Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
12 кастрычніка 2015 г.
ад
IvanPronin
|
3,502 Адказу
|
181,387 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
яшчэ адзін праваслаўны вулкан
Всем добрага часу сутак) я з Екатэрынбурга, мяне завуць Аляксей, мне 24, захапляюся сноўбордам і касплэем, любімыя віды азартных гульняў: рулетка і слоты; любімы слот: King Kong (ад Playtech), а любімае казіно тое, якое больш за ўсё насыпае 🙂)
мяне так пойнты і не даслалі тыдзень прайшоў а то і больш 😔
Усё табе налічаць, тым больш з 2-х паінтаў сэнсу няма. Размаўляй, пішы па тэме, выплаты ад 10-ці паінтаў.
Хлопцы, не трэба «давайте». Тэму я правяраю раз у 2-3 тыдні. Таму не мітынгуйце – ўсім усё будзе.
Больш за тое, што я тут з траблам амаль 1,5 тыдня быў у аўце па працы.
Ранкам пастараюся ўсіх задаволіць))))
Удачы!
Усім прывіты!) Дзмітрый з Саратава, 28 гадоў, граю, катаю, стаўлю, у цэлым рад усяму, дзе ёсць азарт))
Добрага часу, добрых бонусаў усім і вясёлых фрыспінаў))
Я Антон з Красноярска, не магу цярпець сябе за азартнасць, выводзьце адразу хоць палову ад выйгрышу, а то гэта ппц)
За баявыя заслугі таварышу Аддеру перакладаю групу)) можаш выкладаць відосы…
Поспехаў!))
Ітак. Усім налічана!)
Усім дзякуй за ўвагу!
Усім дабра, пазітыву і поспехаў!!!
Не біце, што доўга. Сямейныя траблы – таму амаль не з’яўляўся…
Арцём з Пензы 22 гады,кручу слоты,ставлю на спорт)Студэнт )Лавлю бездэпы,фрыспіны і г.д)
БЯГІ ПАКУЛЬ НЕ ПОЗНА, ПАКУЛЬ ЯШЧЭ МАЛАДЫ!
Старпёр, не палохай моладзь 🙂.
Прывітанне !!! Не займайся дурніцай. Вучыся галоўнае добра….
прывітанне я Аляксандр 32 гады таксама са Саратава
Адно аднаму не перашкаджае. Пушкін абагаўляў гуляць у карты. Ён прызнаваў, што схільнасць да гульні – самая моцная з яго страсцей. А Дастаеўскі гуляў у рулетку. Амаль усе знакамітыя людзі – гульцы, таму гэта таксама вучоба. Азарт у многіх у крыві і яны не могуць без рызыкі, як я, напрыклад. Сярод захопленых азартнымі гульнямі няма песімістаў. Хто ухіляецца ад гульні, той яе прайгравае. Таму гэта не дурніца.
Ты што, жарту не зразумеў?
Усім прывітанне я Андрэй з Набярэжных Чэлнаў.
Прывітанне! Я Ночка 😜 Ареал пражывання – горад-герой Адзеса. У казіно гуляю час ад часу, па настроі, ну і калі не шкада спусціць трохі грошай, ну або падняць, як паедзе. 😌
Прывітанне, Ночка 🙂. Я не ведаю, хто вінаваты – сонца, мора, неба, але пад гэтым сонцам, у гэтага мора, пад гэтым небам нараджаюцца асаблівыя людзі, – пісаў Леанід Уцёсаў пра Адэсу. Анекдот пра Адэсу: Турyst у Адэсe пытаецца – колькі ў Адэсе жыхароў. Адказваюць – паўтара мільёна. А колькі яўрэяў? Вы не пачулі, што паўтара мільёна. Цяпер у Адэсе вывучаюць маю родную грузінскую мову. Адзінае, што зможа Міша там – гэта скарэктаваць карупцыю, калі дазволяць яму гэта зрабіць старажылы-яўрэі. Сардэчна запрашаю на форум і вялікіх выйгрышаў табe.
люблю Адэсу і часта там бываю 🙂
ну і цяпер яшчэ твой голас у лудоводах 🙂 для мяне ў Адэсе з’явілася яшчэ нешта прыемнае 🙂
сардэчна запрашаю 🙂
а яшчэ ўначы звычайна здараецца многа прыемнага🙂
Мммм…. Дзякуй, хлопцы, шчыра сустракаеце, мне спадабалася 🙂
Хаюшкі, хаюшкі)
Віктар , 28 гадоў . Саратаў. Вось братан параіў Ваш форум . Мне падабаецца)).
Прывітанне Віктар, брацану ўважуха, што параіў наш рэсурс. У нас форум самы прасунуты. Людзі тут вельмі дабрынныя і, натуральна, азартныя. Чаго толькі варта наша фея лінейка 🙂. Дружбан пастаў сабе аватарку і троху раскажы пра сябе, што ці?. Якія гульні любіш, дзе ў асноўным гуляеш, увогуле як ты дакаціўся да такога азартнага жыцця 🙂. Сардэчна запрашаем!
Аватарку паставлю ). Шча рэдка гуляю на свае )) , але ў афлайне добра так праліў у свой час ((