Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,880 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так так на розных
Вавада Монро дрип старда ўсюды піша памылку папаўнення, нават з кассы не перакідвае на пиастру
пф, будзе нармальна
Тады да,у піастриксе зноў шлюзы плацежныя зьехалі,я даўно заўважыў,што яны на кожнае казіно па-рознаму настроены,і гэта нават да лепшага,можа не сольеш,пачакай гадзінку-паўтары,яны ўсё наладзяць,а ўвойдзеш можа якраз і занясеш нармальна.Знак лёсу)))напэўна не гуляць нам зараз а пазней.
Толькі што дрып папоўніў, усё нармальна, як заўсёды імгненна. Паспрабуй зараз
За папаўненне па СБП камісу зрабілі 3.5% жыды праклятыя!
Пахожа індывідуальна, у мяне ўсё норм
Учора была, сёння можа і няма ўжо. Не правяраў.
ну вось і муня панеслася
падтрымка тупа маўчыць
Дзіўна,з пф усё дакладна працуе з пераходам для бепаў з піастрыкса.
З якой казіны гэта камісію ўзялі?!не с джоя случайна!?
Учора і сёння да абеду адмяняўся вывад, толькі пад вечар зараз запрацавала
У каго працуе піастра, не заходзіць, выдае памылку, у ўсіх так ці толькі ў мяне?
Заходзіў толькі што, усё нармальна працуе.
Заўважыў,што калі ў піастрыкса і бываюць збоі,няможнасць уводу,то не болей за 1,5-3 гадзіны максимум,а калі выплаты на карты адклікаюць,то ў цягні 5 максімум 8-10 гадзін усё наладжваюць.Так што чакаем ссссс…)))))
Гадзін 7-8 таму выводзіў, 2 разы па 30к,прыйшлі момантальна на сбер.
Запрацавала, дзіўна – не мог зайсці, выдавала памылку, потым у.. ўключыў з кодам, зайшоў, цяпер быццам і без яго заходзіць, а то я ўжо пачаў перажываць..
Ты праксію лепш не карыстайся з імі)))), не варта лёсу выпрабаваць))))
Плацежка нядрэнная, з казікамі працуе добра і па сутнасці цалкам замяніла ківі, вывады на карту, праўда, бывалі вярталіся альбо ішлі доўга ( но такое редко) сапорт крута працуе на самой справе… комса, канешне, душыць, як і ўсюды . Яшчэ пару разоў папаўняў праз спб, былі не вялікія праблемы .
У Піастрыксе зноў не працуе сістэма хуткіх плацяжоў.)))
яшчэ і пішуць вось што
з кожным днём усё горш і горш відаць хутка кірдык прыйдзе
падкажыце крыптакашалёк для пачаткоўцаў і каб камісія была меншай
Калі халодны, то Trust
Гэта не ў піастры праблема. Справа ў пракладцы СБП, у мяне таксама завіс пераклад на 1хслот зараз. Квітанцыю з банка ім кідай адразу, мне ўручную дадалі пасля праверкі праз 40 хвілін. І часта такія траблы, калі пераклад праз topay. Лепш адменяй адразу і па-новаму праз іншы перасылай.