Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
179,928 Праглядаў
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне. Мяне клічуць Максім
Ку) Мяне завуць Марынка))
Патрэбны аватар і трохі больш падрабязнасцей) дзе гуляеш і г.д.
таксама трэба больш падрабязнасцей)
.NigYouПрывітанне, я Кэт, жыву ў прыгарадзе Санкт‑Пецярбурга. У казіно пачала гуляць адносна нядаўна, вялікіх поспехаў пакуль не дасягнула, але я гуляю хутчэй з любопытства, чым з жадання зарабіць. Я люблю спрабаваць новыя гульні, чытаць на іх агляды, глядзець рэйтынгі і правяраць іх на ўласнай скуры).
Люблю слоты з цікавай сюжэтам, ходам гульні і, вядома, з добрай бонус‑гульнёй)))
З апошніх выпрабаваных мной мне спадабаліся Wish Master, Hell Hot Fruts, Dead or Alive 2, Ocean’s Treasure, Arcane Reel Chaos, Khonsu God of Moon Mega, Cyberslot, Playboy, Book of Ra deluxe, Cops and Robbers Vegas Nights.
Усім прывітанне і, як кажуць рыбакі, “ні хваста, ні лускі” вам, хлопцы!!!))
Вітаю)) мяне клічуць Ілля
Прымацуй аватар, раскажы пра гульнявы вопыт і перавагі, а то толькі за адну такую фразу нішога не налічаць.
Прывітанне, а за май плануюцца налічэнні?)
Не,яшчэ за красавік не нарахоўвалі)
нарахавана
залічана
Нагадала….
Вітаем )))
Можна мне?
велкам і налічана
канешне, напішыце пра сябе і атрымаеце)
Вітаю ўсіх. Я Настся) мне 25 год, чвэрць стагоддзя) заядлая гульнявічка.. марыю хаця б аднойчы сарваць джэкпот. Цяпер на заробках, але часова без працы. Карма… Я яшчэ люблю лавіць рыбу, мой хлопец называе мяне “мій рыбак”) гэта так міла-міла
Я чалавек неп’ючы, таму жыву спакойна)
Больш нічога цікавага не магу расказаць
Дзякуй,за ўвагу і прыемны бонус=) усё атрымала!!))
Вэлкам, паінты нарахаваныя
Прывітанне, я ў вас навічок, у Латестфорум трапіла выпадкова, пасля таго як у адным казіно не захацелі выплаціць выйгрыш, параілі звярнуцца па дапамогу сюды, вось так да вас і трапіла)
А ўвогуле мяне клічуць Людміла,граю не так даўно,таму сказаць нешта канкрэтнае пакуль складана,прабую ўсё па крыху,але аддаю перавагу слотам,т.к.шмат чаго яшчэ незразумела,ну а далей будзе бачна што і як)
Сардэчна запрашаем.
Кінь пакуль не паздна, Людміла. Гэта не тваё і табе гэта не патрэбна.
Прывітанне ўсім. Я Даша. Можна мне, калі ласка, бонус?
Я таксама хачу,толькі не разумею куды іх потым выкарыстоўваць)
Так не зойдзе, трэба коратка напісаць пра сябе, пра свае захапленні і г.д.
На гэтыя балы можна купіць у крамах розныя плюшкі,пачынаючы ад фры-спінаў,да рэальных грошай.Калі будзеце актыўным юзэрам,то ў далейшым можна канвертаваць у кэш і вывесці гэтыя балы.