галы. Аякс жа не славіцца асаблівай выніковасцю. 1.34
Сума стаўкі : 400 рублёў, агульны каэф : 2.13
хацеў увогуле прапусціць сённяшні вечар і не ставіць, але папакопаўся і наковырваў вось такі прэсік.
у лайве што-небудзь толкавае хачу вырубіць.
сёння адчуваю саберу прэсік з тваіх прадвідзенняў, Фоніна і сваіх)) усяго па крыху падхоплю)
пакуль круціў стаўкі туды‑сюды, напутаў і ўзяў гол бельгійцаў замест гола кіпрцаў
хаця ўсё ж ОЗ павінна быць
а я ўжо сабраў вельмі сціплы экспрэс)) проста хачу заходу бо ў мяне экспрэсы даўно не заходзілі))
Які канчатковы кф атрымліваецца?