Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
179,933 Прагляду
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ад дзяўчат абавязкова выключна рэальныя фота! 🙃😇😍
Мммм,плюшкі,гэта я люблю)))
Добры дзень. Мяне завуць Макс і я прыйшоў забраць 200 поінтаў .;[
2000 не трэба?
Напішы пра сябе, адкуль, колькі гуляеш, макс занос колькі і т. п.
Проста я думаў анкету не проста так запаўняў:) можна і 2000 а, можна і 20:)
Вэлкам і налічана!
Прывітанне, Даша, трэба паставіць аватар і трохі апісаць пра сябе), пра свой досвед гульні і іншае
Прывітанне, Макс, гэта пахвальна, але ўсё ж трэба крыху напісаць пра сябе і пра свой досвед, дзе гуляеш і іншае
Не новы, але бонус таксама хачу😄
Завуць Вадзім, з Украіны.
Граю ўжо пару гадоў, любімае казіно PokerMatch 😄і joker.win абодва ўкраінскія.
Прывітанне. Досвед, мне здаецца, як у многіх тут, сумны. Граю ўжо 3-4-ы год. За гэты час у мінусе на ўсіх праектах на 2кк. Лепшы праект па маім меркаванні – Play Fortyna, вядома ж 🙂
Прывітанне. Вадзім 47 гадоў. Граю ў Pokerstars і Плэй Фортуна.
поінты налічаны
Прывіцікі. Я -Дзяніс. Можна бонус?
Так табе не дадуць нічога,каротка напішы пра сабе,адкуль, і колькі гуляеш у казіно,бк і г.д.
Дзяніс. Сам з Масквы. У казіно гульню каля 8-10 гадоў. Казіно Лев, Клубнічка – мае любімыя
Сардэчна запрашаем на форум, мне цікава: твае любімыя казіношкі не маюць ліцэнзіі – гэта палова беды, а выплочваюць ці яны буйныя выйгрышы і ты асабіста выводзіў з гэтых так званых скрыптовых казіно грошы і якую суму?
Пойнты налічаныя
Пойнты налічаныя
я Іжэўск ,усім прывітанне завуць влад)
Усім прывітанне) мяне завуць Марат! Лудаманскі стаж – ужо амаль 15 гадоў) актыўны карыстальнік форуму ТТР. Але буду паступова пераязджаць да вас, прашу любіць і шанаваць) працую фрылансерам, і заліваю ўсё, што ёсць у онлайн-казякі) Сачу за сайтам LCB ужо даўно, бяру тут інфармацыю пра новыя казіно. Паспрабую прывыкнуць да форуму, пакуль усё выглядае занадта громаздка для мяне) Дзякуй! 😉
Усім прывітанне!
Я тут даўно, але па нейкай прычыне доўга быў у рэжыме чытання, пакуль нядаўна)
Магчыма, вы мяне ведаеце пад нікам Tony80
Што яшчэ пра сябе расказаць.. хм.. гулец, і з гэтым ужо даўно зміріўся.
Жадаю ўсім добрых выйгрышаў і менш замазак)
Добра было б пару слоў пра свае гульнявыя прыярытэты – гульні, казіно, “стаж”…
Всем привет я Міша,жыву ў Омску, граю 7 гадоў, падабаюцца слоты і блэкджэк. Пра форум даведаўся ад знаёмых,калі сутыкнуўся з праблемамі выводу, дзякуй Вам за дапамогу)
прывітанне,мяне завуць Аляксей..апошнія гады 3 актыўна лудаманю,граю ў покер,ставочкі ў бк..усім жадаю добрага профіту)))
Прывітанне, мяне клічуць Максім. У афлайне пачаў гуляць прыкладна ў 2004 годзе, у анлайне з 2015. Пра форум даведаўся проста падчас зносін з гульцамі ў тэлеграм. Сам родам з Екатеринбурга. Гульню ў асноўным у самых папулярных: ПФ, Поши…
Усім прывітанне:))
Мяне завуць Нігіна, 24 гады.
Люблю розныя рэчы гатаваць і гуляю ў розныя гульні))
Па большай частцы люблю доту.
Працую ў лагістыцы, але хутка буду ў турызме. Адпраўляць людзей куды ПАДАЛЕЙ гэта класна :))
Пастаў на аватарку якую-небудзь карцінку, бо без яе 200 поінтаў не даюць.