Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 лістапада 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,646 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не ведаю чаму, але спачатку ў МТС прасілі пагасіць запазычанасць
Гэта канец, па ходу, усяму)
МОСКВА, 25 снеж – ПРАЙМ. Плацежная сістэма Qiwi ўвяла новы алгарытм выяўлення і перапынення падазроных транзакцый, заснаваны на тэхналогіях штучнага інтэлекту, паведамілі РІА Навіны ў прэс-службе Qiwi.
“Кампанія Qiwi аб’яўляе пра тое, што з сённяшняга дня ўкараняе новы алгарытм выяўлення і перапынення падазроных аперацый. Гэта дазволіць максімальна эфектыўна адсочваць і перашкаджаць неправамерным дзеянням у плацежнай сістэме Qiwi. На працягу бліжэйшых некалькіх дзён алгарытм будзе разгортвацца на розныя кластары карыстальнікаў Qiwi-кашалька”, – расказалі ў кампаніі.
Па словах тэхнічнага дырэктара Qiwi Кірыла Ермакова, прымяненне алгарытму заснавана на тэхналогіях штучнага інтэлекту: у працэсе аналізу сістэмнай інфармацыі з дапамогай спецыяльных алгарытмаў былі сфарміраваныя крытэрыі для выяўлення падазроных аперацый.
“Наш новы алгарытм адсочвае гістарычныя патокі незаконных аперацый і фармуе на іх аснове паводніцкую мадэль, якая ацэньвае як суму, патэнцыйнае прызначэнне, так і датычнасць да кластараў недабрасумленных кліентаў. Мадэль абагачаецца дадзенымі з знешніх крыніц і дазваляе выяўляць патэнцыйна «дрэнныя» плацяжы з высокай дакладнасцю. Пры падазрэнні яны трапляюць на дадатковую праверку для правядзення як аўтаматызаванага, так і ручнога аналізу”, – патлумачыў Ермакоў.
У сувязі з запускам новага алгарытму кампанія папярэджвае карыстальнікаў, што магчымыя часовыя затрымкі пры правядзенні плацяжоў – гэта азначае, што яны былі пазначаныя сістэмай як падазроныя. Пры гэтым у кампаніі падкрэслілі, што шанец таго, што ў заблакаваную транзакцыю патрапіць аперацыя заканапослухмяных кліентаў, складае не больш за 1%
ЯК УДЗЕЛЬНІЧАЦЬ
1.Плаціце Visa у любых крамах з 20 студзеня па 1 сакавіка 2020 года. Мінімальны чэк – 300 рублёў
2.Дадавайце чэкі на сайт Visa: чым больш чэкаў – тым вышэй шанцы
3.Бярыце ўдзел у штотыднёвых розыгрышах і барацьбе за суперпрыз
Загрузіце свой першы чэк і атрымайце 100 рублёў на мабільны тэлефон
pay.visa.ru
Ківі асноўна абрэзаў магчымасці неверафікавaных рахункаў. Цяпер нельга перавесці на іншы рахунак, аплаціць звычайны рахунак, перавесці на іншую сістэму або карту, а можна толькі папаўняць мабілку і аплачваць таму падобныя паслугі. Хаця ўзімку ўсё працавала, толькі з абрэзанымі лімітамі.
Цяпер не ў любое казіно ўдасца дэпнуць і не праз любы абменнік вывесці. Працоўваюць толькі тыя сэрвісы, якія маскіруюць аплату пад аплату камуналкі і мобілкі. Паспрабаваў вывесці праз абменнік, так толькі чацвёрты сэрвіс спрацаваў. Яны прымаюць аплату як папаўненне нумара мабільнага і потым перакідваюць на прыватоўскую карту. А іншыя выставляюць звычайны рахунак і атрымліваеш паведамленне, што не зможаш аплаціць, пакуль не запоўніш асабістыя даныя, а гэта толькі для грамадзян РФ.
А што з КИВИ (з рублевага рахунку) прымаюць папаўненне укрмобісувязь або “мая” не так зразумеў? 😉
Ідэнтыфікацыя кашалькоў Qiwi для грамадзян Украіны
Ну не ведаю. У мяне два Qiwi, і на абодвух статус асноўны. Прычым адзін вісіць на ўкраінскім нумары,другі на РФ. Я для гэтага зусім нічога не рабіў…
Гэта добра, а то Ківі невэрыфікаваным карыстальнікам ужо так гайкі закруціў, што карыстацца немагчыма. Цяпер хоць можна памарыць пра занос з купона Голдфішкі і бяс праблемнае абнале праз Ківі. 😌
У мяне Ківі прафесійны статус, але на дэпазіт у ГФ працэнты бяруць, а вось вывад на Ківі беспрацэнтны. Лепш за ўсё рабіць у ГФ дэпазіт праз пс Яндэкс-дзеньгі, без працэнтаў і вывад таксама беспрацэнтны.
У украінскіх гульцоў з Яндэксам праблем яшчэ больш, чым з Ківі. Ківі хоць па дробязях можна выкарыстоўваць без верыфікацыі, а Яндэкс быццам увогуле не працуе без праверкі.
У мяне на КИВИ быў асноўны, але з мінулага года мой стары аператар тэлефоннай сувязі рэзка павялічыў месячны тарыф, давялося адмовіцца. Цяпер іншы нумар і іншы статус…
Учора заліў 400 руб. з неверафікаванага кашалька КИВИ на казіно Еверум і падняўся і вывелі выйгрыш за пару гадзін без праблем.
Ківі увогуле ўжо ахрэнелі, шчыра кажучы, гэты бізнес па-руску ўжо надакучыў, усё робяць не для чалавека, а для афераў, барыг і злодзеяў…Трэба развітвацца з гэтай платэжкай, я ўсё думаў, чаму з мяне за папаўненні балансу тэлефона пачалі браць камісію, а аказваецца ім проста так захацелася..
Добры дзень.
З 1 мая ўступілі ў сілу новыя тарыфы, па якіх спаганяецца дадатковая камісія:
1. Пры здзяйсненні пераводаў у катэгорыі «Мабільная сувязь» (Мегафон, МТС, Билайн), калі на працягу каляндарнага месяца карыстальнік выканяў плацяжы ў карысць Мегафон, МТС і Билайн у памеры:
1. ад 5 000,01 да 15 000 рублёў – 3%
2. ад 15 000,01 і больш – 5%.
Гэта яны, здаецца, змагаюцца з абменнікамі, якія пагадзіліся выводзіць неверыфікаваным карыстальнікам грошы праз папаўненне мабільнага. Я так выводзіў на ўкраінскую карту, калі абарвалі ўсе пераклады, акрамя камуналкі і мабільнага.
А што ёсць расіяне якія ў КИВИ не верыфікаваныя… Там жа праводзілі акцыю халяву, налічвалі то ці 300 то ці 500рэ калі чалавек праходзіў верифікацыю)
У мяне прафесійны, то бок як ты выказаўся вэрыфікаваны, камісіі на папаўненні мабільнай сувязі адсутнічаюць. Таксама папаўненні інтэрнэту без камісіі.
Так альтэрнатывы-то асаблівай няма. Вось і карыстаюцца як манаполіст.
P.S. Сволачы )
Вось бачыš фсе Ok, а ты хочаш дадому вяртацца…)
Я так зразумеў, калі не заехаў у матушку Расію, то верифікаваць свой акк для ўкраінцаў не атрымаецца… Значить бум гуляць на астатак у казіно)
Ківі перастаў прымаць папаўненне з крэдыткі Сбербанка. Піша, што плацёж адхілены. Ці яны так з абналам крэдытных сродкаў вырашылі змагацца, ці што. Хаця Яндэкс яшчэ можна папоўніць пакуль.
а вось гэта ўжо не айс, а хаця з другога боку сродкі на крэдытцы будуць больш цэлыя і я нарэшце выплачу ўсё
Ды Яндэкс усё роўна можна папоўніць, а там ці з Яндэкс-карты зняць ці на Ківі перавесці.
а вось тут Спартак ты і не прав…У мяне чалавек правяраў з проф. рахункам і таксама бяруць камісію, ты проста депні больш за 3К на тэлефон і ўбачыш, да 3К яны камісію не бяруць, а потым пайшлі працэнцікі..😁
Можа ў іх з’явіўся новы менеджар, які вырашыў перашчыраваць з актыўнасцю па навінках? За гэты год умовы мяняліся часцей, чым за папярэднія пару гадоў. То ліміты туда-сюда гоняць, то новыя камісіі, то абмяжоўваюць спосабы выкарыстання грошай неверыфікаванымі.
На нумар мабільнага тэлефона я ў месяц кладу не больш за 500 рублёў. Оператор билайн, тарыф «блізкія людзі», па ўсёй РФ на любыя мабільныя і стацыянарныя бясплатна, абаненцкая плата ў месяц 480 рублёў і маецца неабмежаваны інтэрнэт і пісулькі магу пісаць да куя колькасці. Так што няма патрэбы мне тры косары кла́сці на рахунак мабільнага. У мяне ёсць яшчэ МТС, таксама тарыф норм, унутры сеткі бясплатна. А з радзінай размаўляю мэсэнджарамі бясплатна, на шчасце інтэрнэт добры маецца. Хз хто на тэлефон больш за тры косары кладе, магчыма залатая моладзь, але я не ў ліку іх. Спачуваю тым, у каго на папаўненні мабільнага ідзе да фіга. Мы людзі практычна ўсе незадаволеныя гэтымі адсоткамі і тым падобным, хочам халяву і падобныя танныя прадукты і г.д., але трэба разумець, што бізнесменам трэба так рабіць, а інакш прагоряць. Ім жа таксама трэба плаціць зарплату работнікам, падаткі дзяржаве і сабе пакідаць. Трэба лаяць таго, хто прыдумаў грошы 🙂 . Жывём у эпоху рыначных адносін, таму трэба жыць і радавацца, хто як можа. Поспехаў і ўдачы ва ўсім.