Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,495 Адказаў
|
180,257 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
мяне таксама не налічылі поінты (((
прывітанне мяне завуць Дзмітрый 30 гадоў вельмі азартны
усім прывітанне!!!!Мяне завуць Лілія!!!вучуся працую!!! ЖЫву ў горадзе Нижневартаўск!!спрабую гуляць у покер))ну і ў аўтаматы, канечне)))ўсім удачы!!!!!
motokost лудаманішча заядлы))
А дзе мае пойнты((((чакаю чакаю((((
Хлопцы, такое ўражанне, што вы паляўнічыя за пойнтамі 🙂 . Вы хоць крыху раскажыце пра сябе. Якія гульні любіце або хаця б аватарку паставьце.
я ўжо давным-даўно прадставіўся, а мяне кідаюць з поінтамі =(( калі-небудзь налічаць??
Ніхто цябе не кідае. Паглядзі ў умовах налічэння прэмаў, што трэба аватар сабе ўсталяваць. Наш адмін мілы чалавек, проста заняты, так што чакай, калі з’явіцца. Не панікуй 🙂 Поспехаў.
прыйшлі,узялі пойнты,на іх купон і “давай…да пабачэння”
=) дзякуй я нават не чытаў умовы )))
Усім прывітанне каго не бачыў)))
усім прывітанне!!!!!!усім удачы!!!!!ну вось паставіла аватарку)))чакаю поінты!!!!
Гэта дакладна варта двух поінтаў)))))) І авав прыгожая і чалавек-фея))))
Схаваная рэклама, продаж каляскі?)))
неа((((гэта мая навінка хвастаюся)))
З абноўкай цябе. Цяпер чакай Івана, калі з’явіцца, ацэніць тваю абноўку і аддасць прянікі. хацеў бы даведацца, у што гуляеш і ці даўно?
Усім прывітанне. Можа я чаго не выканаў? Нешта доўга ідуць 2 поінты))
мяне таксама не далі аватарку паставіў прадставіўся
Усім прывітанне. Дык не хвалюйцеся, атрымаеце свае 2 поінты. Бос пакуль у адлучцы. З’явіцца, нарахуе.
усім усё налічаць. + 2 пінты гэта пыл тут) ідзіце вон паактыўнейце ў раздзелах не заўважыце як на рахунку ужо 10 будзе0
Дзякуй за тлумачэнні. А ў якія раздзелы?
Хлопцы, такое ўражанне, што вы сюды прыйшлі толькі з-за прянікоў. Калі вы гулец, то на гэтым рэсурсе вы знойдзеце пра што пагаварыць або штосьці новае адзначыць для сябе ці падзяліцца сваім майстэрствам. Увогуле хто на што здольны. Для пачатку няшкодзіла б вам прачытаць правілы і паводзіны на форуме. Я паўгода толькі прыглядаўся да рэсурсу і вывучаў яго. Тут больш за 700 казіно можна абмеркаваць і не толькі казіно. Тут ёсць усё, што патрэбна азартнаму чалавеку, паходзьце па форуме і вывучыце яго. Калі толькі пафлудзіць прыйшлі, то для гэтага ёсць раздзел для флудараў 🙂. Не ганьце коней і не бяжыце наперад саміх сябе! З’явіцца Адмін і ўсім аддасць пойнтаў за рэгу і за прадстаўленне. А далей мы ацэнім вас, хто ёсць хто. menkov, а ты прачытай тут пра налічэнні прянікоў і як іх можна ўжываць: 🔗 Усім сямімесячным, вітаем у нашым дружным калектыве, вялікіх выйгрышаў і ўдачы вам.
Налічаюць,не сумнявайся,нагадай,можа проста забылі,Усе людзі.
Мілейшы, а чаму б табе рэпутацыю не павысіць??? За мілейшага то???! НЕ, я не кажу, што гэта не так! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Брацік,я таксама з Піцера,таксама гуляю і там і там,яна абавязкова да цябе павернецца,толькі ў Эльдарада шмат не суй.Так,крута,здымаюць,адразу,толькі больш 5000-7000 руб.паспрабуй зняць,з…….шся чакаць.Забудзь пра яго,або па-трошку.
Ты пра што?