Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,495 Адказаў
|
180,332 Прагляду
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
гульнявыя слоты
У большасці так і было, спачатку вельмі добрая плюсавая дэльта, а потым ужо прыходзіцца задавальняцца малым… 😎
Не кажы) зараз і вывёў з бяздэпчыка 500 рубасоў і задаволены)) у той час выводзілі па 15к, крута было
Знаёмая тэма, апошнім часам максімальны вывад быў да 3К, але ў асноўным пяціхатка або крыху больш)
PS. Тады і “фартіла” болей, ды хазяі казіно былі па-шчодрэй, а шчаз і час зусім іншы і да падыход да гульцоў з боку казіно змяніўся не ў лепшы бок… 😎
раней кармілі гульцоў, цяпер стрымераў і іншую шваль
Ды і казінахі абмежавалі доступ Расіі, Казахстану і Беларусі, памятаю гранд вегас і джекпот капитал давалі па 100$ бездэпа я з гэтых адыгрываў і выводзіў, а зараз ніг..я не даюць(жмоты казіно цяпер)
Яны нават тым краінам, якім даюць, даюць горш. Мне ўжо паадключалі бездэпы ва ўсіх іх РТГ казіно, акрамя ДжэкпотКэпітала.Адзін-два разы адбіваеш і ўсё, коды больш не актывуюцца. ДжэкпотКэпітал самым не скупым апынуўся, хоць таксама баніць плюсавых па бездэпах.
Так піяр онлайн-казіно скончыўся.., пачаўся планамерны, метадычны і бяскампрамісны “адсос” грошай у насельніцтва. Калі ўдалося ўхапіць пяцісотку або тычку – лічай, шанцавала. 😎
PS. А за розныя там селфі з пашпартам і відэаконферэнцыі? гаварыць нават не хочацца, раней усяго гэтага не было…😎
усім прывітанне) Арцём, 25 гадоў. Граў даўно – з 18. спачатку пачаў гуляць у покер на вх і пс, потым падсіў на слоты. Першымі слотамі былі яшчэ Playtech (Marvel), якіх зараз ужо няма
Граў па лоў стаўках (10-50 р.) максімальны занос быў толькі 40k)
цяпер больш падабаецца NetEnt і Thunderkick. У асноўным гуляю ў Starburst
максімальнае памнажэнне, дарэчы, упаў ў Playtech (x5000) але стаўка была 0.01 😁
Добры дзень. Завуць Аляксандрам. Гуляю з даўніх часоў. Нішто так не дае задавальнення, як адчуванне азарту ад гульні ў казіно. Лічу, што гуляць для кайфу і не псуючы сабе жыццё можна, праўда пакуль так не атрымалася. Гульня на грошы па лічбах і верагоднасцях дазваляе атрымаць буйны выйгрыш …..калі шанц дае ўдача ) Выграваў макс. у playfortna 380 тыс. з дэпазіту на 5 тыс.,…праўда захапіўся і не вывёў. 32 гады, гулец па жыцці.
Добры дзень. Я Аляксей – мяне не клічуць, я сам прыходжу. Граю з незапамятных часоў, калі кулемёты стаялі на кожным вугле, а анлайн – з 10-га года. У асноўным выбіраю гульні ад Microgaming.
Усім прывітанне! Еўген-аматар покатать у казіно, асабліва бездэпазітныя бонусы. Найвялікшы выйгрыш 500 еўра ў латарэі Мультылотто!
прывітанне
Усім прывітанне , мяне клічуць Аляксандр , гуляю ў покер і слоты =)
Да-а, 400К у нуль – гэта моцна.., замазка наша Ўсё😎
Яшчэ аватар трэба прымацаваць
Прывітанне інфу як бы пра сябе дадай, пліз і аватар прымацуй
Прывет напішы падрабязней, нік нейкі знаёмы, здаецца раней ты ў нас ужо быў пад іншым нікам і так пастав аватарку
Аляксей, 22 гады, ГРАЮ Ў FRANK, FRESH, GF, MR. BIT, А ТАКСАМА Ў ТАНКІ. НІК У ТАНКАХ(mhaosru) праўда даўно не гуляў.![]()
усім прывітанне!!! Я ЕВА. Падольск. нравіцца Джой ,Арго і казіно -х
прывітанне дзякуй
Не , на гэтым форуме мяне не было раней) Можа на покерных форумах даўно даўно перасякаліся – у Пашы Сычова шмат шмат гадоў назад я быў мадэратарам на форуме.
Прывітанне братам па розуму)) мяне Дзяніс завуць, родам з Ніжняга Ноўгарада, дзе ўласна і пражываю. Граю прыкладна 3 гады як онлайн, так і ў “завядзеннях”. Асобных поспехаў не дасягнуў) Калі не лічыць пад’ём у Леонбетс 1,3 млн, якія яны мне так і не выплацілі( Хоць і відэа маецца і скрыншоты. Граю ў асноўным у Ріобет ды Казіно-Х. Вось наткнуўся, калі шукаў халявы пакруціць, на ваш форум у павуціне. Спадабаўся – зручна і вельмі шмат цікавага тут для сябе вычытаў.
Вітаю мяне завуць Павел ) мне 21 з горада Чэхава )
Вэлкам, і калі можаш у прыват падрабязней пра праблему з Леонбетс: як даўно гэта было, чаму не вывялі, якую прычыну ўказалі і г.д.
Завуць мяне Аляксандр, 30 гадоў, жыву ў горадзе Іжэўск. З гадоў 17 пачаў гуляць у покер, прыкладна гадоў за 2 да гэтага круцілі слоты ў афлайн установах. На дадзены момант покер чыста хобі, больш упор на казіно) Пра форум даведаўся ад вертупа ) Паступова спрабую асвойвацца на форуме.