Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,499 Адказаў
|
180,694 Прагляду
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім, удачы і яркіх уражанняў. Добрага настрою.
Па феню якраз ты «базараіш», а я ісьціна глаголю, па фактах адпісаўся, а не з століцы прыдумаў. Калі ў цябе ёсць нейкія да мяне асабістыя прэтэнзіі, я магу даць табе і нумар і адрас, прыехаеш і «пагутарыш», паглядзім, што ты мне раскажаш дзейснага. Я табе ўсё, што захочаш, вочы ў вочы абгрунтую, кожны довад.
Што датычыць налічэнняў, 2 месяцы абяцанняў, проста як Воўка Пуцяга. Нядаўна быў рамс з казіно, пабрылі на 18к, але я зразумеў, што сэнсу тут талдычыць няма, калі тут на дробныя пытанні часу знайсці не могуць, то на сур’ёзныя тым больш. І ты мяне не пераканаеш, мінулае – у мінулым, мы гаворым пра сучаснае. Жыць мінулым – доля вузкакалобых.
2 тыдні таму ці каля таго, менавіта з дапамогай Латеста, хлопцу вывелі 300 тысяч рублёў, якіх увогуле выводзіць не павінны былі. Бо выйграў ён іх праз збой праграмнага забеспячэння.
Пытанне вырашваецца не па нашым жаданні ці нежаданні, а па тым, як на сувязь выходзяць прадстаўнікі казіно.
Нам абсалютна напляваць, пра якую суму ідзе гаворка – будзь гэта 500 рублёў, 18 тысяч ці мільён.
Мы ўсе скаргі вырашаем самастойна.
Калі вам не падабаецца хто-небудзь на форуме з каманды форума ці яшчэ хто – вас на Латесте не трымаюць.
Вы можаце пайсці на мноства іншых рэсурсаў. Напрыклад, на форум “WoW”.
Я не ведаю, якія ў вас разыходжанні з Леніным, Сержам або яшчэ з кім-небудзь, але за флуд я буду караць. Або абодвух, або трох. Даю апошняе папярэджанне. Флудзіць дазволена толькі Праніну, бо гэта яго рэсурс.
А што за форум “WoW” гэта форум прысвечаны гульні ворд оф варкрафт?
Так) А чаму б і не?
Ну трохі дзіўна «кіпішнага» юзера адпраўляць канкрэтна на нейкі форум)) яшчэ больш незвычайна адпраўляць на форум, прысвечаны анлайн-гульні))
чаму не на форум «шклянодув-аматар» напрыклад))
Калі вы ў інтэрнэце не першы дзень, то ведаеце, як паступаюць з хоць трохі правінаваўшымся на іншых рэсурсах. Іх адразу баняць. Без папярэджанняў. І бан не на 1 дзень, а як мінімум на тыдзень.
Таму я і пасылаю чалавека на буйны форум, дзе за падобныя паведамленні з яго боку ён атрымае перманент, а ўся ягоная пісьмізна будзе выдаленая. І адказваць на ягоныя скаргі наогул не будуць.
Калі б вы заўважылі смайлікі, якіх я шмат паставіў у канцы кожнага радка, то напэўна па-іншаму ацанілі б мае каментары.)
Па факце я нават пытанняў не задаваў, на якія вы чамусьці адказваеце, а проста пракамэнтаваў вясёлую, як мне здалося, ідэю адпраўкі на форум “wow”))
Я тут асабліва і не затрымліваюся, можаце баніць мяне, паўнамоцтвы ж дазваляюць. Мой кішэню не апусцее. Я ні з кім канфліктаў не меў, я выказаў сваю думку, падмацаваўшы фактам, лічыцца з ім астатнім ці не – іх выбар. Бугагаціць пачаў Ленін, грубіянiць. Дык давайце і да яго санкцыі прымянім, або іерархія як у Крамлі? Сваіх накрываем, чужых прымушаем згінуць?
Гірш, усё значна горш!
Я табе па сакрэце скажу, нагiнаюць усіх, без разбору – старых, новых, маладых, цвярозых, п’яных, неграў і нават котак.. Верхавіна трое галоўных, але іх ніхто не ведае. Хадзяць чуткі, што адзін з іх мумія, але гэта не дакладна..
Уся ўлада ў іх, мы атрымліваем тотальны тэрор і захоўваем вымушаны абед маўчання.. Смірэся, пакуль не позна!
Паважаны Добронкс!
Ваша думка вельмі важная для нас. Прашчым прабачэння за прычыненыя нязручнасці.
Залічэнне зроблена вам неадкладна.
Трэба ўвогуле ўсім забаненым амністыю даць, а то якось гэта ўсё вельмі няправільна – увесь час ругацца ні пра што па сутнасці…🙄🙄🙄
А мне тады адразу на ківас, што я буду туды-сюды ганяць, чакаць капіць, давай аванс і адразу на ківас, паінты потым як налічаць спішаеш))
Прапаную амністыю прыурочыць да свята… Скажам, да дня форума! 😎
бро ты 2000 яму паслаў поінтаў)
А мне зможаш накінуць паінтаў! буду ўдзячны як ніколі! 😁
мяне налічаць 200 вашых койнаў?)ці трэба самому камусьці і куды пісаць?)прамадэрацыя паведамленняў у вас чот прама ўжо занадта доўгая))
У цябе ўсяго 4 паведамленні як набярэш 10 так яна сама знікне
ПОЙНТЫ ЗА ПРЫВІТАННЕ ЎСІМ НАЛІЧАНЫ( хто з аватаркамі). і мае лагін на форуме за апошнія 3 тыдні
а калі пойнты залічаць
Пойнты атрыманы) дзякуй
Усім вялікі прывітанне!)
Мяне завуць Арцём, я з Пітера!)
Па гульні…з аднолькавым інтарэсам люблю і слоты круціць, і на стаўках пасядзець)
Святаслаў 28 гадоў. Пермскі край, Кунгур. Прыязджайце да нас у кунгурскую ледзяную пячору!) ,У апіках з 14-ці гадоў,ціха стаўкі пачаў ставіць не так даўно. Ды кароч азарт базарт)))
Поінты за прывітанне ўсім налічаныя!
Усім добра! Мяне клічуць Канстанцін, я з Пецярбурга. Граю 2,5 года, у асноўным у слотах.
Прывітанне, я Міхаіл. З Пецярбурга. Чакаю лютога заносу