Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,883 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зноў якіясьці затрымкі ў пиастрикса! З ночы вісіць пераклад(вывад) на карту сбербанка.
Ніхто сёння не выводзіў на сбер? Як, вывеліся , не?
Прамы вывад на карту ў іх праблемны, лепш выводзьце праз СБП. У мяне вывад на карту на суткі – вясёла, потым альбо адменялі, альбо ўсё ж перакладалі. А па СБП у чацвер рабіў вывад. прыкладна за 2 гадзіны зрабілі. І так, цяпер дэпнуў піастру – усё хутка прыйшло па СБП.
у мяне з учора дэп па СБП не прыйшоў( падтрымка маўчыць
Усё, піастрыкс памёр!!
Зараз назіраюцца праблемы з перакладамі і вузламі інтэрнэту. Магчыма ў гэтым ёсць прычыны.
Дзякуй, хлопцы, пакуль усё яшчэ вісіць, ні туды ні сюды:((
Праз двое сутак бабкі прыйшлі! Так што пакуль жывы пиастрикс
Калі не сакрэт,якая сума вываду ў цябе была і на які плацёжны носьбіт)?!Наўрад ці на карту РФ напрамую ад іх ставіў?!І на якую карту ?!
Я проста стаю перад дылемай,уже падбраў два надзейных крыптакошалькі і некалькі надзейнейшых абменнікаў.набываць галаўны боль з іх затрымкамі нешта мяне не ўражвае далей!гэта і час на ўвод і тым больш на вывад!Навошта мне гэта трэба!Буду адмаўляцца ад піастры ў карысць поўнага сыходу на блокчэйн,тым больш эфір стабільны щааа а біток прасеў і гэта менавіта тое для дэпa,т.к потым узляціць адназначна
5600 руб на Сбербанкаўскую карту
Паспрабуй на тінькоф праз СБП у наступны раз.здаецца бодрэй выходзіла.
Ты ўвогуле не тое выбраў для дэпаў у казіно.
Эфір кожны дэпазіт плюс-мінус комса 500-1000р і гэта ў ўдалыя дні. У няўдалыя яна можа быць больш дэпазіту.
У бітку яшчэ пойдзе комса, але дэпазіты не хутка прыходзяць. нават прыярытэтныя пераклады.
Міша.я ў тры менавіта крыпта-казіно перайшоў ужо.все”!Рашыў закончить з выкідам грошай у яму так звана ру казь!Хоча балдзець!Ужо няма сіл тупа зліваць у прорву незразумела куды і каму.Без аддачы!і да.есть праекты менавіта дзе комса ўнутраным токенам пры ўводзе і выводзе кампенсуецца())і гэта ўжо ў парадку рэчаў выкарыстоўваецца.
Ну лічы так, дэпай бітком і эфірамі па 2-3к і аддавай палову) Калі дойдзе, прыйдзеш у USDT.
Ідзе другі тыдзень,сказалі што маўляў прыносім прабачэнні і баланс налічаць і яшчэ тры дні прайшлі! сума канечне маленькая ,але відаць яны страцілі плацёж,а гэта тупа адпіскі каб я забіў на гэта
Уначы ставіў на вывад праз СБП Тинькофф(сума невялікая), раніцай адмянілі, грошы вярнуліся назад. А раніцай на картку Тинькофф напрамую паставіў, праз 6 гадзін сродкі вывелі.
На тинькофф часцей адмяняюць чым на Сбербанк.
На нумар тэлефона 15-20 хв. А адтуль на карту. Без праблем, толькі камісія.
Пиастру даўга верифікуюць? пасля адпраўкі фота ?
мяне за гадзіну верыфікавалі літаральна
Ты, як у наступны раз будзеш выводзіць у крыпце з казіно, успамінай пра таварышаў па цэху. пра тых, якіх называў сябры… Спадзяюся табе будзе ікацца! 😎
Дзякуй!
А даўно вериф рабіў? Проста тут нядаўна чалавек з казіно вывесці не мог, бо памяняў пашпарт і ў яго ў піастры былі старыя дадзеныя. Так ён казаў, што цяпер грамадзянам Расіі нельга праходзіць верифікацыю ў пікстріксе.
Нічога сабе.. я знайшоў іншы спосаб вываду. Калі буду верифіць – паспрабую як-небудзь потым)
Пра вэрыфікацыю з Расіі – непацверджаная інфа, таму цікава, хто-небудзь нядаўна праходзіў верыфікацыю ці не.
я ўжо даўно рабіў, нешта мне здаецца нейкая бредавая інфа – хіба піастра на грамадзян Расіі ў большай частцы не разлічана?