Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
179,933 Прагляду
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Жэка. Норыльск. Ёу. Улада белым
Усім прывітанне, з Мінска. Юрый, Прасіў Леніна перайменаваць нік на ” Юрый Гагарын” .
Трохі гуляю ў слоты, часам гляджу стаўкі, усё па крыху.
Да 2014 г. і не ведаў, што ёсць анлайн-казіно, БК. Наведваў наземку, зараз рэдка там бываю)
Прывітанне ,так думаю прыйшоў час прадставіцца ,пару гадоў хапіла паглядзець што і як ,Ігар , жыву ў Уфе ,пачаў са ставак на спорт, ды і ў прынцыпе кінуў іх прыкладна праз 7 гадоў,прыступіў да казіно.
Прывітанне Ігар, дакладна так сама я прыйшоў на форум, вітаю.
Удвая прыемна бачыць форумчан якія праз некалькі гадоў, “выйшлі з цені”…) І вырашылі сказаць пра сябе пару слоў. УДАЧЫ!
Столькі інфы пра казіно і г.д., я адкрываў, хацеў даведацца адно, у выніку атрымалася шмат новых пытанняў, я доўга спрабаваў прымусіць сябе ўвогуле шукаць разуменне ў казіно і ўсё, што з гэтым звязана, а на форуме размаўляць як бы нават сорамна, што-небудзь спытаеш, пасмяюцца або тыпу таго.
Добры дзень мяне завуць Нікіта я гуляю ў казіно з 2012года і магу атрымаць 200пойнтаў
Сардэчна запрашаем у наш шалаш! Я Алла, прыемна пазнаёміцца)))
прывітанне, яшчэ не прадставіўся, Аляксей, Эстонія, прыемна пазнаёміцца 🙂
Як табе такое? )
Прывітанне, Костя, я таксама рады, што ты тут ужо шмат гадоў. Мы з табой, як у войску кажуць, дэмбэлі 🙂 . Ты суразмоўца вельмі адэкватны, з табой цікава размаўляць. Дарэчы, я таксама доўга прыглядваўся да рэсурсу, бо на тое былі падставы. Тролі, хейтэры мяне пераследавалі, не толькі мяне, нават знайшлі маю анкету ў ВК і там у мяне было выставлена хатняе фота, дзе індыкі, куры сфатаграфаваны, так мяне абзвалі курэёбом. Пронин ведае ўсё – як мне печань яны пасадзілі. Я заўсёды прывітаю на форуме добразычлівае зносіны і пра гэта тлумачыў усім навічкам. Сам ведаеш, якая моладзь цяпер – думаюць, што яны разумнейшыя за ўсіх, магчыма разумнейшыя за нас, старых, але не ў кожнага дастаткова выхавання, не такое, як у нас, людзей з эпохі СССР. Усім розуму, міру, дабра і заносаў.
Дзякую за добрыя словы, ды нас тады мала засталося – былі паняцці і ў азартным свеце таксама… Тады ў асноўным гульцы ваявалі з казінохамі, былі, канечне, і “тролі”, як без іх… Хоць і тут перыядычна сустракаюцца такія, а потым знікаюць у нікуды далёка…)
Памятаю цябе яшчэ з іншага рэсурсу па “покеру”… Тут мала хто ведае, што ты “жывучы легенда” таго часу, да таго ж “фартовы словік”… І тое, што ты хочаш забыць, іншыя аб гэтым толькі толькі спрабуюць даведацца….) У цябе “ігрокскі стаж” у анлайне, па-моему болей за мой будзе…, У мяне з снежня пайшоў толькі дзявяты годок і ў гэта цяжка паверыць, але… Але мне дагэтуль падабаецца рулетка)
Сам дзесяць год прыкладна прыглядаўся да гэтага форуму, тады быў на іншым на “…эгаісты” і ўсё ішло добра, праводзілі розыгрышы, турніры, нават давалі па дзясятцы грашыма на тэставанне казіно, але… Але потым у тых адміністратараў здарыўся каллапс, жаданне разбагатець перамагло здаровы сэнс і пачалося… Травілі нашых, выкарыстоўваючы троляў, не па-дзіцячы… выкладалі асабістую інфу, адрасы пражывання, выкладалі рэальныя фота. Увогуле спрабавалі апаганіць брудам… Так што давялося сыходзіць, але і тут спачатку спрабавалі “даставаць”. Потым супакоіліся,…
PS. Але памяць яна такая, усё памятае… Вось дагэтуль за перамогу ў конкурсе “торчаць” асабіста мне новы ноут, а прайшло ўжо гадоў шэсць. Хоць усе адміны эгаісты бі́лі сябе ў грудзі, маўляў усё будзе, напэўна за сябе казалі…)
Я цябе разумею, як ніхто іншы. Вельмі мала засталося нас старых, стамляюцца, відаць, ад зносін на форуме 🙂 . Дарэчы вельмі шмат тут на форуме троляў старых і новых, магу нават пералічыць, але не хачу старае варажыць. Памятаю наш адмін Пронаў таксама мне казаў як ты, што ведае як мяне даставалі тролі, між іншым і яго самога даставалі, таму тут на форуме доўга не застаюцца тыя, хто не ўмее мець зносіны, адмін іх прытрымлівае. Дарэчы калі мяне выводзілі, ён жорстка і мяне папярэджваў – ведаю, але не для таго прыкруціў тут гэты рэсурс, каб балаган разводзіць! Я рулетку гуляю, але не часта, у асноўным кручу слоты. Зрок моцна падсадзіў, у краме без акуляраў цэннікаў не бачу, таму мала зносін на форуме. Зараз тры месяцы толькі з андроіда на форум хадзіў, калі быў у Абхазіі – нязручна, але хадзіў, каб ведаць, што да чаго. Зараз гэта адзіны форум, дзе камунікую, раней хадзіў па іншых, але ўжо не хачу. Зразумеў, што гэты форум лепшы з усіх рускамоўных. Ад цябе ніколі не бачыў неадэкватнага паста на форуме і не бачу, каб ты з кімсьці груба размаўляла, калі самі не заслужылі. Ты таксама стала для мяне паважанай асобай. У мяне звычка – кажу ўсім так, як думаю, гульцоў бачу здалёку, падтрымліваю іх і дапамагу чым магу. Ты такі ж справядлівы і таму паважаю. Дай Божа нам усім гульцам цёплы дружалюбны форум для зносін і пабольш нам заносаў.
Згодзен з табой на ўсе “100”, выдатны форум!
Калі паігрываў у наземцы – добрыя часы былі, ах, як даўно гэта было…, тады хоць са зрокам, добра… А цяпер таксама, як і ў цябе, падсела, ужо без акуляраў пісаць цяжка, таму выкарыстоўваю камп. Поспеху, фарту і вялікіх выйгрышаў нам усім!
Усім прывітанне. Мяне завуць Дзмітрый. Даўно тут быў зарэганы, але як-то нічога не пісаў ды і даўно не заходзіў. Жыву ў Чувашыі. Зараз буду праглядаць форум. Спадзяюся, чым-небудзь таксама дапамагу інфармацыяй
Усім прывітанне Артур, 31 год з Ленінградскай вобл. граю даўно, вельмі хачу 200 пойнтаў)))
Перм, Андрюха-32годзіка. Прывітанне ўсім залежным)))
Трэба прымацаваць аватар
Поінты па посту671 налічаны
мирон71 забанены
Астатнім налічу пазней
Што-то не зарахавалі)
Вы не ў царкве вас не падмануць )…”Манагер” гэту аперацыю робіць не кожны дзень, а раз на тыдзень.
Пойнты ўсім налічаны
А можна не 1 раз атрымліваць 200 паінтаў???
Канешне ж магчыма і не толькі 200 поінтаў, а і больш. проста трэба быць актыўным на форуме… 😎
Але ў гэтай тэме, за тое, што расказалі пра сябе, ТОЛЬКІ адзін раз! За гэтым “сочаць” админы 😮, “мульты” не пройдуць”😎
Хэлоу піплы, я Сярожа, мне 20, жыву ва Украіне. Пазнаёмімся )