Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
180,079 Праглядаў
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень, мяне завуць Дзеніс, я з Рязані, нядаўна споўнілася 25 гадоў
граю ў казіно год
больш за ўсё падабаюцца слоты
праекты ✈️,Драгон
Усіх прывітаю, завуць Нікіта, мне 34 гады, гуляю з 16, застаў яшчэ абезьянкі і клубнічкі ў гульнявых установах)
Граў ва ўсё падрад, ад ставак да покера, цяпер толькі слоты.
Найвялікшы выйгрыш, 1600000, найбуйнейшы праігрыш 2 млн за сэсію. Усім удачы і заносаў.
@selivan1990
Вітаем!
Для атрымання 200 coins умовы выкананы не цалкам. Калі ласка, раскажыце, адкуль вы, а таксама падзяліцеся, у якія казіно і якія гульні вы аддаеце перавагу.
@vita_via @dimahoncharov @deall @denja27
Умовы выкананыя. Усім налічана па 200 Coins
Прывітанне, мяне завуць Ольга, 34 гады, гульню ў казіно больш за 10 гадоў, але так і не ўбачыла максвін))
Усім прывітанне, на працягу 5-6 гадоў гуляю ў казіно, па маім меркаванні РФ добрае казіно і сетка джой-Х, у асноўным гуляю на джет тоне, улюбёны і самы ненавісны слот, гэта магутны le bandit ( hacksaw ) улюбёны правайдэр
Усім прывітанне, мяне клічуць Сяргей, 32 гады, гуляю даўно, гадоў 15, доўга гуляў на Леоне і Покерстарз, зараз на Покердоме і паралельна шукаю новы праект, якому можна давяраць. Пакуль схіляюся да ДжетТону і двух рояляў – Лех і 1go, думаю буду выбіраць з іх.
Раней гуляў у покер, шахматы, зараз засталіся толькі слоты
гуляю дзеля эмоцый, не дзеля грошай. І ўсім таго ж жадаю. Усяго добра і заносаў
Усім прывітанне. Мяне завуць Андрэй, мне 24 гады. У азартныя гульні пачаў гуляць 6-7 гадоў таму. Спачатку гэта быў покер, розных турніраў, потым перайшоў на Blackjack, а потым і слоты падключыў. У асноўным гуляю ў Эндорфіну, напэўна таму, што там і падняў свой першы куш. Але потым палову там жа і пакінуў.
Гуляю Драгон моней і Stake, пачынаў з 1xbet, зараз шукаю парочку іншых надзейных казікаў.
Усім вялікіх заносаў і меней тыльта))
Вітаю ўсіх, мяне клічуць Мурат, мне 33 гады.
Працую менеджэрам па продажах электронікі.
У вольны час люблю паганяць у казіно, у асноўным гуляю ў Роялы, але часам памучваю Ваваду. ужо гадоў 5 дакладна..
Акрамя гэтага захапляюся спортам, бігаю і часам катаюся на сноўбордзе.
Люблю падарожжы, адкрываць новыя месцы і спрабаваць незвычайную ежу
Заўсёды рады новым знаёмствам
Усім прывітанне. Мяне клічуць Мішаня, пачынаю асвойваць свет азартных гульняў. У прынцыпе, пераважна знаёмы толькі са слотамі. Усім дабра
@larm
Вітаем! Каб атрымаць 200 Coins, неабходна выканаць умовы умовы выкананы не цалкам. Калі ласка, раскажыце трохі пра сябе, а таксама падзяліцеся, у якія казіно і ў якія гульні вы аддаеце перавагу гуляць.
Звярніце ўвагу! Па гэтай праграме налічэння Coins па панядзелках
@natakaya Вітаю ўсіх. Мяне клічуць Мішаня, жыву ў Хабараўску, пачынаю асвойваць свет азартных гульняў. У прынцыпе, пераважна знаёмы толькі з слотамі. Я мала знаёмы з рознымі казіно, але пачынаў з Vavada, у прынцыпе, яго, напэўна, і аддаю перавагу. З ліку слотаў падабаецца Bananza і розныя кніжкі
Прывітанне, мяне завуць Акоп, 42 гады, гуляю ў казіно больш за 25 гадоў, але так і не выйграў адразу мільён 10 (самы вялікі выйгрыш 1 мільён двесці тысяч ))
Трошкі больш чым два гады як зарэгістраваўся на латесте, лічу – нарэшце можна расказаць пра сябе. Дзмітрый, з Санкт-Пецярбурга, упершыню пачаў гуляць у 2004 годзе, самы вялікі вывад амаль мільён рублёў, прайгрыш за раз каля 400 тысяч. Любімыя правайдэры, ПНГ, тандер, плейсон, квикспин, гамомат, егт, бгейминг, аматик, 3 оакс. Аддаю перавагу казіно, дзе даюць добрыя плюшкі да дэпазіту і больш лаяльнасці. На жаль, такіх ужо не засталося, але раней падабаліся ПФ, Джой і казікі Пошей, зараз ні ў адным з вышэйпералічаных не граю.
Прывітанне!
Мяне клічуць Марыя, у казіношнай тэме нядаўна, без асаблівых заносаў, але і зліваў асабліва няма. Я з сталіцы нашай вялікай краіны:) аватарку ўсталявала
Раней даўно працавала круп’е, гадоў 20 таму, вельмі падабалася рулетка, але ставіла на ўсё.
Зараз кручу слоты, проста гіпноз, асабліва захапіў Dog House
@olgakap1314
@akromama
@akop591
@birusa
Сардэчна запрашаем на сайце!
Для атрыманьня 200 coins ўмовы (чытайце) выкананы не цалкам.
Калі ласка, дапоўніце інфармацыю ў гэтай тэме, а таксама ўсталюйце аватарку, калі яе няма.
Пачаў гуляць на праекце jetton каля 2 гадоў таму, адразу спадабаўся праект і з’явіліся першыя заносы – мяне гэта ўцягнула і вось я тут. Маю віп статус на гэтым праекце і мінус каля 50 тысяч)
Прывітанне ўсім!) пачаў сваю лудапрыгоду ў 2020 на онлайн-праекце вулкан) там з першых дэпазітаў добра заходзіла і я выводзіў ледзь не кожны дэп. Зараз ужо гуляю на больш буйных праектах))
Усім прывітанне)) мяне завуць Аня, спачатку пачаў гуляць былы муж, потым убачыла, як ён выйграе, і я вырашыла паспрабаваць, і так ужо 6 гадоў гуляю ))
@anutka89
Прывітанне, спадзяюся развяліся не з-за нейкай сямейнай заварухі? ахах
@misha55 Цяпер праблема для цяперашняга ці будучага))
@darksoul
@anutka89
@syk238
Сардэчна вітаем вас на сайце!
Для атрымання 200 coins умовы (глядзець умовы) выкананы не цалкам.
@birusa Добры дзень! Coins налічана!
@larm Добры дзень! Coins налічаны!
Усім прывітанне, завуць Максім, 26 гадоў, родам з Ніжняга Ноўгарада, на гэтым сайце сяджу менш за тыдзень, у онлайн-казіно залежу з 2015 года, найвялікшыя выйгрышы і прайгрышы прыпалі на гэты 2025 год, падняў каля паўмільёна рублёў, але і прайграў за гэты час каля мільёна, гуляю ў слоты ад Pragmatic Play, такія як Sweet Bonanza 1000, Wild West Gold і Sugar Rush 1000, так, рызыка з высокай валацільнасцю, але ж якія вялікія выйгрышы могуць быць, зараз маю віп-статус на праекце JetTon, усім удачы!