Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 лістапада 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,652 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Спартак, усё справа ў тым што ёсьць такі МТС-банк, праз яго я кідаю сабе грошы на карту Сбербанка, яны бяруць камісію 2%. а Ківі за тую ж паслугу бярэ 2% +50 рублёў (пах якая сума, хоць 100 рублёў перакладай на карту з Ківі яны ўсё роўна возьмуць 2% +50 рублёў)… Вось і ўвесь расклад, чаму мне прыходзіцца кідаць на нумар тэлефона вялікія сумы… І справа не ў 50 рублях, няхай яны імі падушацца, а справа ў прынцыпе, раз 50 возьмуць, два 50 возьмуць, паглядзіш за месяц штука ім упала ўвогуле ні за што і яшчэ па 2% знялі з кожнай аперацыі..😁 Ну вось яны і вырашылі гэтыя свае паўтаркі пастрыгчы з лохаў такім шляхам, 3К у месяц можна папоўніць тэлефон без камісіі, а калі вышэй за 3К пайшлі – стрыгчы авечак..
З 3 жніўня больш нельга будзе папоўніць электронны кашалёк ананімна.
Як заўсёды гэта звязваюць з процідзеяннем адмыванню нелегальных даходаў і фінансаванню тэрорызму.
Пытанне ідзе пра ананімныя кашалькі, што будуць трактаваць пад гэтым паняццем пакуль не ясна. Калі ў вас верифікаваны кашалёк яго можна будзе папаўняць праз тэрміналы? Ці для гэтага патрэбна карта або банкаўскі рахунак? Ківі або Яндэкс карту можна папаўняць праз тэрмінал?
Адзінi пытанні, што будзе даведаемся ўжо хутка.
Так усё проста, пакуль не запоўніш пашпартныя дадзеныя папаўняць нельга.
Папаўненне кашалька праз банкаўскі рахунак аўтаматычна будзе азначаць, што карыстальнік прайшоў ідэнтыфікацыю і што вядомая крыніца паходжання грошай на такім кашальку.
Мабыць лепш куды-небудзь у казіно дэпнуць і адыграць у свой кайф, ну каб не прапалі дарма…)
раней праз ківі плаціў за інтэрнэт 550р без камісій, цяпер трэба ўносіць 600р, камісію сталі браць, ад 1500р цяпер без камісій – жорсткі скачок, па-мойму.
калі менш за 1501 руб трэба папоўніць , я закідваю на сбербанк або втб, а потым на ківі . Атрымаецца 0%
Такое пытанне: у мяне банкамат праглынуў карту, рэальна яе назад атрымаць? Якія дакументы патрэбныя?
Не, нерэальна, у мяне з’еў 2 разы прычым у банкаматах аднаго банка Санкт-Пецярбург.
Я таксама заўважыў, што абодва разы з’еў, калі на карце заставалася жыць 1 месяц. Але гэта, як мне здаецца, супадзенне.
Увогуле сказалі ў падтрымцы, што карты чужых банкаў яны знішчаюць.
Дарэчы, зараз як варыянт, калі ёсць смартфон з NFC, то можна ў Киві выпусціць віртуальную карту і прывязаць яе да Google Pay і плаціць спакойненька сабе без пластыка .
Я так ужо пачаў карыстацца і вельмі зручна, яшчэ аказалася многія банкі маглі віртуалку выпускаць – таксама зручна і бясплатнае абслугоўванне атрымліваецца
Плацежная сістэма QIWI застаецца народнай сістэмай плацяжоў.
Эх, шкада што такое “смачнае” назва КИВИ для ўкраінскіх гульцоў апынулася пад забаронай. Памятаецца “путевая” была ПС)
Пачалі таксама варыць мозгі – усё часцей і часцей сталі адпраўляць плацяжы на якія-то дадатковыя праверкі на 48 гадзін
Ды, підары, я ўжо з імі ругаўся, аўтамат хадзіў, разбіваў манітор. Калі ў Эверум 4 разы запар яны мяне заблякавалі.
Тое ж самае ў эверум депнул 1500 заблочылі
Я прасіў у Эвэрума, памяняйце плацежныя дадзеныя, нееее, ім пафіг, з-за гэтага больш у іх не гуляю. Ківі таксама пафіг, я калі раздушыў ім апарат, даў ім адрас, сказаў у дзень буду па апарату разбіваць, яны сказалі нам пафіг, уласнікі ў іх не банк….
Хутчэй за ўсё з раніцы вернуць, хоць бывала, што ў той жа дзень, але ўсяго адзін раз.
Так, гэта занадта часта стала. Крыпту прадаю – купляю пастаянна. І людзі пераводзяць на Ківі, а плацёж вісіць. Я сам таксама з двух розных кашалькоў пераклады рабіў і абодва разы пайшло на дадатковую праверку. З аднаго ў выніку плацёж прайшоў, з другога – не, хоць пераклад быў на той самы кашалёк. З такімі тэмамі ім недоўга застацца жыць
У мяне ўвогуле праблема маці кінула SIM-карту на якой зарэгістраваны кашалёк і нумар цяпер не аднавіць…А на Ківі кое-какія грошы ляжаць,а ўспомніў я пра іх позна-теперь так и павісяць там.
депнуў з іншага ківі 1500 зноў замарозілі ахах уроды пздзец слоў няма
Ды што гэта кантора зусім у мінус пайшла
Гэтая кантора стала самай ублюдскай,раней пиастру з яе папаўняў,два дні таму заблякавалі плацёж для праверкі ,сёння вярнулі на рахунак грошы,паспрабаваў зрабіць пераклад зноў і зноў у блакіроўку на 2 сутак!Гэта што????по крузе так цяпер? Оператары там дэбiлы нічога не могуць ,чакай кажуць,ага каб зноў адменілі плацёж!
Шмат перакладаў з аднаго кашалька не рабі. Я максімум 5 раблю. Вядома, у мяне 5 кашалёк) Але гэта таксама не гарантуе блока.
У мяне такая хуйня ўжо больш за года – амаль кожны пераклад правяраюць. Гэта ўсё з-за ёбанага пиастрикса – хз з якіх кашалькоў яны там грошы адпраўляюць калі выводзяць на ківі.
Ну так гэта яшчэ год таму пісалі, калі не больш, старайцеся пры папаўненні піастры не карыстацца ківі.
аператары там не пры чым, блакіруе цябе сістэма, якіясьці ты там параметры перабіраеш, што страйк прылятае.. І такая тэма зараз не толькі ў Ківі, мяне за пераклад капейчны на тэлефон у Сберы блакавалі