Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
179,928 Праглядаў
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітаем! Трэба яшчэ аватарку, гэта абавязковая ўмова))) І калі можна падрабязней пра сябе))))
Што такога смяшнага Паш я напісала????
Рэвнуеш?
Фотка штосьці адразу не падгрузілася, выпраўіў)
Ой, наконт падрабязней – вучуся, працую, у агульным атрымліваю асалоду ад жыцця) Нават не ведаю, што і расказаць, пытайся што цікавіць – раскажу)
Ну пра жыццё не вельмі то цікава)))) Форум пра казіно, вось гэта цікава, дзе круціш? Якія слоты? Які дыяпазон ставак? Якія вялікія заносы? Які зліў? Ці ставіш стаўкі на спорт? Гэта як бы міні-сачыненне))))
Вітаю ўсіх, прапусціў я гэтую тэму, і раней тут нічога не пісаў. Мяне клічуць Влад, пачынаў са ставак на спорт, у далёкім 2011 г. у ўзросце 16 год зарэгістраваўся ў БК (На Батю), сябра тады актыўна ставіў, пахваліўся выйгрышамі, так вось, наскрабаў я 200р і задэпанаваў, і не разумеючы, што раблю, падняў тады 36.000р, бацьку сказаў – пайдзём згонім грошы забраць трэба, (рэгістраваўся на яго імя) ну вось гэта і быў першы ўкус “лёгкіх грошай”, далей пайшлі хайп-праекты, апцыёны, у выніку я прыйшоў да ігральнай дзейнасці, гуляю я не так даўно – каля 2.5-3 гадоў, таму што да апошняга не верыў, што нешта можна выйграць, цяпер, вядома, усё ўсведамляю, эмоцыі, мы жывём дзеля іх, а якія эмоцыі, калі ў тваім любімым слоце ты б’еш усе рэкорды – проста няапісальна. Іншая бок медаля вельмі жахлівая і гаварыць пра яе мне не хочацца. Хто зразумеў – той ведае)
Максімальны занос х3400 па стаўцы 100р. у Dog House, летам 2020, да гэтага моманту ніколі не было падобнага, самы першапачатковы занос з дэпазіту 200р па стаўцы 8р х1250 Dragon Maiden ад play n go, першыя эмоцыі адчуў тады.
Здаецца ўсё, коратка расказаў history. Усім жадаю ўдачы, і не паддавайцеся негатыўным эмоцыям. Бярыце над імі верх, і ўсё атрымаецца😉
Пацитатаваў сам сябе, а першае паведамленне схаваў, бо не знайшоў, як выдаліць 🙂
ну не пісаў і не пісаў, навошта пачаў? яшчэ і Влад, засмуціў(
Чаму расстроіў? 🙂
Ужо і не ўспомню, але здаецца, было нешта абіднае
Кыш адсюль,гэта тэма для пачаткоўцаў!
Усім прывітанне. Жыву ў далёкай Сібіры, дзе мядзведзі ходзяць па рэстаранах, а ў дамах больш за 30 не бывае. Выйграю пераважна ў спорце, а прайграю ў слотах… Ну ўвогуле ўсім здаровенькі, хэлоу, прывітанне і г. д. і т. п
Ну, як кажуць, сардэчна запрашаем у наш дружны калектыў!
Дзякуй. Даўно глядзеў як госць і усё ж не вытрымаў, зарэгістраваўся,каб крыху паспрачацца на стаўках… хоць звычайна пад іншым нікам рэгаюся… але тут чаму то ён заняты.)
Ну значыць, адважвайся, усё ў тваіх руках))))
Каб мне яшчэ пазбавіцца ад премодэркі і я б запаліў у прамым эфіры!))))
Табе ўсяго толькі застаецца)))) Усяго 5 пастоў напісаць і ўсё будзе ок))))
Навічок Мухтар з Баку)
Салам, гарадаш! Як сітуацыя? Ты як‑та вельмі мала пра сябе напісаў)))) Распавядзі падрабязней, у якіх казіно граеш??? Стаўіш стаўкі на спорт? Колькі максімальна выйграваў? І гэтак далей…
Азербайджанскую мову я добра ведаю))))
Але пішы па‑руску))))
Усім, хто выканалі ўмовы, пойнты налічаныя
Цікава а што за нік такі заняты?)Не ўжо Робін Гуд😃😃😃
Не, не Робін Гуд..))) Прыкладна тры гады таму зарэгістраваўся мімаволі, не напісаў ні аднаго паста і пароль забіў. Пару разаў спрабаваў ўвайсці, але піша, што нік заняты, а пароль не аднаўляецца. Увогуле, перазарэгістраваўся… Не мая практыка мяняць нікі пры рэгістрацыі на новых форумах і мульціць, заўсёды рэгаюся пад нікам serq777. Таму, калі можна, прашу адмінаў змяніць мне нік…. калі можна..)
@serq777
Так, хутчэй за ўсё, усё ж 19-ы. Прошу той акк выдаліць, а гэты пакінуць… Божа мой, першы мульт на форумах атрымаўся…)))
2 гады не наведвае форум! Можа выдаліце гэты профіль???
Напішы @ivanpronin у прыват з тлумачэннямі і просьбай