Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
12 кастрычніка 2015 г.
ад
IvanPronin
|
3,502 Адказу
|
182,075 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вэлкам на наш форум і адчуй сябе як дома, але не забывай, што ты ў гасцях😉
Усім прывітанне. Максім мне 33г. жыву г Брэсце .форум знайшоў у нэце .ў казіно гуляю даўно. у анлайне пачаў гуляць у слоты паўгода назад. да гэтага быў покер.
вітаем максім у наш любімы форум,спадзяюся вы цікавы чалавек і ёсць што нам расказаць😉
вельмі прыемна, што прынялі ў сваю каманду. калі змагу пісаць у бездэпазітныя коды і іх паведамленні, будзе ад мяне 10 карысных паведамленняў. пісаў людзям праз паведамленні, можа паручыцца за мяне
прывітанне МАКС а мне 32 ДИМАРИК Я з сяргееў пасада
я так даўно катаю, а форум клёвы інфа пастаянна абнаўляецца дзякуючы людзям
Усім хай, зарэганы тут даўно, але толькі цяпер прадставлюся.. Мяне завуць Егор, 27 гадоў, жыву ў горадзе Соснавы Бор, Ленінградская вобласць, пад самым бокам атамнай станцыі = ))) ў казіно гуляю пару гадоў але ўжо моцна ў мінусе = )))
Прывітаю, даўно трэба было тут адпісацца. Лет пяць кручу слоты ў анлайне і на форуме таксама даўно. Сам з Піцера 88 г.н., у агульным “Без замазкі няма адмазкі” ну вы ў курсе))) Будзем знаёмы !!!
Прывітанне, мяне клічуць Еўгенія, мне 23 гады, горад Пітер. у казіно гуляю нядаўна і даволі рэдка, толькі калі ёсць лішнія грошы якія не шкада прайграць, бо быць у добрым плюсе ў казіно я так ўжо зразумела немагчыма = )
Прывітаю ўсіх удзельнікаў, стварэнцаў і людзей, якія ўкладаюць нямала намаганняў для падтрымкі гульцоў казіно і не толькі! Шмат пісаць не буду! Паселіўся ў вас, думаю буду па магчымасці мець зносіны і ўдзельнічаць у жыцці форума!
“Калі хочаш выйграваць напэўна, вынайдзі сваю ўласную гульню, а пра правілы нікому не кажы”.
Эшли Брильянт
месца жыхарства ля Чорнага мора
Так адпішу хаця б імя народу))
Чорнае мора гэта Сочы, Турцыя. Балгарыя?))
а імя забіў напісаць)
Лёха мяне бацькі назвалі,
Краснадарскі край
Усім прывітанне, даўно сачу за вашым форумам) завуць Аляксандр, жыву ў адным з прыгарадаў Масквы, “замкадыш увогуле”)
Усім прывітанне,мяне завуць Віталь,сам з Санкт-Пецярбурга,граю ў розныя анлайн-казіно,часам шкадую)
Вэлкам і прымацуйце аватаркі, хлопцы
А вось і мая прафесія сёння на любімай рабоце
Ці з РКН? Вітаем.
З ГосНаркоКонтроля, за табой прыйшлі😁
Яго не існуе ўжо МУС)
Усё будзе добра)
у мяне ёсць аватарка, а калі будуць нарахаванні паінтаў?
у бліжэйшыя дні)
эх, які шустры) і ўсё знікла)
прабачаюся за флуд
І для ўсіх, хто імкнецца да бязклапотнага жыцця
прысвячаецца:
Вось гэта прам норм) Дзякуй табе, настрой падняў)))
Няма за што)
Балы за прывітанне налічаныя ўсім, у каго ёсць аватаркі
Прадстаўлюся і я: па ніку маё імя зразумела, а вось я родам з глухой Беларусі, з горада Гродна, узростам амаль 20 гадоў, гуляць пачаў яшчэ 4 гады таму на розных азино і гэтак далей, пасля чаго перайшоў ужо на пф і таму падобнае, у дадзены момант гуляю амаль заўсёды ў booi, толькі маленькія дэпазіты і яшчэ тфу тфу ніякай сур’ёзнай замазкі, самы вялікі выйгрыш 120к. Акрамя слотаў стаўлю на кібэрспорт і толькі на яго, калі па матчах у каго-небудзь ёсць пытанні, магу і падказаць