Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,499 Адказаў
|
180,595 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне, завуць Валеркай, найчасцей зараз гуляю ў 1xSlots, апроч казіно іншы раз гуляю ў Hearthstone (тэж тая яшчэ рандомная дзіч), часам стрымлю! Усім жадаю заносаў і толькі пазітыўных эмоцый ад гульні!
дарова ўсім, я Аляксей , мяне 30 гадоў) люблю аўцікі пакруціць, прагматыка асабліва. Масква(
Раман, 29 гадоў. жыву ў Калуге. кожны дзень запрашу ў xbet 50-сотэнку, у агульным усё, што ёсць – тое і зліваю. за ўсё жыццё выводзіў 3-4 разы ў сярэднім каля 5к сумы. проста фанатею ад ультра фрэш эндарфінаў. калі няма што рабіць – кручу фанты ў топ-слоты таго ж 1x. спадзяюся, патрапіўшы сюды, хоць нешта пачну разумець у лудаманіі, пакажу ў ветцы з бездепамі, але зарэгістраваўшыся пачаў асвойвацца. усім прывітанне
Пойнты за прывітанне налічаныя
Усім добрай пары сутак і моцных заносаў мяне клічуць Слава я з Урала дакладней з горада рэальных пацаноў з Пермі іграю ў покер і катаю слоты частенька звычайна на 1xBet у казіно сяджу а покер – гэта PS Sochi
Прывітанне,усім.Мяне завуць Серэга.Граю ўжо навернае больш за 3 гады,так жа часам запускаю стрымы ў казіно.Сам са Свердлоўскай вобласці мне 29 гадоў.
КУ, я – Нікіта, стример мабільнай гульні Клэш Рояль і казіно 🙂 У казіно абажаю баккара і слоты: уся лінейка «Legacy»! Коя, варлорды, токі тайм, вуду, уцэлым нізка-серадні валатыльныя. Рэкорд у мінотавры 322 спіны без міна і…. міныч прысеў на 2-ю у выніку х2 ахахахаха
Прывітанне, дай спасылку на стрымы. Я таксама абажаю Клэш Рояль
Усім ханды-ванды!!!Лёха 41 год,живу ў Маскве фанат Спартака, граю ў казікі і раблю стаўкі.Усім фарту😉
Добрага часу сутак, мяне завуць Юрый, я з Кузбаса, гуляю адносна нядаўна…
прывітаю ўсіх лудаманаў!
мяне клічуць Артур, 33 гады
бродзяга, алкаголік, лудаман і проста распі**яй па жыцці
гуляю з часоў 5-рублёвых аўтаматаў
у цяперашні час пераважна покер
быў заезд 8500$
хачу атрымліваць інфармацыю пра крутыя акцыі
таму я тут
ўсім фарту
Ласкава просім, дружань, размяшчайся ) Калі што кажы, што ад Хуха перасоўваешся)
За фаната Спартака лайк, адразу відаць наш чалавек)
Міхаіл, зараз граю па дробязі , граю ўсё жыццё, я з Масквы, ttr, serf,marafon , чытаю форумы шукаю бездэпы))
а дзе паінты за прадстаўлялова?
Хамства ты можаш пакінуць дзе-небудзь там, тут гэта не пракатіць.
Поінты за прывітанне налічваюцца не кожны дзень, так што чакай.
ну гэта тыпа гумар
Прывітанне ўсім! Мяне клічуць Лёха і гэта маё першае паведамленне на вашым форуме) Граю не вельмі даўно і таксама не вельмі даўно і не вельмі вынікова…))
Прывітанне ўсім, мяне завуць Антон, я на гэтым сайце зарэгістраваны ўжо напэўна больш за год, але вось аватарку толькі сёння зразумеў, як паставіць)))
Ну вось, я 2 тыдні таму прадставіўся 6 чэрвеня, а паінты так і не атрымаў(((
бо не было аватара
Эммм,,,,сапраўды?Ну да ладна спрачацца не буду можа так і ёсць не памятаю.Але зараз жа ён ёсць.))))Або я спазніўся?)))
не было дакладна, а цяпер цяпер са ўсімі ў агульнай кучцы атрымаеш)
Добрага дзянёчка! Я жыву ў Маскоўскай вобласці, у асноўным гуляю ў казіно 777igr,semerka4.com і sport-slot Усім вялікіх заносаў)))
Няхай жыве вождзь!!!Дзякуй)))