Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,907 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood, яе часы, здаецца, прайшлі, адзінае, што дазваляе – рабіць дробныя дэпазіты, але сэнс у тым, што каб зрабіць дробны дэпазіт, трэба папоўніць піастру на вялікую суму)
@goldking згодзен Піастра пакуль яшчэ топ плацежка
@robingood так, шмат адмен пры выводзе па СБП на карту
@tl777888 таксама на карты Кз такое – адмена, і на наступны дзень увогуле знік вывад на карту Кз)) ператвараецца ў шлак піастр.
Хлопцы не трэба хаваць піастрыкс, гэта па мне так самая зручная плацежка для казі на дадзены момант, няхай жыве яшчэ доўга) Кстати раней у вывадах па сбп сумы асобна былі, цяпер там выплата напісана ад 2к да 5к) ну а што.. зручна, паставіў на вывад толькі што, прыйшло за 10 хвілін і суму не дробілі-што вельмі радуе, неўжо за розум узяліся
@vernonveo, а ў чым праблема карыстацца крыптой?) Я проста не разумею, за што піастру так любяць)
@brabrobrob я і крыптай таксама карыстаюся, але калі ёсць разнастайнасць плацежак, будзь то піастра, крыпта, паер і іншае, то як бы лягчэй жыць. Не заўсёды ёсць магчымасць папоўніць тым або іншым спосабам, дык хай будзе. Узгадайце, калі ківі існавала, як прасцей было жыць)
@slon975 ну год таму так, згаджаюся, я пра зараз!
Не ведаю, можа, яны больш арыентаваны на Еўропу 🤷♂️. У нас, напэўна, так, рана ці позна да фінішу прыйдуць.
@brabrobrob іншы раз па дробязях зручна.
А так у піастры ёсць вельмі вялікі плюс: добра рабіць дэпа і вывады! Многія, напрыклад, імгненна толькі на піастру выводзяць, ну можа не многія, але ёсць! Напрыклад пінко, толькі на піастрыкс імгненна. Дзякуючы такім момантам яна і трымаецца. А ў плане грошай, так, па дробязях выводзіць толькі калі!
Тэж нерв хапаў з гэтымі вывадамі з піастры,прыйшлося разбіваць выплату чакаць хз яшчэ прыйдзе не прыйдзе,і вось каля месяца назад выпадкова на бестченж знайшоў абмен піастру на РФ карты СБП,камісія канешне канская але праз 15 мін сума на рахунку ,без гэтага чакання адмен і пошуку плацяжак куды выведуць,груба кажучы з 10 к 2к комса абмену ,але зручней прасцей і без нерва.
@gans2115, прывітанне, Ганс, ну ты зноў са сваім напалову поўным шклянкай))) Так, праўда
@brabrobrob чаму «піастру папоўніць на вялікую суму»? Наадварот 🔄 калі круцяць то ўжо лепш крыпта! А 1000-5000 гэта да піастры.
@brabrobrob вось, напрыклад, сёння, хачу трохі пагуляць, на 2000-4000 не больш, а крыпты няма! Што рабіць? Даводзіцца лезці туды:)))
@gans2115, я TON ад 100р на XROCKET магу купіць
А ну можна ЮMoney карткай рызыкнуць:)))
@brabrobrob Трэба паглядзець, гэта паходу абменнік.
@gans2115, гэта кашалёк у Telegram) CryptoBot таксама ёсць, ад 500 рублёў
@brabrobrob першае, на што наткнуўся:))) ну трэба пачытаць пабольш, вядома ж…
@gans2115, колькі раз Юмані папаўняў – не заблакавалі. Можа, пашанцавала)
@gans2115, лепш адразу ў тэлегу зайсці, там будзе лепш бачна, ну CryptoBot як альтэрнатыва)
Нядаўна дзе-ці чытаў чэл выводзіў адтуль 30к на карту, прыйшло 30 перакладаў па 1000) фз115 як вынік, так, піастра топ)
@letyaga92, у мяне тое ж самае было ў часы Ківі, па-мойму, ці з ФК выводзіў
@brabrobrob ў тыя часы так не звярталі ўвагі на пераводы, хоць па 100 па тысячы перавядзіш – усім пафіг было, цяпер іншы час
@letyaga92, глядзя які банк, у Сбера ўсё ок. Плюс аднойчы ФЗ лавіў, растлумачыў падтрымцы, што вывад з казіно, мяне папярэдзілі і разблакавалі картку))
@brabrobrob а ў мяне якраз сбер у блок і заляцеў! Так што якраз сбер для мяне не ок:))