Плацежная сістэма QIWI

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 5 лістапада 2014 г. ад | 640 Адказаў | 31,646 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
46
Публікацыі
391
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 сне 2018 г.
masplay, 16 снежня 2019 г.
Так з доўгам бы і аднавіў, уваходныя смс жа бясплатныя…   

не ведаю чаму, але спачатку ў МТС прасілі пагасіць запазычанасць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.

Гэта канец, па ходу, усяму)

МОСКВА, 25 снеж – ПРАЙМ. Плацежная сістэма Qiwi ўвяла новы алгарытм выяўлення і перапынення падазроных транзакцый, заснаваны на тэхналогіях штучнага інтэлекту, паведамілі РІА Навіны ў прэс-службе Qiwi.
“Кампанія Qiwi аб’яўляе пра тое, што з сённяшняга дня ўкараняе новы алгарытм выяўлення і перапынення падазроных аперацый. Гэта дазволіць максімальна эфектыўна адсочваць і перашкаджаць неправамерным дзеянням у плацежнай сістэме Qiwi. На працягу бліжэйшых некалькіх дзён алгарытм будзе разгортвацца на розныя кластары карыстальнікаў Qiwi-кашалька”, – расказалі ў кампаніі.
Па словах тэхнічнага дырэктара Qiwi Кірыла Ермакова, прымяненне алгарытму заснавана на тэхналогіях штучнага інтэлекту: у працэсе аналізу сістэмнай інфармацыі з дапамогай спецыяльных алгарытмаў былі сфарміраваныя крытэрыі для выяўлення падазроных аперацый.
“Наш новы алгарытм адсочвае гістарычныя патокі незаконных аперацый і фармуе на іх аснове паводніцкую мадэль, якая ацэньвае як суму, патэнцыйнае прызначэнне, так і датычнасць да кластараў недабрасумленных кліентаў. Мадэль абагачаецца дадзенымі з знешніх крыніц і дазваляе выяўляць патэнцыйна «дрэнныя» плацяжы з высокай дакладнасцю. Пры падазрэнні яны трапляюць на дадатковую праверку для правядзення як аўтаматызаванага, так і ручнога аналізу”, – патлумачыў Ермакоў.
У сувязі з запускам новага алгарытму кампанія папярэджвае карыстальнікаў, што магчымыя часовыя затрымкі пры правядзенні плацяжоў – гэта азначае, што яны былі пазначаныя сістэмай як падазроныя. Пры гэтым у кампаніі падкрэслілі, што шанец таго, што ў заблакаваную транзакцыю патрапіць аперацыя заканапослухмяных кліентаў, складае не больш за 1%

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

ЯК УДЗЕЛЬНІЧАЦЬ

1.Плаціце Visa у любых крамах з 20 студзеня па 1 сакавіка 2020 года. Мінімальны чэк – 300 рублёў
2.Дадавайце чэкі на сайт Visa: чым больш чэкаў – тым вышэй шанцы
3.Бярыце ўдзел у штотыднёвых розыгрышах і барацьбе за суперпрыз

Загрузіце свой першы чэк і атрымайце 100 рублёў на мабільны тэлефон

pay.visa.ru

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Ківі асноўна абрэзаў магчымасці неверафікавaных рахункаў. Цяпер нельга перавесці на іншы рахунак, аплаціць звычайны рахунак, перавесці на іншую сістэму або карту, а можна толькі папаўняць мабілку і аплачваць таму падобныя паслугі. Хаця ўзімку ўсё працавала, толькі з абрэзанымі лімітамі.
Цяпер не ў любое казіно ўдасца дэпнуць і не праз любы абменнік вывесці. Працоўваюць толькі тыя сэрвісы, якія маскіруюць аплату пад аплату камуналкі і мобілкі. Паспрабаваў вывесці праз абменнік, так толькі чацвёрты сэрвіс спрацаваў. Яны прымаюць аплату як папаўненне нумара мабільнага і потым перакідваюць на прыватоўскую карту. А іншыя выставляюць звычайны рахунак і атрымліваеш паведамленне, што не зможаш аплаціць, пакуль не запоўніш асабістыя даныя, а гэта толькі для грамадзян РФ.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Retyi, 26 красавіка 2020 г.
Киви асноваткова абрэзаў магчымасці неверыфікаваных рахункаў. Цяпер нельга перавесці на іншы рахунак, аплаціць звычайны рахунок, перавесці на іншую сістэму або картку, а можна толькі папаўняць мабільнік і аплачваць падобныя паслугі. Хоць зімой усё працавала, толькі з абрэзанымі лімітамі. Ця [...]

А што з КИВИ (з рублевага рахунку) прымаюць папаўненне укрмобісувязь або “мая” не так зразумеў? 😉 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Ідэнтыфікацыя кашалькоў Qiwi для грамадзян Украіны

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
PavelFredooc, 15 мая 2020 г.
Ідэнтыфікацыя Qiwi кашалькоў для грамадзян Украіны  

Ну не ведаю. У мяне два Qiwi, і на абодвух статус асноўны. Прычым адзін вісіць на ўкраінскім нумары,другі на РФ. Я для гэтага зусім нічога не рабіў…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
PavelFredooc, 15 мая 2020 г.
Ідэнтыфікацыя Ківі-кашалькоў для грамадзян Украіны

Гэта добра, а то Ківі невэрыфікаваным карыстальнікам ужо так гайкі закруціў, што карыстацца немагчыма. Цяпер хоць можна памарыць пра занос з купона Голдфішкі і бяс праблемнае абнале праз Ківі. 😌

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Retyi, 15 мая 2020 г.
Гэта добра, а то Кіўі неверафікаваныя карыстальнікі ўжо так гаек закруціў, што карыстацца нерэальна. Цяпер хаця б можна памарыць пра занос з купона Голдфішкі і бясперашкоднае абналi праз Ківі. 😌

У мяне Ківі прафесійны статус, але на дэпазіт у  ГФ працэнты бяруць, а вось вывад на Ківі беспрацэнтны.  Лепш за ўсё рабіць у ГФ дэпазіт праз пс Яндэкс-дзеньгі, без працэнтаў і вывад таксама беспрацэнтны. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
spartack, 15 мая 2020 г.
Яндэкс

У украінскіх гульцоў з Яндэксам праблем яшчэ больш, чым з Ківі. Ківі хоць па дробязях можна выкарыстоўваць без верыфікацыі, а Яндэкс быццам увогуле не працуе без праверкі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
AydarKaribullin, 15 мая 2020 г.
Ну не ведаю. У мяне два КИВИ, і на абодвух статус асноўны. Прычым адзін вісіць на ўкраінскім нумары, другі на РФ. Я зусім нічога для гэтага не рабіў…

У мяне на КИВИ быў асноўны, але з мінулага года мой стары аператар тэлефоннай сувязі рэзка павялічыў месячны тарыф, давялося адмовіцца. Цяпер іншы нумар і іншы статус… 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Учора заліў 400 руб. з неверафікаванага кашалька КИВИ на казіно Еверум і падняўся і вывелі выйгрыш за пару гадзін без праблем. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.

Ківі увогуле ўжо ахрэнелі, шчыра кажучы, гэты бізнес па-руску ўжо надакучыў, усё робяць не для чалавека, а для афераў, барыг і злодзеяў…Трэба развітвацца з гэтай платэжкай, я ўсё думаў, чаму з мяне за папаўненні балансу тэлефона пачалі браць камісію, а аказваецца ім проста так захацелася..

Добры дзень.

З 1 мая ўступілі ў сілу новыя тарыфы, па якіх спаганяецца дадатковая камісія: 

1.  Пры здзяйсненні пераводаў у катэгорыі «Мабільная сувязь» (Мегафон, МТС, Билайн), калі на працягу каляндарнага месяца карыстальнік выканяў плацяжы ў карысць Мегафон, МТС і Билайн у памеры: 

1. ад 5 000,01 да 15 000 рублёў – 3% 

2. ад 15 000,01 і больш – 5%.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
vasabi, 16 чэрвеня 2020 г.
Пры ажыццяўленні перакладаў у катэгорыі «Сотавая сувязь» (Мегафон, МТС, Білайн), калі на працягу каляндарнага месяца карыстальнік здзейсніў плацяжы ў карысць Мегафон, МТС і Білайн у памеры

Гэта яны, здаецца, змагаюцца з абменнікамі, якія пагадзіліся выводзіць неверыфікаваным карыстальнікам грошы праз папаўненне мабільнага. Я так выводзіў на ўкраінскую карту, калі абарвалі ўсе пераклады, акрамя камуналкі і мабільнага.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

А што ёсць расіяне якія ў КИВИ не верыфікаваныя… Там жа праводзілі акцыю халяву, налічвалі то ці 300 то ці 500рэ калі чалавек праходзіў верифікацыю)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
thee4, 16 чэрвеня 2020 г.
А што ёсць расіяне якія ў КИВИ не вэрыфікаваныя… Там жа праводзілі акцыю халяву, налічвалі то лі 300 то лі 500рэ калі чувек праходзіў вэрыфікацыю)

У мяне прафесійны, то бок як ты выказаўся вэрыфікаваны, камісіі  на папаўненні мабільнай сувязі адсутнічаюць. Таксама  папаўненні інтэрнэту без камісіі.   

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
vasabi, 16 чэрвеня 2020 г.
Ківі ўвогуле ўжо ашалелі, а шчыра, гэты бізнэс па-руску ўжо надакучыў, усё робяць не для чалавека, а для ашуканцаў, барыг і злодзеяў… Прашчацца трэба з гэтай плацежкай, я ўсё думаў, чаму з мяне за папаўненні балансу тэлефона пачалі браць камісію, а аказваецца ім проста так захацелася..

Так альтэрнатывы-то асаблівай няма. Вось і карыстаюцца як манаполіст.

P.S. Сволачы )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
spartack, 17 чэрвеня 2020 г.
У мяне прафесійны, гэта значыць, як ты выказаўся, верыфікаваны, камісіі за папаўненне мабільнай сувязі адсутнічае. Таксама папаўненні інтэрнэту без камісіі.   

Вось бачыš фсе Ok, а ты хочаш дадому вяртацца…)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Я так зразумеў, калі не заехаў у матушку Расію, то верифікаваць свой акк для ўкраінцаў не атрымаецца… Значить бум гуляць на астатак у казіно)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.

Ківі перастаў прымаць папаўненне з крэдыткі Сбербанка. Піша, што плацёж адхілены. Ці яны так з абналам крэдытных сродкаў вырашылі змагацца, ці што. Хаця Яндэкс яшчэ можна папоўніць пакуль. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
981
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 мая 2019 г.
arthur89, 17 чэрвеня 2020 г.
Ківі перастаў прымаць папаўненні з крэдыткі Сбербанка. Піша плацёж адхілены. Гэта яны так з абналам крэдытных сродкаў вырашылі змагацца, ці што. Хоць Яндэкс яшчэ можна папоўніць пакуль. 

а вось гэта ўжо не айс, а хаця з другога боку сродкі на крэдытцы будуць больш цэлыя і я нарэшце выплачу ўсё

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.
loloffa6a, 17 чэрвеня 2020 г.
а вось гэта ўжо не айс, але з іншага боку сродкі на крэдытцы будуць больш цэлыя і я нарэшце выплачу ўсё

Ды Яндэкс усё роўна можна папоўніць, а там ці з Яндэкс-карты зняць ці на Ківі перавесці. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
spartack, 17 чэрвеня 2020 г.
У мяне прафесійны, то ёсць як ты выказаў вэрыфікаваны, камісіі на папаўненні сателітнай сувязі адсутнічаюць. Таксама папаўненні інтэрнэту без камісіі.   

а вось тут Спартак ты і не прав…У мяне чалавек правяраў з проф. рахункам і таксама бяруць камісію, ты проста депні больш за 3К на тэлефон і ўбачыш, да 3К яны камісію не бяруць, а потым пайшлі працэнцікі..😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
vasabi, 17 чэрвеня 2020 г.
да 3К яны камісію не бяруць, а потым паехалі працэнцікі

Можа ў іх з’явіўся новы менеджар, які вырашыў перашчыраваць з актыўнасцю па навінках? За гэты год умовы мяняліся часцей, чым за папярэднія пару гадоў. То ліміты туда-сюда гоняць, то новыя камісіі, то абмяжоўваюць спосабы выкарыстання грошай неверыфікаванымі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
vasabi, 17 чэрвеня 2020 г.
а вот тут Спартак ты и не прав…У меня человек проверял с проф. счётом и так же берут комиссию, ты просто депни больше 3К на телефон и увидишь, до 3К они комиссию не берут, а потом понеслись процентики..😁

На нумар мабільнага тэлефона я ў месяц кладу не больш за 500 рублёў. Оператор билайн, тарыф «блізкія людзі», па ўсёй РФ на любыя мабільныя і стацыянарныя бясплатна, абаненцкая плата ў месяц 480 рублёў і маецца неабмежаваны інтэрнэт і пісулькі магу пісаць да куя колькасці. Так што няма патрэбы мне тры косары кла́сці на рахунак мабільнага. У мяне ёсць яшчэ МТС, таксама тарыф норм, унутры сеткі бясплатна. А з радзінай размаўляю мэсэнджарамі бясплатна, на шчасце інтэрнэт добры маецца. Хз хто на тэлефон больш за тры косары кладе, магчыма залатая моладзь, але я не ў ліку іх. Спачуваю тым, у каго на папаўненні мабільнага ідзе да фіга. Мы людзі практычна ўсе незадаволеныя гэтымі адсоткамі і тым падобным, хочам халяву і падобныя танныя прадукты і г.д., але трэба разумець, што бізнесменам трэба так рабіць, а інакш прагоряць. Ім жа таксама трэба плаціць зарплату работнікам, падаткі дзяржаве і сабе пакідаць. Трэба лаяць таго, хто прыдумаў грошы 🙂 . Жывём у эпоху рыначных адносін, таму трэба жыць і радавацца, хто як можа. Поспехаў і ўдачы ва ўсім. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...