Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,499 Адказаў
|
180,697 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аляксей)
Усім Ку мяне завуць Богдан, я вясёлы і вельмі пазітыўны чалавек, палюбіў казіно дзе-небудзь 3-4 гады таму, і вось усё яшчэ гуляю і буду гуляць у іх, усім добрага дня і настрою ЧикибамБони вам перадае прывітанне
Усім прывітанне! Я Яўгенія. Граю ў анлайн-казіно адносна нядаўна. Раней гуляла ў наземных. Часам гуляю ў покер
а калі налічваць?
Хацелася б, каб навобранцы пра свае прыярытэты расказалі… Ну там кручу слоты ці гуляю ў покер ці ў рулетку… Шукаў аднадумцаў, выпадкова “ўвязаўся” на форум, LCB, спадабаўся, вырашыў застацца… 😃
І пра свае перамогі расказалі… Граю прыкладна тры месяцы, быў занос 100К, але мяне кінула казіно ці наадварот выплаціла да капейкі… Толькі адклеіўся мозг, ну проста як мая цёща.., каб яна была здаровая… 😎
Згодны з табой, што гэта Alexei ?Хто,што хер ведае, распавёў бы пра сябе коратка і ясна, колькі гуляеш у казіно, покер і г.д. і злівы максімальны, выйгрыш і г.д.
P.s Lenin можа тым, хто не раскажа пра сябе, не выдаваць поінты. Па-мойму так сумленна, а так пішуць імя і ўсё(
АТО.., нават сустракаюцца і такія, якія самы першы пост у гэтай скрыначцы не чыталі… Тады нагадаем…)
Усім хто з аватаркамі. а таксама тыя хто заходзіць і адпісаў пра сябе нешта акрамя імя. паінты налічаны!
Дзякуй. Асабліва тым, хто дапамог з аватарам. Атрымана)
Добрай раніцы ўсім !)
Мяне завуць Арцэм 28 гадоў.
Сам родам з Масквы , але на дадзены момант пражываю ў Нарвегіі .
Стаўкі як хобі. Ваш сайт параіў знаёмец , планую застацца так як паглядзеў шмат чаго цікавага ёсць )
Ну дык вітаю ў нашай сям’і, Арцём))
Як там пражывае Бьерндален?))
Пойнты за прывітанне налічаныя
зть у гэтую ветку.
Усім прывітанне. Аляксандр 27 гадоў. Масква. У слотах ужо больш за 5 гадоў.
не ну прям ваще) ну и то что судя по нику. с именем тоже вроде ясно))
велкам
27 дакладней, ахахах
Даўно так падрабязна не пісалі пра сябе… З агеньчыкам.. 🙃Ну а тое што пакуль нема “стопа”… Так гэта справа нажыўная, калі надакучыць злівацца і прыйдзе разуменне што трэба шукаць арыенціры ў сабе, тады і з’явіцца “тормаз”… Так і і да гульнявой дысцыпліны недалёка, а без яе проста ні як… 😎
хай! я жека катаю ў слоты, лавлю заносы
Ого)) якое прывітанне) заходзь яшчэ ў групу ў Telegram, будзем размаўляць)
Прывітанне сябры! мяне завуць Артур і я родам з Алімпійскай сталіцы Расіі – горада Казані!!! Мне ўсяго 20 гадоў і я гуляю вельмі мала! Вучуся, так сказаць! Спадзяюся, што пазнаёмлюся тут з цікавымі людзьмі і вельмі вопытнымі, якія мне дапамогуць або хаця б падкажуць якія-небудзь дробязі)))) Усёй рады!
Прывітанне, Андрэй – маё імя, я з Екб, вас здзівіць, але я па прафесіі ўрач-нарколаг, такі парадакс нарколаг з залежнасцю, гуляю толькі ў ліцэнзійных, апошні час юзаю everium, правайдэры BTG, push gaming, pragmatic – вось і ўсё, каму патрэбна кансультацыя нарколага, да мяне не звяртайцеся, самі бачыце, які я спец
велкам і аватарку яшчэ прывяжы для атрымання поінтаў)
а так нарколаг можа быць добрым спецам у наркалогіі. лудаманія гэта хутчэй псіхалагічная
трошкі б падрабязней хаця б напісаў, у што катаеш, колькі гадоў і г.д.)
гадоў 2 катаю) у асноўным эндорфіна і мікра звычайна на Ріобет ці Леон
Заваць Владзіслаў. Нарадзіўся ў 1995 годзе ў Оренбургскай вобласці ў горадзе Наватроіцк. Скончыў каледж, працую на заводзе. У вольны час раблю стаўкі на спорт і гуляю ў камп’ютарныя гульні. У стаўках ужо 5 гадоў. Аддаю перавагу канторы фонбет.