Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
180,077 Праглядаў
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@m4x0n1 Прывітанне! Coins налічаны!
Усім салам , я Макс, новы гулец)))
Усім прывітанне, завуць мяне Аза, нарадзіўся ў горадзе Хабараўск, мне 33 гады, гуляю ў казіно 5 гадоў, стаўлю стаўкі 15 год, гуляю ў асноўным у роялах і Vavada і казіно х. Калі зліваю грошы, тралю людзей😁, жанаты. Самы вялікі выйгрыш 1.6 млн р у Playboy па стаўцы 360р. Самая вялікая замазка 270к за раз.
Добры дзень, мне чамусьці не налічылі.
@anutka89 напісала пра сябе?Коратка трэба напісаць калі пачала гуляць,як гэта было і т.д
Яшчэ ў выходныя не налічваюцца,адміны адпачываюць,тока ў рабочыя дні будзе налічэнне.Добро пожаловать самый популярный форум в СНГ.
@robingood так, я даўно пісала і дакладна не давалі. Тыдзень таму дакладна. Пра мяне забыліся((
@anutka89 у Наталі шмат працы,забыла напэўна,але не хвалюйся нарахуюць.
@robingood дзякуй 🤗
@anutka89
На мінулым старонцы ад 4 лістапада паведамленне ад Наты, можа, варта прачытаць?
Усім прывітанне, мяне завуць Ахмет. Мне 32 гады. Жорстка лудзіў, магу зліць усё да капейкі і не думаю, што будзе заўтра. Але апошнім часам спрабую сябе стрымаць. Іграю на ваваде, джетоне, пинко, роялах. Хачу выйграць за раз лям😁Але, на жаль, пакуль усё не ўдалося. Усім жадаю ўдачы🤝
@ingibordadapkuna 20 гадоў, а розуму няма😏 Хіба можна не думаць пра заўтрашні дзень👀 Калі гуляць, то на вольныя грошы, а не на ўсе, што ёсць😏
@bugulma83 ну пачнем з таго, што гэта сугуба асабістая справа кожнага, колькі, калі і дзе зліваць. 🤝
@ingibordadapkuna Прывітанне, Ахмед!
… Мы ж не птушкі, каб не думаць пра заўтрашні дзень. На гульню лепш траціць не ўсё, што ёсць, а толькі да 30% ад заробку, астатняе на жыццё… І атрымлівай “задоўальненне” ад гульні, а калі думаеш разбагацець за кошт казіно, то гэта амаль заўсёды міма кассы. Ну а тое, што ўжо спрабуеш знайсці “ручнік”, гэта ўжо добра. Поспеху і фарту нам усім!
@misha55 Але налічэння няма, я нават праверыла гісторыю.
@thee4 я жыву сённяшнім днём. Ніхто не ведае, што будзе заўтра.😅
@ingibordadapkuna …Мне знаёма такая філасофія жыцця, але якое дачыненне яна мае да гульні? Усё ж для таго, каб гуляць, патрэбныя сродкі, і калі ты “зліў” усё тут і цяпер, то гульнявое заўтра можа і не наступіць).
@anutka89 напішы тг-боту Латеста,і там даведайся .
@thee4 сродкі ёсць – раз гуляю. Я ж не кажу, што пастаянна зліваю, заносы таксама ёсць. Але калі зліў, я не парюся.
@robingood дзякуй 🤗
@anutka89 пасля выхадных залічаць,адміны на расслабоне зараз
@maksimsentsov
Прывітанне! Каб атрымаць 200 Coins па гэтай праграме, неабходна выканаць умовы.
Умовы: раскажыце крыху пра сябе – адкуль вы, у якія гульні любіце гуляць (азартныя і не толькі), а таксама якія вашыя любімыя анлайн-казіно. І таксама, усталюйце аватарку.
@dek555
Прывітанне! Каб атрымаць 200 Coins па гэтай праграме, неабходна ўсталяваць аватарку.
@anutka89
Прывітанне! Каб атрымаць 200 Coins па гэтай праграме, неабходна выканаць умовы.
Умовы: раскажыце крыху пра сябе – адкуль вы, у якія гульні любіце гуляць (азартныя і не толькі), а таксама якія вашыя любімыя анлайн-казіно. І таксама, усталюйце аватарку.
@natakaya ці можна мне напісаць новы пост ці адрэдагаваць папярэдні?
@anutka89 можна і новы,розніцы няма.
Усім прывітанне) мяне клічуць Аня, пражываю ў Маскве-Севастопалі)) мне 35 гадоў)) граю ў казіно з 2018-2019 года)) Вельмі люблю правайдэра Pragmatic Play, пастаянна граю ў The dog house)) Захапленняў увогуле няма, акрамя турэцкіх серыялаў😁
Граю на ваваде, джетоне, пинко)
@anutka89 праз 4 гады вырашыла пра сябе напісаць 😅 Трошкі позна як-то 😅