Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,499 Адказаў
|
180,599 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таня не забывайце прыкрэпіць аватарку, АТО без яе не не будзе паоШчрэнняў)
А дзе вы ўсе гэтыя 5 гадоў былі?))
Так іх і так няма тут, я ўжо тыдзень як напісаў і цішыня
Яны налічваюцца не імгненна
Налічана!
Каб атрымаць поінты, прымацуйце аватар
Аватар павінен быць з сіскамі, інакш поинты не атрымаеце
Фота на аватарку, напэўна, выбірала не так ужо і хутка))))
Усім здарова! Я Макс, з Карэліі!!! У казінах гуляю крыху больш за год, але тым не менш зарэганы ў 30+ казянах))) сам у ах*е…. амаль ва ўсе дэпаліў. Самыя часта наведвальныя казіны – вавада, буй, джу, пф…. Пачынаў гуляць у слоты, першы дэп 1050р, браў бонус, адмыў і вывёў 5500 у слот) і з таго моманту я чамусьці вырашыў для сябе, што ізі мані….. Дарэчы за ўвесь перыяд дэпазіты і вывады прыкладна роўныя, нават можа трохі ў + калі браць усе казіны. Якось так…. максімальны х у мяне х3300 роўна ў ДОА 2, ну былі па х2000 і г.д…
Сардэчна запрашаем у нашу банду)
тут няма банд, хопіць прыдумляць ад сябе ..
Усім прывітанне, маё імя Алена, мне 33 гады. Я з Навасібірска, гуляю ў казіно Риобет, пакуль яшчэ ў слоты, там далей будзе бачна 🙃🤔🤔. Гэты форум параіў знаёмы.
паставце аватарку ў профілі
Усім прывітанне, я з Ульяноўска, мне 32 годзікі. Люблю круціць бездэпы і выйграваць.
А што яшчэ пачыркнуць? Каб 200 поінтаў атрымаць ?
Усім, хто з аватарам, пойнты налічаны
Салют. Ну або прывітанне. Усім. Мяне завуць Даніл, і я жыву ў Самары. Тут тыпу навічок.
Амаль побач я жыву, 740 км ад цябе. Вось нядаўна праязджаў праз Самару. У цэнтры горада крама пад назвай “Радио АСС”. На жаль, яна была зачыненая і не ўдалося высветліць, як жа можна радыёфікаваць гэты важны орган або мілае жывёла 🙂 . Прывітанне – тыпу навічок, дабро пажадаць на форуме, размяшчайся, вывучай форум і ўлівайся ў калектыў. Хвастайся сваімі поспехамі ў гульні ў спецыяльных тэмах. Поспехаў у гульні і адсутнасці праблем у анлайн-казіно.
Усім прывітанне,Мяне клічуць Вікторыя, граю каля года,мне падабаюцца многія слоты,вялікіх заносаў не было,калі не лічыць 2 разы па х900
Тое, што прадставіўся і пра горад паведаміў – гэта добра, хацелася б пачуць гульнявыя прыярытэты… Хоць “навічок”, гэта можа быць тыпу не вызначыўся)
Усім навічкам вэлкам
Пойнты налічаны
Прывітанне)я Аляксандр)гуляю ў слоты на Пін-Апе,і ў покер на ПокерМатч)
Вітаю, Аляксандр!
Яшчэ адзін мульт на сайце і будзе бан!
…гэта я пра аккі Гушечка і Молочник.
Усім добрай пары сутак, мяне клічуць Кіруха, граю вельмі даўно і шмат дзе, сам з Екацярынбурга…
Усім прывітанне,мяне клічуць Андрюха,практична ўжо год тут бываю,гуляю ўсюды калі кеш ёсць))))
Усім аматарам азарту добры час сутак. Мяне клічуць Антон. Граю больш за 10 гадоў. Перавага – слоты, стаўкі практычна не раблю. Жадаю ўсім поспехаў у іх пачынаннях.