Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 студзеня 2024 г.
ад
gans2115
|
650 Адказаў
|
21,397 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@loveohlove калі выключна для гульняў, то, напэўна, так, а калі ўжо за некалькі гадоў падвязаў туды і частку заробленага, то неяк не хацелася б! Хоць усё і крычыць, што не трэба:))) Зручны кашалёк, але для Расіі ўсё больш становіцца немагчымым:((((
Вось цяпер нешта не ўдаецца абнаявіць на картку жонкі, неяк дзіўна. З цікавасці нават вывёў 40$ у крыпту, чыста для эксперыменту, ці ўсё нармальна з вывадамі, а то даўно не выводзіў, ды вывелі, хоць і не імгненна, хвілін за 5. Я спецыяльна выводзіў круглую суму 3500 руб на bep-20 , атрымалася 40$. Дзе тут камісія 2%+1$:)))) можа, вядома, і так, толькі яшчэ і курс заніжаны.
Якось гэта плацежная сістэма працуе ўсё горш, не ведаю, можа для бяспекі сродкаў і магчымых блакіровак карт лепш адмовіцца ад яе зусім/назаўсёды, альтэрнатыва ў выглядзе крыпты існуе і працуе на дадзены момант.
@olegv горш стала ад 5 к, нават бывае не знаходзіць рэквізіты для аплаты. Калі праз мабільны плацеж, то там камісія немалая
@olegv
Яксьці выводзіў з казіно 140к на Piastrix, і казіно пачало выводзіць часткамі, у выніку блакіроўка ў кашальку, а падтрымка просіць скрыншоты, адкуль былі плацяжы, пішу ў падтрымку казіно, а яны кажуць, што такую інфу не прадастаўляюць. І ўсё, грошы ўжо паўгода не магу вярнуць ↩️
@artur2 у сэнсе не даюць? Няхай звязваюцца з крамай (калі папаўняеш, у кожнага казіно свой ID-нумар) і няхай звязваюцца з казіно або, наадварот, няхай казіно звяжацца з плацежкай, тыпу таго, нешта такое. А так гэта поўны перабор
А ўвогуле думаю, Piastrix у курсе, што гэта казіно проста аджало бабкі))
@saaha88 у долі
@dimagrig Ды не карыстайцеся гэтай плацежкай, там палякі ўжо манаполію зрабілі, усе метады вываду хутка заблакуюць
@artur2 калісьці нармальная падтрымка была ў “Piastrix”, скрыншоты з асабістага кабінета казіно, можа, ім адправіць, што вывады былі, там жа пазначаны час і сума, разбяруцца. А ад казіно пацверджанняў пераводаў у мяне таксама не атрымлівалася дамагчыся.
@olegv тады лепш пастаў вывад на крыпту, чым на Piastrix. менш гемару будзе
а як вы працягваеце карыстацца піасам, калі яны ў любы момант могуць зрабіць чарджбэк усіх сродкаў казіку?
@nuk0s я таксама не бачу сэнсу выводзіць на Піастрыкс, адразу ў крыпту і праблем няма. Я па схеме выводжу ў Хрокетылі КБ, а адтуль у Алтын.
Падстрахоўваюся праз тэлегу, каб чарнуха не заляцела
Ну, рабіў дэп праз Piastrix, калі м. Плацяжы працавалі, а цяпер нешта ад 5к, ну і няхай адпачываюць у сябе за мяжой)
@saaha88 Так, лепш правяраць, ці гэта не нейкі чорны абнал крыпты
@artur2 Трэба было паспрабаваць зрабіць скаргу на казіно тут на форуме – можа, і заварушыліся б.
Апісаць усю сітуацыю і г.д. – пасля скаргі часта казікі насустрач ідуць і ўсю інфу прадастаўляюць .
Ды і нібыта амаль падобныя кейсы былі – ну як мінімум бачыў, што чалавеку не казалі ў нейкім казіно суму ўсіх дэпазітаў (тыпу не захоўваюць больш за 3 месяцы), а пасля скаргі аказалася, што ўсё захоўваюць)
Па сутнасці, Piastrix і ствараўся для гульнявых, і ніколі праблем з ім не было, і цяпер нармальна працуе, раз на месяц ім дакладна карыстаюся, а праблемы ў хітразадых, якія бабкі з іх наёбалам выводзілі, а цяпер плачуць….
@saaha88 “хрокетылі кб” гэта як, што, падрабязней? “Страхуюся праз тэлегу” гэта праверка AML праз бота?
@luda010676 калі раз на месяц карыстаешся, можа, праблем і не было і няма
але калі актыўны карыстальнік – праблем хапае
Пачынаючы з “ПАПАЎНІЦЬ” і заканчваючы “ВЫВЕСЦІ” – прычым нават раней, калі ўвогуле ўсё было лягчэй, і то былі праблемы)
Колькі Piastrix маіх дэпазітаў губляў – і не злічыць, і часам па 5 дзён сядзеў і чакаў.
@oopsant 100…адсоткаў! У іх бываюць перыяды, калі кашалёк працуе нармальна, але часта бывае, што ні папоўніць, ні вывесці, бабкі завісаюць недзе, і чакаеш, а на грошы разлічваў. Напэўна цяпер толькі для дробных дэпаў у казікі ўжываць можна, зусім апошнім часам здуўся піастр.. але былі часы, калі і добрыя былі ў гэтай плацежкі!
@olegv лепш загадзя ведаць, адкуль бабкі, чорныя яны ці белыя, прыйшлі, бо потым праблем не адгрэбешся
Я сам ужо даўно Піасам не карыстаюся, але ён усё так жа працягвае выводзіць па 1000 р і драбіць табе на карту?
@nuk0s чым больш дробных пераводаў, тым больш верагодна, што фінманіторынг заблакуе карту
@godweles888 мне так і заблакавалі Т-Банк праз гэтага Піастрыкса і яго пераводаў па 1000р, дзякуй ім
Я гляджу, Піастрыкс там нармальна падздаў – раней папаўняў яго пераводам на нумар тэлефона, аплата сувязі была 500, можна было закінуць , цяпер увогуле ад 5к зрабілі , у мяне банк 2к не праводзіў, а тут 5 уляпілі , малайцы палякі, добра – усюды душаць як могуць
Курс даляра расце і сумы растуць