Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў

Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK | 13 October 2015 ад | 3,499 Адказаў | 180,697 Праглядаў | 42 Рэакцыі
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.06.2019

Аляксей)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.08.2019

Усім Ку мяне завуць Богдан, я вясёлы і вельмі пазітыўны чалавек, палюбіў казіно дзе-небудзь 3-4 гады таму, і вось усё яшчэ гуляю і буду гуляць у іх, усім добрага дня і настрою ЧикибамБони вам перадае прывітанне 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
892
Публікацыі
3 494
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019

Усім прывітанне! Я Яўгенія. Граю ў анлайн-казіно адносна нядаўна. Раней гуляла ў наземных. Часам гуляю ў покер

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
8
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.05.2019

а калі налічваць?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 284
Публікацыі
31 925
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Pentaxo, 9 August 2019
Аляксей)  

Хацелася б, каб навобранцы пра свае прыярытэты расказалі… Ну там кручу слоты ці гуляю ў покер ці ў рулетку… Шукаў аднадумцаў, выпадкова “ўвязаўся” на форум, LCB, спадабаўся, вырашыў застацца… 😃

І пра свае перамогі расказалі… Граю прыкладна тры месяцы, быў занос 100К, але мяне кінула казіно ці наадварот выплаціла да капейкі… Толькі адклеіўся мозг, ну проста як мая цёща.., каб яна была здаровая… 😎 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
thee4, 15 August 2019
Хацелася б, каб навічкі расказалі пра свае прыярытэты… Ну там кручу слоты ці гуляю ў покер ці ў рулетку… Шукаў аднадумцаў, выпадкова “увязаўся” на форум, LCB, спадабаўся, вырашыў застацца… 😃 І пра свае перамогі расказалі… Гуляю месяца тры, быў занос 100К, але мяне кінула казіно або наадвар [...]

Згодны з табой, што гэта Alexei ?Хто,што хер ведае, распавёў бы пра сябе коратка і ясна, колькі гуляеш у казіно, покер і г.д. і злівы максімальны, выйгрыш і г.д.

P.s Lenin можа тым, хто не раскажа пра сябе, не выдаваць поінты. Па-мойму так сумленна, а так пішуць імя і ўсё(

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 284
Публікацыі
31 925
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Robingood, 15 August 2019
Згодзен з табой, што гэта Alexei ?Хто,шо хер ведае,расказаў бы пра сябе коратка і ясна, колькі гуляеш у казіно, покер і т.д. і злівы максімальныя, выйгрыш і г.д. P.s Lenin можа тым, хто не раскажа пра сябе, не выдаваць поінты. Па-мойму, так сумленна, а так пішуць імя і ўсё(

АТО.., нават сустракаюцца і такія, якія самы першы пост у гэтай скрыначцы не чыталі… Тады нагадаем…)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 260
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015

Усім хто з аватаркамі. а таксама тыя хто заходзіць і адпісаў пра сябе нешта акрамя імя. паінты налічаны!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
892
Публікацыі
3 494
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019
VyacheslavLenin, 31 August 2019
Усім, хто з аватарамі. а таксама тыя, хто заходзіць і напісаў пра сябе нешта акрамя імя. паінты налічаны!

Дзякуй. Асабліва тым, хто дапамог з аватарам. Атрымана)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
23.09.2019

Добрай раніцы ўсім !) 

Мяне завуць Арцэм   28 гадоў. 

Сам родам з Масквы , але на дадзены момант пражываю ў Нарвегіі . 

Стаўкі як хобі. Ваш сайт параіў знаёмец  , планую застацца так як паглядзеў шмат чаго цікавага ёсць )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
FulmerDet, 23 September 2019
Добрай раніцы ўсім !)  Мяне клічуць Арцём   28 гадоў.  Сам родам з Масквы, але на дадзены момант пражываю ў Нарвегіі.  Стаўкі як хобі. Ваш сайт параіў знаёмец, планую застацца так як паглядзеў шмат чаго цікавага ёсць )  

Ну дык вітаю ў нашай сям’і, Арцём))

Як там пражывае Бьерндален?))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 260
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015

Пойнты за прывітанне налічаныя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
23
Публікацыі
85
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.08.2019
IvanPronin, 13 October 2015
Новыя карыстальнікі, прадставіцеся, калі ласка, у гэтай тэме (+аватарка) і атрымаеце +2 поінта на баланс акаўнта!   Усім прывітанне! Каб трохі пазнаёміцца адзін з адным, а таксама каб падштурхнуць навічкоў напісаць што-небудзь на сайце, мы стартуем гэтую тэму, дзе можна прадставіцца. [...]

Прывітанне! Добры вечар! Як справы?
Нечакана не так даўно адкрыла для сябе лэйтэст, не памятаю як, але хутчэй за ўсё ў пошуку пароля на врыху трапіла на гэты рэсурс. Увогуле цяпер падумала, што сам лэйтэст можна параўнаць з мястэчкам. Тут тыя ж знаёмыя, суседзі, мінакі)))) у ўсіх свае інтарэсы, і кожны знаходзіць тое, што шукаў). Вось і я знайшла! Не люблю расказваць пра сябе. бо гэта наводзіць на мяне сціснутасць, сум, роспач і г.д., і думаю тлумачыць няма сэнсу чаму, упэўнена многім гараджанам знаёмыя гэтыя сімптомы ігроманіі, азарту! Ўсяго некалькі месяцаў назад я вырашыла “трохі пагуляць”, успомніць часы мінулых дзён. Выдатна ведаючы сябе, я сама з сабой дамовілася)))))))))))). І тут усё понеслася, дзе-то за сарака гадзін я абнуліла рахункі🤔. Вось і канец гісторыі!!!!!!!! Адчуванне, што знаходжуся на сходзе ананімных ігроманаў. Пры тым гэта былі нават не дзясяткі тысяч!!!!!!!!!!!! Усё жах, давайце зноў! Увогуле я гулец, і вельмі няўдалы, няма кнопкі стоп. Пры тым і заносы бываюць, але не ўмеючы тармазіць ты заўсёды ў прайгрышы! Пачатак маёй кар’еры пачынаецца (зараз самой смешна стала) са школы. Клас з 8. Тады яшчэ ромашкі на вуліцах стаялі пятрублёвыя. Там і дэльфіны, і жабкі былі, сямёркі. Вось напэўна з іх і пачаўся мой шлях, 777 на табло BIG WIN (пастаянна ржачу з GoldFishki рубля 4 намаляваў і галасыць BIG WIN🤣🤣🤣., увогуле там людзі выйграюць, мне здаецца на іх слотах, па-крайней меры на тых, якія па прома гэта нерэальна. 100 спінаў – 7 рублёў😂😂😂😂учора мегазанос 😎😎😎 ) 1000 р. табе сыплецца пяткамі, блін як цяпер памятаю😁😁. Ну вось прайшло ўжо каля 15 гадоў, так плюс-мінус. Так і ведала, што понясе. нават тут тармазы адмаўляюць 🤣🤣🤣. Далей міні агляд! Я – гэта тое, дзе ёсць азарт. Покер, слоты. Хачу яшчэ стаўкі пратэставаць, але гэта для мяне цёмны лес, проста зусім непраглядны! прыйдзе і іх час))). Так вось ігрософт ведаю вельмі добра, уласна гэта і ёсць тое, што я люблю. Малпы і клубніцы, у 85% выпадкаў я іх “чытаю”, але і на іх слятаю)))) Адна рысуна ў мяне ёсць, толькі якая менавіта складана мне зразумець: самаўпэўненасць ці наадварот няўпэўненасць. Патлумачу: аналізуючы гульню, разумею, што будзе далей, не пайду, усё ў ім пакіну, і тут уступае самаўпэўненасць (выйграю, абавязкова мне пашанцуе, у гэты раз дакладна) і няўпэўненасць (а ці дакладна я прайграю, а раптам не, зараз пайду і прайграю, пачне аддаваць). Мае назіранні: калі большасць камбінацый пачынаюць выдаваць “дро”, пастаянна ў адным кроку ад нядрэннай камбінацыі, гэта ў нуль сыходзіш. Часта яны спачатку даюць супадзенні. гульня ідзе лёгка, выйграеш, потым пачынаюць трохі пад’ядаць, але некаторыя супадзенні трымаюць цябе, скажам (-200 +180), але далей гэтыя лічбы растуць. і тут выход. тых самых “дро”, пачынаецца маляванне, і знаходзячыся ўвесь час у адным кроку ад BIG WIN, КОЖНАЯ СЛЕДУЮЧАЯ СТАЎКА ЦЯБЕ АБНУЛЯЕ. Калі разглядаць усё дэтальна, усё нацэлена, з пункту гледжання чалавечай псіхалогіі, ідэальна!!!!!!!!!!! Гэта, як 3 прабіваеш 😂😂😂. ведаеш, што шанцы на поспех нікчэмна малыя, але гэта ж 3-ка))))))))))))) Ну вось, напэўна і дастаткова, праўда даўно ўжо павінна было быць дастаткова. Але ж знаёміліся. Прывітанне – гэта я)))))))многія гавару, думаю, разважаю, аналізую – пра ўсё! Як там, не памятаю ў каго : – “НІ ПРА ШТО І ПРА ЎСЁ ПАДРЫАД”. Прыемна пазнаёміцца))))))надаюсь, ніхто не будзе гэта чытаць)))))))))))))))))))))🙄😂😂

—————-ЗДАЕЦЦА МЯНЕ ЗАНЕСЛО!!!!!!!!!!!!🤣🤣🤣🤣😋😋😋😋

Пра сябе:
===

зть у гэтую ветку.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.12.2018

Усім прывітанне. Аляксандр 27 гадоў. Масква. У слотах ужо больш за 5  гадоў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 260
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Vaaleentiina, 23 September 2019
  Прывітанне! Добры вечар! Як справы? Не так даўно адкрыла для сябе latest, не памятаю як, але хутчэй за ўсё ў пошуку пароля на врыху трапіла на гэты рэсурс. Увогуле зараз падумала, што сам latest можна параўнаць з гарадком. Тут тыя ж знаёмыя, суседзі, прахожыя)))) у ўсіх свае інтарэсы, [...]

не ну прям ваще) ну и то что судя по нику. с именем тоже вроде ясно))

велкам

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.12.2018
sanyakova1, 26 December 2018
Усім прывітанне. Аляксандр (26 гадоў ) г. Падольск

27 дакладней, ахахах

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 284
Публікацыі
31 925
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Даўно так падрабязна не пісалі пра сябе… З агеньчыкам.. 🙃Ну а тое што пакуль нема “стопа”… Так гэта справа нажыўная, калі надакучыць злівацца і прыйдзе разуменне што трэба шукаць арыенціры ў сабе, тады і з’явіцца “тормаз”… Так і і да гульнявой дысцыпліны недалёка, а без яе проста ні як… 😎 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.10.2019

хай! я жека катаю ў слоты, лавлю заносы

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
107
Публікацыі
517
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12.10.2018
Vaaleentiina, 23 September 2019
  Прывітанне! Добры вечар! Як справы? Нядаўна адкрыла для сябе latest, не памятаю як, але хутчэй за ўсё ў пошуку пароля на вриху трапіла на гэты рэсурс. Увогуле зараз падумала, што сам latest можна параўнаць з гарадком. Тут тыя ж знаёмыя, суседзі, прахожыя)))) у ўсіх свае інтарэсы, і кож [...]

Ого)) якое прывітанне) заходзь яшчэ ў групу ў Telegram, будзем размаўляць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.09.2019

Прывітанне сябры! мяне завуць Артур і я родам з Алімпійскай сталіцы Расіі – горада Казані!!! Мне ўсяго 20 гадоў і я гуляю вельмі мала! Вучуся, так сказаць! Спадзяюся, што пазнаёмлюся тут з цікавымі людзьмі і вельмі вопытнымі, якія мне дапамогуць або хаця б падкажуць якія-небудзь дробязі)))) Усёй рады!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
207
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2019

Прывітанне, Андрэй – маё імя, я з Екб, вас здзівіць, але я па прафесіі ўрач-нарколаг, такі парадакс нарколаг з залежнасцю, гуляю толькі ў ліцэнзійных, апошні час юзаю everium, правайдэры BTG, push gaming, pragmatic – вось і ўсё, каму патрэбна кансультацыя нарколага, да мяне не звяртайцеся, самі бачыце, які я спец

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 260
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Qwaszxxx, 28 September 2019
Прывітанне, Андрэй – маё імя, я з Екб, вас здзівіць, але я па прафесіі нарколаг, такім парадоксам нарколаг з залежнасцю, граю толькі ў ліцэнзійным, апошні час карыстаюся everium, правайдары BTG, push gaming, pragmatic – вось і ўсё, каму патрэбная кансультацыя нарколага, да мяне не звяртайцеся, [...]

велкам і аватарку яшчэ прывяжы для атрымання поінтаў)

а так нарколаг можа быць добрым спецам у наркалогіі. лудаманія гэта хутчэй псіхалагічная

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 260
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
doplganger, 26 September 2019
хай! я жека катаю ў слоты, лавлю заносы

трошкі б падрабязней хаця б напісаў, у што катаеш, колькі гадоў і г.д.)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.10.2019
VyacheslavLenin, 29 September 2019
трохі падрабязней хаця б напісаў, у што катаеш, колькі гадоў і г.д.)

гадоў 2 катаю) у асноўным эндорфіна і мікра звычайна на Ріобет ці Леон

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.06.2019

Заваць Владзіслаў. Нарадзіўся ў 1995 годзе ў Оренбургскай вобласці ў горадзе Наватроіцк. Скончыў каледж, працую на заводзе. У вольны час раблю стаўкі на спорт і гуляю ў камп’ютарныя гульні. У стаўках ужо 5 гадоў. Аддаю перавагу канторы фонбет.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...